försöker leva igen

Senaste inläggen

Av Flummet - 16 juli 2009 00:49Ok..jag skall erkänna min tyngsta last efter min op...eller de tyngsta...
eller de mest ohälsosamma...

*Friterad Camembert

*Halloumi

Jag var en Ostälskare i mitt förra liv, men numer så finns det sällan ost här hemma, i de fall det finns....så är det portionsförpackat med typ 20 skivor.
Jag kan inte kontrollera det ...än...

Så nu sitter jag med en friterad camembert, 1 dl coca cola och 1 nitrazepam. Sedan skall jag försöka sova och sedan ttraska upp vid 7:30, sitta på balkongen med en skiva nybakt bröd, te och andas innan Mr T stiger upp..hade jag tänkt.

ANNONS
Av Flummet - 15 juli 2009 18:35


Jajamensan...idag fick jag ett så sött inslaget paket jag med ett halsband i. Jag blev så glad att jag tänker beställa mer därifrån. Dessutom skulle jag titta en extra gång om någon struttade runt med en halväten chokladbit runt halsen....

Tog även en bild på den underbara Chicken Satay maten vi åt igår....vi tänker spatsera iväg dit ikväll igen...sådetså.

Vet att ni alla även är nyfikna på vad jag väger....med GBP mått mätt...så är jag inom alla gränser för att läkare skall vara nöjda.
Inom "normala" människors mått - är jag fortfarande en tjockis..( nähä...det är ju svårt att dölja 5-6 kg hud också..förlåt då..).


Enligt mig själv...har jag 8,1 kg kvar till min Drömvikt och 4,6 kvar till den vikt jag kan trivas med.
Men lite svårt att veta då jag inte sett mig själv utan allt skinn.

Enligt Tabellen ..den djävulska BMI tabellen...så har jag 1,5 enheter kvar innan jag får kalla mig för Idealviktig..och dit är det just 4,6 kg.

Men att stå i en provhytt..Lindex ( s.k.i.t)..och få TRÄNGA på sig storlek 46/48 på tröjjor bara för att armarna har så mycket skinn att armpartiet inte går att få in genom ärmen...ja..det bygger knappast på självförtroendet....Sen att det ser ut som en soppåse på resten av tröjjan är ingen höjdare heller...den måste ju vara stor för att gå igenom armarna.
Jag har finfin läckra kort på min underbart vackra kropp som jag tänkte visa för en gångs skull.
Mig gör det inte ett skit egentligen om att de ligger på nätet...de är ändå halshuggna och är inte "Jag" längre. De är och visar bara hud....hud som en kirurg kanske tar bort en gång....den som vågar operera en ESBL smittad patient..
Jag tänkte bara visa alla de som tycker det här är en utväg, en snabb fuskväg, en enkel operation, ett lätt jobb utan att behöva arbeta med varesig maten eller sig själv att det här är något som räddade mitt liv.
Utan det hade jag inte varit här idag och det vet jag med 100% säkerhet, jag var påväg att ta beslutet att försvinna från den här skitvärlden.


Nu gjorde jag inte det, utan gör mitt bästa för att acceptera mig, gå vidare, ( lätt med all skit som hänt och ingen vill plastikoperera mig ens med mina egna pengar...). Men Jag gör mitt bästa.

Fick ytterligare ett svar från patientnämnden idag...min handläggare är tillbaka om 5 veckor...visst är det pirrande roligt va ?...

JUST JA! - jag gjorde ju brödet idag...skall visa det sen, eller imorgon eller ja..ni vet hur jag är med bilder...urhm...
Men jäklar i min låda vad gott det blev!!. Jag som inte kan äta bröd annat än "Barkbitar" - ni vet de där som är stenhårda och blir till spån i munnen så de trillar ned i min magficka utan att gegga upp en stor deg och göra ont...men inte är så goda...

Sådant blev det - Mr T mumsade glatt på och halva limpan får åka med till min Mor.

Kram på er.

