försöker leva igen

Senaste inläggen

Av Flummet - 18 oktober 2009 01:58


Hyrde även en film igår. Wolverine - mycket bra!!

 

Kvällen igår slutade i en del godisätande..tacos...jag får helt enkelt lägga ned tacosbröden....det går inte. Har försökt så många gånger, men nu är det stopp. Det blir köttfärs och grönsaker för mig istället. Fungerar lika bra =)
På måndag tänkte jag överraska Mr T med en Kycklingfajitas med lite extra grönsaker och gräddfil i wraps. Hoppas att det blir populärt =) Imorgon ska vi försöka göra en ytterlörsgryta med massa grönsakeri.

Imorses Vaknade vid 09:20 efter stilnoct..och en del uppvaknanden...sprang ut i vardagsrummet där mobilen larmade....gick in o lade mig igen för jag frös som en galning. Som vanligt så kom inte Mr T efter för att väcka upp mig lite mer. ( det är ingen stor ansträngning - men kan förhindra kaos i min matcirkel och sovschema just nu )...så först 12:30 kom jag upp...planerna på att åka till IKEA dog ut, maten var redan inte att tänka på....vi sket bägge två i att äta.
Frös som en galning och orkade inte ta mig till Mr T... - så jag stöp ned i en varm säng med en varm myskisse hos mig istället.så först 12:30 kom jag upp...planerna på att åka till IKEA dog ut, maten var redan inte att tänka på....vi sket bägge 2 i att äta....och åkte till IKEA istället....jag kan 1- inte ta psykobilen dit än...själv ( innan jag fått distans till vad som hände )..2 -människorna får mig att till slut skrika..
Så jag tvingade med Mr T.


Skulle ha massor av ljus, ända sedan jag var liten har jag alltid samlat och haft en faschinastion för ljusets låga.
Men idag blev det massor 5 förpackningar doftljus och 80 st vanliga vita. De vita var/är vel mest för att vi skall ha kvar några ljus innan julen är över.
En ny hög frostig lampa, matlådor, tofflor,lökhackar..ja..små skit...det var mest för ljusen vi skulle dit.


Nu har jag tagit nitrazepam för en stund sedan och nyss en stilnoct och hoppas få sova hela natten....


kram på er.

ANNONS
Av Flummet - 16 oktober 2009 18:12
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
ANNONS
Av Flummet - 16 oktober 2009 02:20
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Flummet - 15 oktober 2009 20:58


 

 

Jag har inte haft någon mer ångestattack  idag ..mer än pockande mörker i bröstet. Är det på väg att vända ?. Ska jag få våga drömma ? Ska inte ta ut glädje i förskott, men skulle vara så skönt att bara ha "den vanliga" ångesten igen...Vet ju inte hur morgondagen eller kvällen/natten blir - men som vanligt skiter jag i att fundera över det när jag  har en Paus och slipper handen som stryper bröstet i långsamma tag.

Av Flummet - 15 oktober 2009 17:51Jo...det är ju så att det har dött en kvinna efter en Gastric ByPass operation. Magsäcksoperation för några veckor sedan.

MEN....
"läkaren kom åt stora kroppspulsådern och kvinnan dog."..

Det har alltså Inget med operationens grund att göra...Vad än tidningarna vill ha det till..

Av Flummet - 15 oktober 2009 14:55Jo...min bror och hans fru har varit tillsammans i snart 20 år, de gifte sig för ca 3 år sedan och det har inte kommit några tassande fotsteg och ingen har väl undrat varför..det kommer när det kommer.
De flyttade en bra bit bort och vi ses sällan. Min bror och jag har inte direkt något att prata om heller. Den jag hade bättre kontakt med....den kontakten är ju idag bruten pga. ord och mail han sagt/berättat om till mina föräldrar och om mig och min bror. Saker som aldrig går att reparera, det gör för ont för hela familjen. Varken mina föräldrar jag eller min bror har hört något mer sedan Mars/april..eller om det var Maj.

Har 2 äldre bröder...7 och 5 år äldre. Min "yngre" bror är den som jag vill ha mer kontakt med, men de har bara inte blivit av..han är av naturen inte en människa som pratar.

