försöker leva igen

Senaste inläggen

Av Flummet - 9 september 2009 05:26Så....jag tänker låsa och bomma igen bloggen. Iallafall nu..den har varit till allmänhetens beskådan i över 2,5 år och jag orkar inte låsa enskilda inlägg...så den kommer att bommas igen nu i helgen..

De som kommer få lösenord är de jag känner samt de som lämnar en förklaring till varför de vill ha lösenordet.
Jag kommer inte godkänna kommentarer till det här inlägget så att de blir synliga, så ni som är rädda att er mailadress etc ska komma ut kan vara lugna...ni kan lämna en kommentar med mailadress o dyl.

Sitter på jobbet och har en skallebank som heter duga efter 9,5 timmars jour...bara 2,5 timme kvar...urgh

 Må väl

ANNONS
Av Flummet - 8 september 2009 16:42
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
ANNONS
Av Flummet - 7 september 2009 04:23Tallriken är nu slut...så nu tänkte jag och min katt gå och sova. Ja..hon går ju och sover bredvid mig..på hennes Egna kuddAR.

Imorses kisade jag med ena ögat...då fick jag en tass i pannan och en i ögat.." God Morgon Matte - Jag älskar Dig" - sen puffade hon in sig vid mitt bröst och jag somnade om...skulle inte kunna leva utan den där katten...
Och då är jag inte en kattmänniska...

Just nu ligger hon bredvid mig här i soffan...med lampan på...För är lampan inte på så gnäller hon....den skall vara på så att den kan värma henne...så pälsen blir alldeles het. Då myser hon och ser i kors ..ungefär...

Av Flummet - 7 september 2009 02:08


Så var det dags att ställa om dygnet igen då. Klockan tickar sakta fram mot 05:30 då jag skall ta mig an sängen är det tänkt.

Märks att jag skall få mens snart igen....innan op..så åt man hela tiden..dag som natt....godis ..som skitmat.
Nu ..efter op...så är dte fan mer löjligt och jobbigare ( ironiskt jobbigt =) )...Nu blir jag skogstokig i mitten av månad...totaltokig..jag MÅSTE äta..VAD som Helst..hela tiden. Det måste inte vara godis...absolut inte...bara MAT. Annars är jag sällan sugen på mat..

Så nu sitter jag här med en plocktallrik som är det bästa botemedlet mot sug. Proteiner, salt och sött.

Både Måndagkväll och Tisdagkväll så går jag och Mr T om varandra...
Måndag Kväll : Jag går 19:00 - Mr T kommer hem 19:30.
Tisdag Morgon: Jag kommer hem 08:30 - Mr T går 07:10
Tisdag Kväll: Jag går 19:10 - Mr T kommer hem 19:30
Onsdag Morgon: Jag kommer hem 09:30 - Mr T går 07:10.

Så jag ser honom igen på Onsdag kväll....ja, det är tur man inte hinner tröttna på varandra ialla fall. Uhm.

Dagen börjades med frukost och sedan lite Geocaching..vilket slutade i att vi inte hittade dem.( den enda var hemlig och den andra var över en halvmil ToR...) - min höfter började värka ( hatar dem..), och mitt huvud bankade rejält ( jag har väl huvudvärk 1 gång per halvår...).
Ingen höjdare Mao...Svängde in på affären och köpte grillad korv som är gjord i det här länet..med mycket kötthalt. Och French HotDog bröd....hade maten planerad, men jag orkade inte göra den...Åt väl 1/5 av brödet...( få in i din skalle att du inte kan äta bröd..Punkt. ). haha...nåja.

Tvätt, disk, mys, film, etc vigdes resten av dagen åt.

Middagen slängde jag ihop utav kalkonkassler, färska champinjoner, paprika ( röd och grön ), lök, matlagningsgrädde, vin, soya och Boursin ( vitlöksost)..serverades med spaghetti och den fick alla tummar upp av Mr T och mig.
Imorgon blir det vildsvinsgryta med massor av rotsaker i innan jag går till jobbet.

Nästan så jag väntar på att få gå och sova...en tramadol och sömn är rena lyxen för min kropp.

På torsdag är det dags för Gastroskopi igen...mums...bläh..avskyr det.


Nåväl....ha en fin natt på er.

Av Flummet - 5 september 2009 14:48Jag är pank! - Och det är veckor kvar innan lön.

Jag shoppar när jag är ledsen och glad, får aldrig ångest och lägger knasigt nog...alltid tillbaka saker under vägens gång till kassan pga." Äh, neh...näh..nej , jag ska inte ha den" Så jag har inga shoppingproblem.

Och Nej jag är inte pank så, men jag är inte van o shoppa som en galning.

Fick tag i en jättefin kappa, perfekt - den jag har är från förra vintern och är i storlek 48/50...Pga min puckelrygg så är ju inte jag den där nätta personen efter alla mina tappade kilon, men en jacka i 46/48 och 2 par byxor strlk 42 och en top i 46/48 blev det.

