försöker leva igen

Direktlänk till inlägg 30 oktober 2009

Vad händer ??

Av Flummet - 30 oktober 2009 17:30


 

Dagen började med jordens ångest, inget piller här inte, jag red ut skiten. Den bankar fortfarande på.
Var tvungen att gå iväg med filmer som vi hyrde igår....gick in och handlade jäst, skinka, färska champinjoner etc för...jag tänkte vi skulle göra hemmagjord pizza imorgon.

Jag dammsög förut idag.....det var inte gjort på flera veckor ( Mr T tänker inte på sådant,. ber jag honom gör han det ..men jag har inte ens orkat be honom )..äckligt var bara förnamnet.
Sen tvättade jag en tvätt...sen diskade jag en disk i diskhon...

Vad händer ?

Och Nu sitter jag påklädd för att gå och möta Mr T...långkallingarna är på, t-shirt, huvtröjja,vantar skall på...mössan " Bad Hair Day " - jeans...skinnjackan...

Det är inte långt, men det är 2 km...en liten bit att gå..med ångest i kroppen...med skolios i ryggen.

Vad händer ?

Jag vet inte, jag vill inte tänka på det..Idag är jag bara...Jag bara är....det är bara så....ja jävlar..

Kram på er.


Vad händer ???

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Flummet - 30 december 2011 23:45

 Kanske inte som jag ville, önskade eller tänkte..Livet är mer kaos än någonsin, men insett att jag behöver min ventil.Såhär natten innan Nyårsafton kanske det blir en nystart på min blogg ?. Jag vet inte, och vet inte om någon läser eller tittar in ...

Av Flummet - 25 februari 2010 12:18

    Men jag vet inte hur, vart eller om jag är Var.Idag åker jag upp med en kåpad kärra 24 mil tillbaka till staden och lägenheten jag bott i under 9 år. Just nu bor jag hos mina föräldrar igen och jag har åkt fram och tillbaka med bil och flyttk...

Av Flummet - 22 december 2009 22:32

*Singel - efter nära 10 år*Arbetslös - efter 7,5 år*Bostadslös till hälften.                                               Så livet kan bli ibland.... ...

Av Flummet - 3 december 2009 06:12

jag har tagit ett beslut som kommer påverka min framtid rejält.men kan tyvrr inget säga förrän allt ät fixat och klart... kram på er ...

Av Flummet - 29 november 2009 06:52

Det var ett tag sedan jag skrev här och det finns många orsaker... *en av orsakerna är att den där kassan som man Ska få hjälp utav och betalar in skatt till....beslutat att inte ge mig nåra pengar för min lite över 2 månaders sjukskrivnin...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se