ANNONS
Av Flummet - 15 juli 2009 18:02Jag svarade på en dum kommentar i en blog jag läst sedan starten

och igår fick det bli ett inlägg som Gästskribent hos Emelie.
Det var gulligt gjort och även om jag inte träffat henne så har jag alltid tyckt om henne, personligheten och bloggen =) Länken dit:


http://metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.10602542

Av Flummet - 15 juli 2009 00:22


Jag har tryckt i mig 1,5 Nitrazepam...ångestdämpande, lugnande, rogivande och sömngivande - my ass egentligen...Benzodiazepiner är s.k.i.t
Men jag kan inte få ut zolpidem ( Benso...) eller stilnoct för alla är på semester i 4 veckor till....jippie...Just nu när jag behöver skiten för att orka fungera som människa. Ataraxen är slut den med.

Att ligga i sängen 2-3 timmar innan jag får sova är fan inte värt det.
Ntrazepamet får mig att bli slö, ...i princip inget annat. Man struntar i allt bara. Men de är för svaga för mig och har alltid varit. När folk säger att nitrazepam hjälper på dem som fan...då blir jag avundsjuk. Sömnig ?..Pffht...det kopplar bort mina tankar till 40% och jag blir som sagt hängig och slö. Jag tar dem ytterst sällan..typ 1 i veckan..men nu har det blivit varje dag sedan lördags.

Med stilnoct är jag borta efter 10-15 minuter och minns knappt att jag somnat..

Åååååhhhh..jag skulle kunna ge min högra hand för att få vara normal som så många andra. Ta en toalett borste och rensa ut alla mina tankar och ångest i skalle och kropp...Bläh.


Ibland kan jag bli kär i Mr T bara utav vetskapen att han är där, finns där, lyssnar, kanske inte förstår ( verkligen inte..haha ), men han är där. När jag mår som sämst är det Jag som räknas. Han är verkligen den jag bara vill få vara nära då.
Jag må vara tokig då och då, jag må vara galen, jag må vara hyperknasig ...
Men det skall mycket till för att orka visa sin " andra sida"

Visst skulle jag klara av livet utan honom, men jag är glad att han finns och orka med en dåre som mig när jag är såhär.

The Animals är några jag alltid tyckt om.

**************************************************
*****The Animals - Don´t let me be misunderstoodBaby, do you understand me now
Sometimes I feel a little mad


But don't you know that no one alive
Can always be an angel

When things go wrong I seem to be bad


But I'm just a soul whose intentions are good
Oh Lord, please don't let me be misunderstood


Baby, sometimes I'm so carefree
With a joy that's hard to hide

And sometimes it seems that all I have do is worry
Then you're bound to see my other side


But I'm just a soul whose intentions are good
Oh Lord, please don't let me be misunderstood


If I seem edgy I want you to know
That I never mean to take it out on you
Life has it's problems and I get my share
And that's one thing I never meant to do
Because I love you


Oh, Oh baby don't you know I'm human
Have thoughts like any other one
Sometimes I find myself long regretting
Some foolish thing some little simple thing I've done


But I'm just a soul whose intentions are good
Oh Lord, please don't let me be misunderstood
Yes, I'm just a soul whose intentions are good


Oh Lord, please don't let me be misunderstood
Yes, I'm just a soul whose intentions are good
Oh Lord, please don't let me be misunderstood


Av Flummet - 14 juli 2009 18:19


Igår drog jag iväg vid 19 - tiden och tog en sväng in på KappAhl och hittade ett par leggins,top..även en putsduk till mina kameralinser och 2 Millenniumboxar till hittade visst ned i shoppingpåsen.
På hemvägen pantade jag burkar och flaskor ( LÄS 1 stor svart sopsäck ...)  Mr T läskat på under tiden jag varit borta ( Jag erkänner mig skyldig till några jag med ) - samt klämde ned lite nyinköpt mat som han har när jag åker ned till mina föräldrar igen om någon dag.