Men iallafall...de har haft missfall och verkar haft svårt att få barn...men i somras..när frugan klev ur deras bil så tornade en bulle på magen upp sig! De hade inte velat säga något med tanke på vad som hänt innan..så nu väntade de ca. 3 månader innan de sade något.
Så underbart roligt för dem! Jag är så glad för deras skull och jag skall bli FASTER!..igen...någon gång i Januari...så det är ganska långt gånget ändå.. Och jag hoppas så att inget händer. Hon hade fått ont häromdagen och jag ber ( om man kan göra det som icke troende ) att allt går bra
Min andra bror har 4 barn och jag blev faster första gången när jag var 11 år gammal.

Mr T har lovat att vi skall flyga ned till dem när bebben kommit. + att jag aldrig hälsat på dem.

Så..jag skall bli Faster! De är underbara som människor och bebben kommer bli en liten nippertipp.
Har inte undersökningen visat fel, så vet jag vad det blir för kön..men det tänker jag hålla för mig själv än så länge.

Av Flummet - 15 oktober 2009 14:48


 

Jag kom hem igår på kvällen...fick ångestattack from hell och var tvungen att åka 1 dag tidigare när jag kände att jag orkade köra bil i nästan 3 timmar. Lyssnade på 3 låtar hela vägen..på repeat. Känne rinte alls igenom mig när det här bryter ut..
Är aldrig i trygghet hos Mr T, alrdig hos mina föräldrar, aldrig i någons famn, aldrig i ett nytt rum eller en ny stad. Ångesten sitter  mig och har alltid gjort, men nu har den kommit fram värre än någonsin. När min kropp bestämt sig för att ge upp efter många motsättningar...så tar sig ångesthelvetet ut mer än jag kan hantera.


Nåväl...fick papper från den där .kassan idag..och de tänker jag inte bry mig om just nu ( jag jag kommer ävl gnälla på att jag inte får pengar sen i tid ..OM jag får det alls ) - jag förstod ingenting av dem. Min inkomst de senast har registrerad är från 2005 och dessutom jobbar jag bara 82% maj-december. Sen ska jag skriva varför jag inte kan utföra mina arbetsuppgifter och varför jag är hemma. Det är ju lätt när läkarintyget är på 1 enda rad ( trots att jag bad om mer utförlig beskrivning ).

 

" Ja - men har kassan något emot det jag skrivit, så är det ju jag som får bakläxa och får göra om det igen "
-Jovisst..men det är ju jag som måste betala räkningarna...
Det finns INGET bra med att vara sjukskriven. Inte för fem öre.


Tog en sömntablett igår och gick till sängs med Mr T vid 23:30 -tiden. Trots det så vaknade jag 5 gånger inatt..
Vaknade av en grym ångest frammåt 08:20, fick rusa ut på balkongen för att få luft i morses..slog på tv.n och lade i en tvättmaskin så det inte skulle bli för tyst.
Slog på tv.n och har diskat lite, hängt tvätten..

och...ingen klump i bröstet mer än lite då och då. Det är snart 5 veckor sedan jag fick ha en "så bra" dag.
 

Imorgon är det överläkare specialist i psykiatri och skötare jag skall träffa...3 timmar med samtal.
hallelulijah..

Av Flummet - 12 oktober 2009 22:45


Befinner mig 24 mil hemifrån...jag var/är tvungen att sätta på vinterdäcken och de var hos mor och far. Det har varit planerat, men det skulle skett förra veckan. Jag har inte varit att lita på när det gäller bilkörning och mitt mående. Men igår packade jag på 5 röda och intalade mig att jag måste, så imorses lämnade jag Mr T vid tåget och sedan bilade jag hit.


Väl här blev jag bjuden på vildsvinslasagne och far sköt ett rådjur som vi skall ta hand om imorgon...
Tror även mor och jag kommer göra en äppelpaj med "hemmaplockade" äpplen.


Annars är jag bara mest tom. Vill inte tänka på hur vägen hemmåt skall gå med bilen


/Kram

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se