försöker leva igen

Direktlänk till inlägg 1 november 2009

Jag är less, arg, bitter, ledsen, frustrerad

Av Flummet - 1 november 2009 15:52

 

Jag skäms inte längre. Det är inte jag på bilderna. Men jag vill att den jag är inuti också skall spegla den jag är på utsidan..och varje gång jag ser mig i spegeln mår jag psykiskt illa.

 

Folk snor idag bilder, och jag skäms inte..för det är inte jag på bilderna...inte inuti. Men vill DU se bilderna..försöka förstå..att det inte är lite skinn jag har ..s å måste du maila eller lämna en kommentar om varför just DU vill se bilderna. Därför är det lösenordsskyddat.http://andetag.bloggagratis.se/2009/07/17/1841046-sanningen-vad-mobbing-och-livet-staller-till-med-starka-bilder/
( Först och främst är jag så glad för alla de som fått sina bukplastiker godkända och får de av riktiga kirurger och som kan åberopa vårdgarantin - Jag är inte ett dugg avundsjuk på ER..utan på hur vården kan vara så olika. Jag är inte den sortens människa..det borde de som läser min blogg veta. Jag är en oerhört sympatisk människa som vill alla väl - men har du inte läst min blogg kan du få en annan uppfattningn av det här inlägget...)
Men visst känns det när jag står med mitt häng och "bara" kan få en halvslakt på ena bilringen längst ned och jag undrar vad fan jag betalar sjukvård för när ingen ens tar ansvar för det de gjort med mig )

 

"Tack för ditt mejl ( Meil ?..mail ! ), vi har ännu inte fått tag på Smittskyddsenheten i Stockholm för svar ang rutiner kring E S B L i coli, ( I...i coli ? )...E-coli!! ).. jag har däremot
talat med Uppsala och den doktor du hade som kontakt.
Vi hör av oss så fort vi har fått ett svar

 

Med vänlig hälsning
***************
Patient koordinator

Operations koordinator"


__________________________________________________


_"Vi har diskuterat ditt mail och vi har inget emot att operera dig privat men då måste vi veta att du inte längre är positiv för e coli i faeces. Tyvärr så måste vi då be dig göra en provtagning för att bevisa att du inte är positiv längre."


Med Vänlig Hälsning

*****************

( Jag blir aldrig friskriven ?!?. Jag slogs i 9 månader för ett nytt prov och det finns inget att göra. )

 

__________________________________________--Vårdgarantienheten till mig


Hej *****************

Jag har idag pratat med ********* lasarett där din remiss ligger. Nu i
sommar finns det inga tider men de lovade att kalla dig senast i september. Tyvärr ingår inte det här i vårdgaran utan kan ta något år innan du blir aktuell för en bukoperation.
Du kan alltid ringa till ********** kirurgmottagning tel ***********


Med Vänlig hälsning

 

( OBS - att jag kommer INTE få ett eget rum ...förstår ni ?...Det står i mina papper att jag skall ha eget rum och egen toalett för jag kan smitta andra patienter....)...
Det känns som om jag vill ha ett rum med massor av folk som jag kan smitta ned så de får ett rent helvete och där ingen kommer hjälpa dem. För så har jag haft det.

 

________________________________________________


Grattis - Du har vunnit en slakt i ditt egna landsting utförd av en läkare utan plastikutbildning, Du kan inte heller betala extra för att de skall exempelsvis göra en bröstreduktion ( EJ implantat ) eller en fettsugning.. för något DE Smittade DIG med pga. DÅLIG HANDHYGIEN. Du kommer även att få stå i kö i något år då det inte ingår i vårdgarantin.


1 - Flyttar jag - hänvisas jag tillbaka till mitt egna landsting där jag gjorde den här open
2 - Skriver jag mig någon annanstans - åker jag ut kön
3 - Skulle jag flytta för att få min jävla komvuxutbildning ..skrivs jag ur kön + jag skrivs ur psykiatrin.
4 - Flyttar jag förlorar jag min vårdplan för att få levaxinet och hypothyreosen under kontroll igen.


Kan Ni förstå hur jävla enkelt allt hade varit om jag inte fått den här förbannade jävla helvetesbakterien.pga någon med dålig handhygien när jag själv har fobi för sjukhus och spritade allt. 


