försöker leva igen

Direktlänk till inlägg 19 oktober 2009

Gastroskopi....igen...

Av Flummet - 19 oktober 2009 15:53


 

" Hej ..

Jag har diskuterat ditt sår med andra kollegor och du skall ta mer omeprazol nu istället för 1. Har försökt få tag i dig men inte lyckats (  jävla Bullshitt!! - jag har min privata mobil med mig hela tiden dygnet runt + telefonsvarare hemma och det går lämna meddelande på min jobbmobil. ) Jag har satt upp dig på en tid om 4 veckor för en ny gastroskopi"

Så istället för att komma om 1 år på en ny undersökning blev det visst akuttid och 3 dubbel normal dos magsårsmedicin och ny gastroskopi om 4 veckor. Och det finns naturligtvis Ingen att ringa till eller få tag i angående det här. Pang på bara.

Jag vaknade med tårar som rann och så förbannat arg på den här skitångesten. Sen kom det här brevet...dagen var fulländad. Inte av såret, det kommer väl aldrig läka, smärtan får jag leva med, men jag är rädd för att det bara blir värre.. jag är LESS.

Fy Fan!

Jag orkar inte mer, jag klarar inte det här.

Vill inte vara med om det här mer.
Inget..absolut Inget går uppåt...sparkas ned hela tiden.
Hur mycket skit ska man få vara med om under 30 år ?Caroline Af Ugglas - Gud


Du såg att dom slog mig
Men ville inget göra
Min själ brann upp
När dom viska i mitt öra
Dina skor är fula
Dina tänder är gula
Ja jag är en misslyckad person

Ja säg mig gud
Du vet vad jag tänker gud
Varför finns jag
Gud
Tårana blänker som is
Som aldrig smälter

Varje dag var som ett år
Och du satte hårt mot hårt
Jag blev mobbad av alla
Och upptryckt mot en vägg

Att vara en misslyckad person
Ja det är inte en flickas dröm

Ja säg mig gud du vet vad jag tänker
Gud varför finns jag
Gud
Tårarna blänker som is
Som aldrig smälter

Att vara en misslyckad person
Ja det är inte en flickas dröm

Ja säg mig gud
Du vet vad jag tänker
Gud
Varför finns jag
Gud
Tårarna blänker som is
Som aldrig smälter

Gud
Du vet vad jag tänker
Gud
Varför finns jag
Gud
Tårarna blänker som is
Som aldrig smälter

 


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Flummet - 30 december 2011 23:45

 Kanske inte som jag ville, önskade eller tänkte..Livet är mer kaos än någonsin, men insett att jag behöver min ventil.Såhär natten innan Nyårsafton kanske det blir en nystart på min blogg ?. Jag vet inte, och vet inte om någon läser eller tittar in ...

Av Flummet - 25 februari 2010 12:18

    Men jag vet inte hur, vart eller om jag är Var.Idag åker jag upp med en kåpad kärra 24 mil tillbaka till staden och lägenheten jag bott i under 9 år. Just nu bor jag hos mina föräldrar igen och jag har åkt fram och tillbaka med bil och flyttk...

Av Flummet - 22 december 2009 22:32

*Singel - efter nära 10 år*Arbetslös - efter 7,5 år*Bostadslös till hälften.                                               Så livet kan bli ibland.... ...

Av Flummet - 3 december 2009 06:12

jag har tagit ett beslut som kommer påverka min framtid rejält.men kan tyvrr inget säga förrän allt ät fixat och klart... kram på er ...

Av Flummet - 29 november 2009 06:52

Det var ett tag sedan jag skrev här och det finns många orsaker... *en av orsakerna är att den där kassan som man Ska få hjälp utav och betalar in skatt till....beslutat att inte ge mig nåra pengar för min lite över 2 månaders sjukskrivnin...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se