Riktigt läcker var/är den....då jag har bred rygg, stora höfter och smal midja. Så "ska" man..om man följer råden...Ha en jacka/tröjjor / top etc..som slutar mitt på höften, Inte nedanför...då riskerar man att se ut som ett tält ( men så gick jag alltid förr...man vill gömma sig ). Gärna toppar soms itter åt vid höfterna, men draperar magen. Sådan jag köpte idag..för första gången. Jag har så svårt för min rygg blir en bulle och min röv en bulle fårn sidan. Argh..skulle kunna ge vad som helst för att se rak ut från sidan. Ju mer ont jag får i ryggen under dagen..ju mer puckelryggad blir jag... Nåväl...tänkte testa att vänja mig vid den ikväll.
Man skall försöka hitta jeans/ byxor som är raka..absolut inte stuprör om man har breda lår. Byxorna får även gärna ha "långa" fickor...så de Inte markerar avslutet på skinkorna.

Lala...det här jag vetat i alla år...men man älskar att gömma sig som stor. Nu vill jag gömma mig pga. min rygg framträder mer nu ...jävla ringaren i notre dame. Usch- jag tror det som gör att jag stör mig så mycket är att det förutom är missprydande, kläder sitter illa,,är att det gör ont... =(((. VBlir så påtagligt då
Min rygg är verkligen bred och stor, eller som läkarna sagt " ja, någon nätt person är du varken om du väger 65 eller 150 kg " - tack för den liksom. Bwaha.

Blev även 1 par byxor till Mr T, en blomma till Mr T´s pappa då vi om 1 timme skall iväg på middag och födelsedagskalas där samt en present.
4 Dvd skivor för 39 kr/st...Night of the living dead, Plankan, Hamlet med Mel Gibson etc.
Päroncider till SodaStreamern etc.

Var även tvungen att ta en korv...mitt bland alla människor - det lir lättare att köpa och äta mat ute...men ännu känns det som i gamla dar " Oj - vad tjock hon är..ska hon verkligen ha en korv?!?".

Jag kan faktiskt säga det rent ut själv..Jag ÄR jävligt Läcker framifrån i min kropp med kläder på. Jag ser Riktigt hot ut med former på rätt ställe. ...Tills jag vänder mnig om o man ser rygg o skit. Men man får vara stolt över det lilla. Att JAG säger dte här om mig själv är väl första gången på 21 år...

Det händer mycket igår...på mötet med arbetsledaren o mötet med de andra somn är inblandade ang. min sjukfrånvaro.
Men det tar jag en annan dag om jag orkar....det var lite för mycket.

Ha en fin helg på er alla!!!
Imorgon blir det nog geocaching igen.

Älskar min blog och er alla läsare.

Av Flummet - 3 september 2009 00:47
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Flummet - 1 september 2009 01:45
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Flummet - 24 augusti 2009 04:25


Jodå, jag finns, existerar, andas.

Det har bara blivit lite för mycket av allt - jag fokuserar på mig själv just nu..och försöker hålla mig levande och kvar.

*Semestern är slut - den var underbar, omtumlande, sorglig, rolig m.m
Ullared, grillning,kolmården, närmare 3 veckors besök hos mina föräldrar.

*Vi har kollat på lägenheter, men alla går över 1,5 miljon för en 3:a..jag vill inte betala det för en lägenhet som är ihopsatt som färdiga klossar med plastdörrar. En sak som stör mig otroligt är...Varför finns inte persienner på nybyggda lägenheter ?...Why ?

*Patientnämnden motarbetar mig, likaså vårdgarantin. Det här landstinget har inga vårdavtal med något annat län. Och det är inte i lagen att kommuner skall följa vårdgarantin, det är inget man kan kräva. Det är upp till varje landsting att själv avgöra...nu har jag väntat 5 månader på en slakt av min degklump till mage.
Har fått svart på vitt att ESBL e-coli bakterien jag smittades av vid min op, förblir livet ut. Man blir aldrig friskriven från den, så mina plastiker har jag sett gå upp i rök. Jag vet knappt hur jag överlever dagarna.

* Jag har fått nej av 11 plastikkliniker pga den här jävla bakterien, jag vågar inte kontakta fler...för jag orkar inte ta mer negativa besked.

*Vi har även börjat med den otroligt roliga hobbyn Geocaching...skattjakt med GBP.s så att säga.
http://www.geocaching.com/
Spänning, motion och fotografering i ett.

*Har fått gå i extramöten på jobbet då de på ett sätt ( jag tyvärr inte kan beskriva här utan att ni får veta Hur ) -  som som de gör med folk de vill bli av med. På helt lagligt sätt... Jag har sökt massor av jobb - men icke.

*Har även fått bekanta mig med att jag kommer få en bukop upp till första raden av revbenen av en slaktläkare a´la allmänkirurg...där det inte ens ingår 1 enda återbesök...Resten av magen kommer hänga...ni kan se bilderna som jag lagt in tidigare. Tänk er den första degklumpen längst ned, resten kommer få sitta. Det kommer se förjävligt ut.

*En kräftskiva dyker upp om ca 1 vecka och om ca. 2 veckor åker jag på en kryssning.

*Den 10:e september...kommer jag att göra mig 7:e gastroskopi....tryck ned en slang i halsen bara. Tur man inte blir sövd på akademiska...hade varit synd att missa det hela då menar jag....

* I början av oktober är det 2 stora Marknader som uppstår. Jag älskar marknader, ända sedan jag var liten har jag likt en 7 åring alltid gått med pirrande mage vid alla stånden.

* de närmsta 8 dagarna så kommer jag jobba 6 nätter och är knappt närvarande.

Så..intet nytt...men jag är här iallafall..

Kram på er


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se