Fattar ni det eller driver ni med mig i era jävla dumma kommentarer ??? -  Och Nej. Jag är för yttrandefrihet - men IQ- befriade kommentarer utan mening eller diskussion godkänner jag inte.

 

 


Fattar ni att jag INTE KAN betala själv som jag velat från första början?!. INGEN vill operera mig. 1 enda..i SKÅNE. Hur Fan ska jag ta mig dit och hem ?!?.
De gör dessutom inte fettsugning och bukplastik ihop, inte heller bröstreduktion för att det är stora operationer. ( Ni som är korkade och ännu inte fattat - Bröstreduktion är INTE IMPLANTAT med större kupor. Det är ex. en återbyggnad av cancerbröst eller som i mitt fall...15 cm hud runtom från skuldra till skuldra som skall tas bort och lyfta bröst som idag på rent allvar är 3 cm från min navel ). Jag kommer knappt få en A-kupa, men det ger jag fan i. Jag har inte fått känna mig som en kvinna sedan de började hänga när jag var 13 år gammal. Jag är 30 nästa år.

 

 

 Förutom resor kommer jag bli ruinerad - det skiter jag i med..men jag har ingen trygghet i veckorna efteråt...inget... I mitt egna landsting får jag FÖRKLARA OCH BERÄTTA för MIN EGEN husläkare VAD jag kan och inte kan äta för mediciner. och HUR jag ser ut inuti. - " Jahaa..intressant". Tror ni på fullaste allvar att jag vill operera mig 90 mil bort och få en infektion i ett landsting där man har 10 minuter på sig varje morgon att få en tid till VC - ...där jag har 4,5 mi enkel resa till akuten och där Mr T inte har körkort ?!?.

 

 


Och jag kan inte direkt ringa någon mitt i natten här och be dem skjutsa mig. Jag har en mor med diskbråck 24 mil bort, en far med dålig rygg och ingen kan köra långt. Jag har en bror jag verkligen hatar av hela mitt hjärta och en bror i skåne. Med ett kommande barn och där saker hänt och kan hända som jag inte vill prata om - jag vill så gärna att det här går vägen nu. Ska jag be dem efter halvdålig kommunikation i 15 år att " Får jag bo hos er och bli omhändertagen här i någon månad" ??


Det här mailen trillar in ett efter ett efter ett..TYVÄRR....jag är ett fall för smittskyddsenheten och jag kommer för alltid vara en smittfara.
Jag gjorde open för att komma från 20 års mobbing, ångest, dåligt självförtroende...


vart hamnade jag ?


I ett värre djupare hål än någonsin.


( Och NEJ - det är fan inte korrekt svenska i det här inlägget, för det ger jag blanka fan i och jag skiter i era jävla idiotiska korkade kommentarer ).

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Flummet - 30 december 2011 23:45

 Kanske inte som jag ville, önskade eller tänkte..Livet är mer kaos än någonsin, men insett att jag behöver min ventil.Såhär natten innan Nyårsafton kanske det blir en nystart på min blogg ?. Jag vet inte, och vet inte om någon läser eller tittar in ...

Av Flummet - 25 februari 2010 12:18

    Men jag vet inte hur, vart eller om jag är Var.Idag åker jag upp med en kåpad kärra 24 mil tillbaka till staden och lägenheten jag bott i under 9 år. Just nu bor jag hos mina föräldrar igen och jag har åkt fram och tillbaka med bil och flyttk...

Av Flummet - 22 december 2009 22:32

*Singel - efter nära 10 år*Arbetslös - efter 7,5 år*Bostadslös till hälften.                                               Så livet kan bli ibland.... ...

Av Flummet - 3 december 2009 06:12

jag har tagit ett beslut som kommer påverka min framtid rejält.men kan tyvrr inget säga förrän allt ät fixat och klart... kram på er ...

Av Flummet - 29 november 2009 06:52

Det var ett tag sedan jag skrev här och det finns många orsaker... *en av orsakerna är att den där kassan som man Ska få hjälp utav och betalar in skatt till....beslutat att inte ge mig nåra pengar för min lite över 2 månaders sjukskrivnin...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ försöker leva igen med Blogkeen
Följ försöker leva igen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se