försöker leva igen

Direktlänk till inlägg 22 oktober 2009

Klockan har slagt 05:27

Av Flummet - 22 oktober 2009 05:26


Har inte hört något mer, men börjar bli orolig....sömnen kan inte sättas igång.
2 stilnoct och nitrazepam väntar på att få vagga mig till sömns...

Jag skulle visa er min egen stora överraskning jag gjorde idag - något litet...men betydde otroligt mycket för mig då det är första gången på 5 veckor jag orkat.....5 veckor av empatilöshet,apati,ögon som ser in i väggar och kropp som inte nuddar golvet utan stannar i sängen i tystnad. Jag vill idag och gjorde det. Det tog 5 timmar att en planera och verkligen förverkliga det hela..

Men jag visar det imorgon...jag orkar inte tänka. Hjärtat har vibrerat sen mor ringde och berättade vad det var med far. Att då sitta 24 mil bort...gör...ont....otroligt smärtsamt...det går inte förklara.

Jag älskar min pappa. Sluta med den här skiten nu. Vad är det för en dum jävel som ser till att min far ska må så dåligt ?!

Inte ett enda skit får vara rättvist ...vad fan har jag gjort den där tönten i nattlinne som sägs flyga omkring bland molnen ??

Måste få sova..½ stesolid,½nitrazepam 2 stilnoct.
Knappt jag ramlar ihop och somnar på det .

Snart går jag ut till närmsta såg och sågar ur skiten ur min kropp och hopplösheten så är jag frisk sen ok ?


...Mina tårar tar inte slut..

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Flummet - 30 december 2011 23:45

 Kanske inte som jag ville, önskade eller tänkte..Livet är mer kaos än någonsin, men insett att jag behöver min ventil.Såhär natten innan Nyårsafton kanske det blir en nystart på min blogg ?. Jag vet inte, och vet inte om någon läser eller tittar in ...

Av Flummet - 25 februari 2010 12:18

    Men jag vet inte hur, vart eller om jag är Var.Idag åker jag upp med en kåpad kärra 24 mil tillbaka till staden och lägenheten jag bott i under 9 år. Just nu bor jag hos mina föräldrar igen och jag har åkt fram och tillbaka med bil och flyttk...

Av Flummet - 22 december 2009 22:32

*Singel - efter nära 10 år*Arbetslös - efter 7,5 år*Bostadslös till hälften.                                               Så livet kan bli ibland.... ...

Av Flummet - 3 december 2009 06:12

jag har tagit ett beslut som kommer påverka min framtid rejält.men kan tyvrr inget säga förrän allt ät fixat och klart... kram på er ...

Av Flummet - 29 november 2009 06:52

Det var ett tag sedan jag skrev här och det finns många orsaker... *en av orsakerna är att den där kassan som man Ska få hjälp utav och betalar in skatt till....beslutat att inte ge mig nåra pengar för min lite över 2 månaders sjukskrivnin...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se