försöker leva igen

Direktlänk till inlägg 19 oktober 2009

Trocadero -Bild -

Av Flummet - 19 oktober 2009 00:26Jag har ett rejält beroende som jag inte blev av med när jag gjorde operationen....


Trocadera..Troccis...Troccan..drickan..läsken. Det är en av få läskedrycker jag verkligen kan känna i munnen, halsen,smaken...så gott.
Den är ibland svår att hitta, men de senaste åren har den dykt upp mer och mer i olika affärer.


Jag har verkligen älskat den sedan jag kan minnas...helst skall den drickas ur Glasflaska eller en liten 33cl burk.
Absolut inte ur en 1,5 L flaska som hälls i glas ( absolut inte! ) - det går i nödfall att dricka den ur en 50cl PET-flaska.


Hur kom jag på det här lustiga inlägget ?  Jag sitter just nu och äter skalade räkor,fetaost,skinka och passionsfrukt allt sköljes ned med Trocadero.  


Kram på er

 


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Flummet - 30 december 2011 23:45

 Kanske inte som jag ville, önskade eller tänkte..Livet är mer kaos än någonsin, men insett att jag behöver min ventil.Såhär natten innan Nyårsafton kanske det blir en nystart på min blogg ?. Jag vet inte, och vet inte om någon läser eller tittar in ...

Av Flummet - 25 februari 2010 12:18

    Men jag vet inte hur, vart eller om jag är Var.Idag åker jag upp med en kåpad kärra 24 mil tillbaka till staden och lägenheten jag bott i under 9 år. Just nu bor jag hos mina föräldrar igen och jag har åkt fram och tillbaka med bil och flyttk...

Av Flummet - 22 december 2009 22:32

*Singel - efter nära 10 år*Arbetslös - efter 7,5 år*Bostadslös till hälften.                                               Så livet kan bli ibland.... ...

Av Flummet - 3 december 2009 06:12

jag har tagit ett beslut som kommer påverka min framtid rejält.men kan tyvrr inget säga förrän allt ät fixat och klart... kram på er ...

Av Flummet - 29 november 2009 06:52

Det var ett tag sedan jag skrev här och det finns många orsaker... *en av orsakerna är att den där kassan som man Ska få hjälp utav och betalar in skatt till....beslutat att inte ge mig nåra pengar för min lite över 2 månaders sjukskrivnin...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se