försöker leva igen

Direktlänk till inlägg 25 februari 2010

I´m alive

Av Flummet - 25 februari 2010 12:18Men jag vet inte hur, vart eller om jag är Var.

Idag åker jag upp med en kåpad kärra 24 mil tillbaka till staden och lägenheten jag bott i under 9 år.

Just nu bor jag hos mina föräldrar igen och jag har åkt fram och tillbaka med bil och flyttkartonger. svordomar,blåmärken,psyke hela januari och februari...börjar tröttna rejält kan jag säga...less på det hela...m.m.

Men jag återkommer när allt är på plats, allt lugnat sig och jag känner att jag orkar uppdatera er.


Kram på er.

 
ANNONS
 
Paula

Paula

27 april 2010 00:50

Kärlek! Saknad! Längtan!

Du fattas mig alltid när du inte är nära.

Kram min fantastiska vän! Älskar!

http://imzadi.se/blogg

 
resume writing

resume writing

24 december 2011 09:21

Livet är som ett hav med ebb och flod, alltid något att kasta på stranden, och detta "något" inte alltid uppmuntrat oss

http://cvresumewritingservices.org/best-resume.php

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Flummet - 30 december 2011 23:45

 Kanske inte som jag ville, önskade eller tänkte..Livet är mer kaos än någonsin, men insett att jag behöver min ventil.Såhär natten innan Nyårsafton kanske det blir en nystart på min blogg ?. Jag vet inte, och vet inte om någon läser eller tittar in ...

Av Flummet - 22 december 2009 22:32

*Singel - efter nära 10 år*Arbetslös - efter 7,5 år*Bostadslös till hälften.                                               Så livet kan bli ibland.... ...

Av Flummet - 3 december 2009 06:12

jag har tagit ett beslut som kommer påverka min framtid rejält.men kan tyvrr inget säga förrän allt ät fixat och klart... kram på er ...

Av Flummet - 29 november 2009 06:52

Det var ett tag sedan jag skrev här och det finns många orsaker... *en av orsakerna är att den där kassan som man Ska få hjälp utav och betalar in skatt till....beslutat att inte ge mig nåra pengar för min lite över 2 månaders sjukskrivnin...

Av Flummet - 19 november 2009 01:40

jag finns.en dag så. ska jag blogga igen

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se