försöker leva igen

Direktlänk till inlägg 30 december 2011

Jag är (Nog) tillbaka.

Av Flummet - 30 december 2011 23:45

 Kanske inte som jag ville, önskade eller tänkte..

Livet är mer kaos än någonsin, men insett att jag behöver min ventil.
Såhär natten innan Nyårsafton kanske det blir en nystart på min blogg ?. Jag vet inte, och vet inte om någon läser eller tittar in här längre.

Året 2011.

* hemskt avslut på ett förhållande som gjorde att jag flyttade 25 mil...lämnade ett 9 årigt förhållande och ett 9 årigt fast arbete

* hankat sig fram pö om pö på 2:a hands kontrakt..fick sedan tag på en 1:a under 1 år. *skönt* *andetag*
* hankat sig fram på jobb efter jobb ( efter 11 år som fast anställd på olika jobb - usch )

* Genomgått en stor Bukplastik - en hel del komplikationer. Fick klara av dem själv. Hade 1 vän som hälsade på mig på sjukhuset, mkt uppskattat..var inlagd 9 dagar..
* Blitt blåst av en arbetsgivare så jag numer är avstängd 3 månader från a-kassan
* Nyss genomgått 5v urval för ett jobb jag önskat i 4 år - men idag..förmodligen föll på drogtestet..då jag äter morfintabletter sedan flera år..för att klara av min medfödda ryggskada Skolios - men aldrig ngnsin tagit dem i jobbet. Men sökt ett jobb..som inte många klarar testerna för.
* Kommer förmodligen inte kunna köpa ut den lgnhet jag hyrt i 1 år..ägaren vill ha slutgiltigt beslut nästa fredag 6/1-2012.. - o hamnar då hos mor o far..32 år gammal..
* Natten mot Juldagen - mosade jag min 4 år gamla bil i en singelolycka, som är konstaterat av polis etc..var en olycka utan orsak..el.. ja..enbart halka. Hade "bara" otur.. jag lever - bilen är död..den kommer bli inlöst av försäkringsbolaget till rejält underpris..
* En nära vän valde en snabb väg att avsluta livet för 3v sen.


Å nu idag..när jag gjorde sista arbetstesterna ( drogtest etc )..inser jag..att jag nog glömt låsa ytterdörren.. ( hjärnskakning efter bilolyckan etc..bidrog. )
Min fina vän kör mig 21 mil hem hit..dörren VAR OLÅST!!..- skakar men blir lugn..vännen sover nu..imorgon åker vi tillbaka till stockholm å firar nyår..lugnt o stilla.. min skalle pallar inte så mkt..skallade sönder bilrutan etc..
Orkar inte gå in på det.

Ändå finns jag, kämpar. Ändå förstår inte folk ... Jag önskar nästan jag strök med i bilolyckan. MEN..det får man INTE säga..suck..

Er lilla..knasboll kanske är tillbaka..

Gott Nytt År På er alla iallafall

 
ANNONS
 
How to write a good essay

How to write a good essay

8 augusti 2012 16:14

One day we look back for the results and see how much we should do more. But starting a new year we open a new book and initiate a new activity.

http://How to w

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Flummet - 25 februari 2010 12:18

    Men jag vet inte hur, vart eller om jag är Var.Idag åker jag upp med en kåpad kärra 24 mil tillbaka till staden och lägenheten jag bott i under 9 år. Just nu bor jag hos mina föräldrar igen och jag har åkt fram och tillbaka med bil och flyttk...

Av Flummet - 22 december 2009 22:32

*Singel - efter nära 10 år*Arbetslös - efter 7,5 år*Bostadslös till hälften.                                               Så livet kan bli ibland.... ...

Av Flummet - 3 december 2009 06:12

jag har tagit ett beslut som kommer påverka min framtid rejält.men kan tyvrr inget säga förrän allt ät fixat och klart... kram på er ...

Av Flummet - 29 november 2009 06:52

Det var ett tag sedan jag skrev här och det finns många orsaker... *en av orsakerna är att den där kassan som man Ska få hjälp utav och betalar in skatt till....beslutat att inte ge mig nåra pengar för min lite över 2 månaders sjukskrivnin...

Av Flummet - 19 november 2009 01:40

jag finns.en dag så. ska jag blogga igen

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se