försöker leva igen

Direktlänk till inlägg 12 oktober 2009

Djupa andetag

Av Flummet - 12 oktober 2009 22:45


Befinner mig 24 mil hemifrån...jag var/är tvungen att sätta på vinterdäcken och de var hos mor och far. Det har varit planerat, men det skulle skett förra veckan. Jag har inte varit att lita på när det gäller bilkörning och mitt mående. Men igår packade jag på 5 röda och intalade mig att jag måste, så imorses lämnade jag Mr T vid tåget och sedan bilade jag hit.


Väl här blev jag bjuden på vildsvinslasagne och far sköt ett rådjur som vi skall ta hand om imorgon...
Tror även mor och jag kommer göra en äppelpaj med "hemmaplockade" äpplen.


Annars är jag bara mest tom. Vill inte tänka på hur vägen hemmåt skall gå med bilen


/Kram

 
ANNONS
 
http://annebertelsen.blogg.se

http://annebertelsen.blogg.se

12 oktober 2009 22:56

du får lyssna på bra musik..

http://annebertelsen.blogg.se

 
♥ Tjelsi - Så kan det gå när inte haspen är på ♥

♥ Tjelsi - Så kan det gå när inte haspen är på ♥

15 oktober 2009 00:52

Exakt. Intressant att så många vet det förutom min läkare -_-'

Utan min pojkvän hade jag inte orkat lika mycket! Vad härligt att din sambo är din klippa i stormen.

http://tjelsi.com

 
Ingen bild

Slumpadinka

15 oktober 2009 10:12

Tänker på dig sötnos, hoppas du mår bättre snart! Kramar i miljoner!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Flummet - 30 december 2011 23:45

 Kanske inte som jag ville, önskade eller tänkte..Livet är mer kaos än någonsin, men insett att jag behöver min ventil.Såhär natten innan Nyårsafton kanske det blir en nystart på min blogg ?. Jag vet inte, och vet inte om någon läser eller tittar in ...

Av Flummet - 25 februari 2010 12:18

    Men jag vet inte hur, vart eller om jag är Var.Idag åker jag upp med en kåpad kärra 24 mil tillbaka till staden och lägenheten jag bott i under 9 år. Just nu bor jag hos mina föräldrar igen och jag har åkt fram och tillbaka med bil och flyttk...

Av Flummet - 22 december 2009 22:32

*Singel - efter nära 10 år*Arbetslös - efter 7,5 år*Bostadslös till hälften.                                               Så livet kan bli ibland.... ...

Av Flummet - 3 december 2009 06:12

jag har tagit ett beslut som kommer påverka min framtid rejält.men kan tyvrr inget säga förrän allt ät fixat och klart... kram på er ...

Av Flummet - 29 november 2009 06:52

Det var ett tag sedan jag skrev här och det finns många orsaker... *en av orsakerna är att den där kassan som man Ska få hjälp utav och betalar in skatt till....beslutat att inte ge mig nåra pengar för min lite över 2 månaders sjukskrivnin...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se