försöker leva igen

Direktlänk till inlägg 30 oktober 2009

Mitt i ett äventyr...

Av Flummet - 30 oktober 2009 00:28


 

Jo, så kan man nog beskriva livet just nu...


Hämtade Mr T vid tåget idag och köpte godis, hyrde 2 filmer och köpte snabbmat..han en sallad och jag en hamburgare. Jag åt väl 1/4 och knappt något bröd och 7 pommes. Så otroligt onödigt, men jag vill väl få känna mig normal jag med....


Beställde hem 2 Hellko Kitty nattlinen då jag hade 40% rabatt på varje vara... så det blev ca 180 kr..helt ok pris för det. Mr T har även han köpt några julklappar till mig och jag är i princip klar med alla julklappar utom de till Mr T. Det är otroligt tråkigt att inte kunna springa runt sist veckan och köpa julklapparna, men å andra sidan har jag ingen ångest för pengar längre sedan jag började spara en slant varje månad för det + att jag börjar i augusti.
Speciellt nu när jag ä rjsukskriven och inte vet om jag får pengar eller inte...så känns det ..dumt och onödigt med julklappar. Men det är ju faktiskt pengar vi lagt undan och vi klarar oss 1-2 månader på sparpengarna.


Eftersom min mor då och då läser min blog så kan jag inte berätta vad de / hon / far skall få...men en ena saken jag hittde till mor i början av september kändes bara så hårt i magen att den var bara min " Mor" - hon kommer älska den. Jag tycker att tanken bakom känns bättre än vad saker kostar. Jag skiter i vad saker kostar..vill hellre ha många än få och dyra.


Min önskelista är:


*skyddsfodral till min ipod ( Det jag har kostade 19 kr och den glider ur hela tiden )
*skyddsfodral till min nya sony ericsson ( Har inget och den blir snabbt repig )
*Hello Kitty tangentbord ( extremt svåra att få tag i i sverige ) ( mitt nuvarande var en gratisprodukt till min dator för 5 år sen - man får slå med en hammare för att bokstäverna skall komma fram )
*Hello Kitty mus + musmatta ( Min musmatta är flera år och förstörd av thékoppsvärme-ringar )
* CSI Miami -boxar ( CSI...kort och gott )
* Tofflor med djurmotiv ( Avgudar tofflor och sockor )
* Parfym Anna Sui - Dolly Girl ( svår att få tag i, men älskar den )
* Frottéhanddukar från Hemtex. ( Saknar riktigt sköna badlakan )
* Sovmask ( Jag jobbar skift - det räcker som förklaring )
* Väska (rosa ) med axelrem till min netbook på 9 tum ( Ha inget skydd alls )
* Ett halsband med mitt namn på ( Svårt att hitta mitt namn på någori )


Så det flesta saker är "måste ha"...sen får vi se om /vad vi kan lägga för pengar på det.
Drömma kan man iallafall


Hello Kitty har jag älskat sedan jag var 6 år gammal, jag hade massor av ssaker med henne när jag var liten..sen försvann hon. Men nu är sötnosen tillbaka. Klart jag vill ha saker med henne då.

 
ANNONS
 
Tova

Tova

7 november 2009 23:04

Åh, jag älskar också "Dolly girl"-parfymen :)
blev kär i den då jag var 14 och besökte Anna Suis butik där. hehe.
Hello Kitty är också riktigt sött, känner mig lite fjortis dock när jag har grejer med det motivet... ;)
ha en bra helg!

http://www.metrobloggen.se/trasslet

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Flummet - 30 december 2011 23:45

 Kanske inte som jag ville, önskade eller tänkte..Livet är mer kaos än någonsin, men insett att jag behöver min ventil.Såhär natten innan Nyårsafton kanske det blir en nystart på min blogg ?. Jag vet inte, och vet inte om någon läser eller tittar in ...

Av Flummet - 25 februari 2010 12:18

    Men jag vet inte hur, vart eller om jag är Var.Idag åker jag upp med en kåpad kärra 24 mil tillbaka till staden och lägenheten jag bott i under 9 år. Just nu bor jag hos mina föräldrar igen och jag har åkt fram och tillbaka med bil och flyttk...

Av Flummet - 22 december 2009 22:32

*Singel - efter nära 10 år*Arbetslös - efter 7,5 år*Bostadslös till hälften.                                               Så livet kan bli ibland.... ...

Av Flummet - 3 december 2009 06:12

jag har tagit ett beslut som kommer påverka min framtid rejält.men kan tyvrr inget säga förrän allt ät fixat och klart... kram på er ...

Av Flummet - 29 november 2009 06:52

Det var ett tag sedan jag skrev här och det finns många orsaker... *en av orsakerna är att den där kassan som man Ska få hjälp utav och betalar in skatt till....beslutat att inte ge mig nåra pengar för min lite över 2 månaders sjukskrivnin...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se