försöker leva igen

Direktlänk till inlägg 3 december 2009

mycket händer

Av Flummet - 3 december 2009 06:12jag har tagit ett beslut som kommer påverka min framtid rejält.
men kan tyvrr inget säga förrän allt ät fixat och klart...kram på er

 
ANNONS
 
Maria

Maria

12 december 2009 18:17

Hej. Verkligen mysig sida du har. Har läst lite och förstår att du har / har haft det tufft på någe sätt, fast jag inte riktigt vet hur.
Hoppas du tar dig upp.
/Maria

http://mellanhimmelochhelvete.blogspot.com

 
How to do marketing

How to do marketing

8 augusti 2012 16:42

Right way with no hazards may be shown at <a href="http://how-todo.org/how-to-do-marketing.html">How to do marketing</a>
Learn how to evaluate future.

http://how-todo.org/how-to-do-marketing.html

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Flummet - 30 december 2011 23:45

 Kanske inte som jag ville, önskade eller tänkte..Livet är mer kaos än någonsin, men insett att jag behöver min ventil.Såhär natten innan Nyårsafton kanske det blir en nystart på min blogg ?. Jag vet inte, och vet inte om någon läser eller tittar in ...

Av Flummet - 25 februari 2010 12:18

    Men jag vet inte hur, vart eller om jag är Var.Idag åker jag upp med en kåpad kärra 24 mil tillbaka till staden och lägenheten jag bott i under 9 år. Just nu bor jag hos mina föräldrar igen och jag har åkt fram och tillbaka med bil och flyttk...

Av Flummet - 22 december 2009 22:32

*Singel - efter nära 10 år*Arbetslös - efter 7,5 år*Bostadslös till hälften.                                               Så livet kan bli ibland.... ...

Av Flummet - 29 november 2009 06:52

Det var ett tag sedan jag skrev här och det finns många orsaker... *en av orsakerna är att den där kassan som man Ska få hjälp utav och betalar in skatt till....beslutat att inte ge mig nåra pengar för min lite över 2 månaders sjukskrivnin...

Av Flummet - 19 november 2009 01:40

jag finns.en dag så. ska jag blogga igen

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se