försöker leva igen

Direktlänk till inlägg 21 oktober 2009

Inte nu igen...fan fan fan fan

Av Flummet - 21 oktober 2009 22:33Pappa ligger inne för observation för hjärtat.
han fick en hjärtinfarkt inom samma period jag opererades förra året.

Söndag - morfar dör
Onsdag - jag opereras
Jag kom hem på tísdagen - mars 08
Onsdag Mamma bilade 24 mil enkel väg hit
Onsdageftermiddag - pappa ringer och meddelar att han är på väg till akuten

för att opereras för hjärtat. det blev nät inopererade
Torsdag - mamma åkte hem

Idag fick han stickningar i armen/fingrarna.
Pappa ville inte att mamma skulle säga något till mig..
de har ljugit sedan 11:30 idag....frammåt 20:30 fick jag reda på det ...för mamma kunde inte sova utan att berätta. Min ångest klarar inte det här...stesoliden är ett skämt...2 piller...inget händer..sockerpiller.


Hur fan ska jag orkar ????

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Flummet - 30 december 2011 23:45

 Kanske inte som jag ville, önskade eller tänkte..Livet är mer kaos än någonsin, men insett att jag behöver min ventil.Såhär natten innan Nyårsafton kanske det blir en nystart på min blogg ?. Jag vet inte, och vet inte om någon läser eller tittar in ...

Av Flummet - 25 februari 2010 12:18

    Men jag vet inte hur, vart eller om jag är Var.Idag åker jag upp med en kåpad kärra 24 mil tillbaka till staden och lägenheten jag bott i under 9 år. Just nu bor jag hos mina föräldrar igen och jag har åkt fram och tillbaka med bil och flyttk...

Av Flummet - 22 december 2009 22:32

*Singel - efter nära 10 år*Arbetslös - efter 7,5 år*Bostadslös till hälften.                                               Så livet kan bli ibland.... ...

Av Flummet - 3 december 2009 06:12

jag har tagit ett beslut som kommer påverka min framtid rejält.men kan tyvrr inget säga förrän allt ät fixat och klart... kram på er ...

Av Flummet - 29 november 2009 06:52

Det var ett tag sedan jag skrev här och det finns många orsaker... *en av orsakerna är att den där kassan som man Ska få hjälp utav och betalar in skatt till....beslutat att inte ge mig nåra pengar för min lite över 2 månaders sjukskrivnin...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se