försöker leva igen

Direktlänk till inlägg 22 oktober 2009

Hörre du du spegeln..

Av Flummet - 22 oktober 2009 15:23


Duschade runt 03-tiden inatt...tårarna rann hemskt..

Skit i det nu..

Går in i badrummet efter en sömn på knappa 4 timmar.
Min mor ringde....far får vara kvar inatt med på sjukhuset...skit..

I badrummet glor spegeln elakt mot mig.
Förutom att jag ser ett jäkla spöke så skrattar den hånfullt...

- Du ska ha mens!

Va ?

- Jag lovar...ditt ansikte är fullt av småblemmor. De kom när du sov..när du minst anande det.

Men jag hade dem inte igår!

- Taskigt läge va ?. Men mens ska du ha

Ja, inte vet jag...den har inte varit stabil sen jag slutade med p-piller för 10 månader sedan..efter 16 år på p-piller..

 

...För några timmar sedan så började mensen....det kallar jag humor...
det händer samma sak jämt.

Fördelar med att inte äta p-piller
* Jag är inte i närheten utav min hemska PMS jag haft i 16 år..( började med P-piller för att minska just mina PMS besvär..) Ryggen smärtade, brösten gikc inte ha utan bh pga. smärta. I magen kändes det som blixtrar.
* Jag behöver bara ta 10 mediciner om dagen * humor *
* MIN MENS ÄR BARA knappt 4 dagar!! - Förut var den minst 6 dagar varje månad.
*Behöver inte vara orolig för upptaget i magen pga. operationen ( trots läkares "tillstånd" att det är ok.

Nackdelar med att inte ta P-piller
* Öhh
* Inga spontana aktiviteter ( jag är hyperrädd att bli med barn )
* Jag borde skaffa något annat slags preventivmedel
* Att fan aldrig veta NÄR mensen ska komma

Har ni något bra tips..så shoot.
P-spruta...nära vänner o deras problem har skrämt mig
P-stav..en vänninna "ramlade den ned på" en annan fick störtblödningar
Spiral...en väninnas "ramlade ut" och kändes vid sex

Jag funderar på p-plåster..men ger det samma skit jag hade i 16 år så finns det inte en chans att jag börjar med det. Jag kan inte...det går inte förklara mina glädjetårar och lycka över att inte ha så ont att jag är tvingad till receptbelagd medicin och frånvaro från jobbet längre pga. mensen och PMS.
Tänk så många kvinnor som kanske skulle slippa mycket PMS om de slutade med P-piller.
Jag var livrädd kan jag säga....jag började ju med dem för hemsk PMS...så jag var i det närmsta kallsvettig när veckorna gick och jag väntade på smärtan som alltid kom i samband med mensen...men den ..kom inte...efter 16 år....så var det som om någon trollat med min kropp.
Och nu får jag det "bara" varannan - var 3:e månad. Magi!


 
ANNONS
 
LINDA

LINDA

30 oktober 2009 03:54

Jag provade p-spruta för 2 månader sen, och än så länge har den funkat kanon.
Ingen viktuppgån och mensen borta med vinden.::)
Men det är ju väldigt individuellt...
kram

http://www.fetmaoperation.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Flummet - 30 december 2011 23:45

 Kanske inte som jag ville, önskade eller tänkte..Livet är mer kaos än någonsin, men insett att jag behöver min ventil.Såhär natten innan Nyårsafton kanske det blir en nystart på min blogg ?. Jag vet inte, och vet inte om någon läser eller tittar in ...

Av Flummet - 25 februari 2010 12:18

    Men jag vet inte hur, vart eller om jag är Var.Idag åker jag upp med en kåpad kärra 24 mil tillbaka till staden och lägenheten jag bott i under 9 år. Just nu bor jag hos mina föräldrar igen och jag har åkt fram och tillbaka med bil och flyttk...

Av Flummet - 22 december 2009 22:32

*Singel - efter nära 10 år*Arbetslös - efter 7,5 år*Bostadslös till hälften.                                               Så livet kan bli ibland.... ...

Av Flummet - 3 december 2009 06:12

jag har tagit ett beslut som kommer påverka min framtid rejält.men kan tyvrr inget säga förrän allt ät fixat och klart... kram på er ...

Av Flummet - 29 november 2009 06:52

Det var ett tag sedan jag skrev här och det finns många orsaker... *en av orsakerna är att den där kassan som man Ska få hjälp utav och betalar in skatt till....beslutat att inte ge mig nåra pengar för min lite över 2 månaders sjukskrivnin...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se