3 Veckor kvar av semestern och Idag var 4:e dagen jag vaknade med klumpen i bröstet som ville brista...dock mycket mindre..( tack som Fan! )
07:55 gick jag upp, duschade, tryckte in en tvätt i maskinen, klädde på mig, skrev en lapp till Mr T om att hänga upp tvätten och lite puss, snutt, gull..ja ni vet.
Lämnade tillbaka topen som jag inte alls gillade, köpte en liten knallrosa mus till min netbook, bh, cardigan, 2 armband.

Även plockgodis.
Jag är helt uppåt väggarna nere i en djup dal, mår skit och då rår inte en liten GBP på trösten. Dock är det väl 5 daimkolor och 2 punschpraliner jag ätit på 2 timmar. MEN...sådan skall inte förekomma..egentligen ...alls...även om det bara är 1 enda..men men...


Köpte även en Grillad korv med Bröd och en festis....Det tog mig 50 minuter att våga göra det. För jag är ju fortafarande "Fettot" som ska köpa en korv.... Jag har under mina senaste 10 år innan open Inte ätit ute bland folk, varesig frukt, lunchlåda på jobbet eller knappt druckit vatten...
Att nu..stå ..ensam....bland massor..och beställa en korv...det är 2:a gången jag gjort det . 2:a gången sedan open för över 1 år sedan som jag vågat...för att magen strejkat och krävt mat. Ok..ok..jag äter knappt brödet..för det går ju inte, men ändå..

*skratt* när jag även trodde det mesta var över...så har jag fått en allergisk reaktion på något....Korven ?, festisen till korven ?..Att jag tog i min tomatplanta, i den köpta salladskrukan, Aussie schampoot...vad ?.
Jag har nässelutslag över bålen och ansiktet och kryddar "steken" med hydrokortison. Kliar som ¤%&/()= Nåja, ingen fara skedd..får väl se cool ut och skylla på solsveda..uhm..
Det var flera år sedan jag hade nässelutslag...men kylbalsam och hydrokortison är grejjen när det händer kan jag meddela iallafall

För strax skall vi ta en promenad och beställa Chicken Satay...heta grillade kycklingspett i Jordnötssås. Hem, titta på några avsnitt Millennium och jag skall packa lite..sen skall jag bara Vara..lösa korsord på balkongen, lyssna på massor av 50-tals singlarna jag lånade hem från mina föräldrar, titta på tv, läsa och äta. Har endast varit inloggad på nätet / datorn överhuvudtaget för att uppdatera..annars är datorn OFF här. Imorgon hade jag tänkt prova på att baka ett bröd jag läste om häromdagen.

Ajöss på er.

Av Flummet - 14 juli 2009 18:12Tja...här var det bad igen....samt ett sjuhelvetes oväder, en fjäril som hälsade på, och det 3 största glasskulor jag sett....med hasselnötsås på. I den här delen av sverige där jag bor..är 1 sådan där kula...3 här...
Melonkula, vanilj och jordgubbsglass...


För att försvara mig som GBP opad ( irÅni..ok?! ) så var vi 2 om den där tallriken med glass på, en supermegadumping och ett hjärta som sade Tack, ajö och skuttade iväg..samt att 1/3 blev kvar....

Av Flummet - 14 juli 2009 18:01Lite mer....taget nere vid stranden, på lite jordgubbar ( nähä )..., tjäderna som alltid går runt och kluckar efter nybakad sockerkaka som pappa matar direkt  från sin hand, en av mammas vackra rosor, ett av alla rådjur som tittar fram.

Av Flummet - 14 juli 2009 17:19Här kommer lite bilder från en av de första dagarna jag var nere hos mina föräldrar. Har hur mycket som helst, men måste begränsa mig...tänkte jag..

Lite bilder på Loppisboden, hundarna, en utav de grillade vildsvinsfiléerna vi åt, hemmaodlade jordgubbar, badstranden mina föräldrar äger...( mitt paradis )....en fågel som poserade en del för mig, och den underbart vackra Balkongvyn man får när man står och tittar ut över en del av gården.

Laddar upp lite då och då

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se