försöker leva igen

Direktlänk till inlägg 9 oktober 2009

God Morgon - Bilder -

Av Flummet - 9 oktober 2009 13:49


Ja..på ca 10 minuter så var jag ur spel igår...för första gången på någon vecka så sova jag ..och sov..och sov...klockan ringde 10:20..ställde om den till 11..sen 11:30..12...12:40..sen gick jag upp. Ringde min goa kollega som änglalikt ställer upp att skjutsa mig så jag kan hämta bilen.
14:30 Dyker hon upp och ni får ni fan hålla en röv i tummen eller något att min bil inte stannar det första den gör ikväll när jag skall hämta Mr T. Måste ju försöka komma över ångesten över att bilen kan stanna..



Alla nummer till verkstäder, försäkringsbolag, bilkortet ( för lagningar ) etc har jag skrivit ut på en lapp och kommer alltid finnas i jackficka/plånbok även hos Mr T..för skiten händer Alltid när jag inte har en enda sak på mig som säkerhet.


Solen skiner och jag har sovit alldeles för länge...jag inte räknat i timmar..men långt in på dagen.
Somnade väl runt 05 ?.


Igår åt ensam, själv! på fikat när jag var tvungen att vänta mellan mina möten. Ensam...det ordet låter knasigt...äta ensam. Jag gjorde det och är stolt över det.
Tog en skagen Toast...som jag trodde skulle vara något grovt bra bröd eller något. Nejdå, vanliga rostskivor och en stor klick skagenröra med några få fattiga räkor på...för ..79 kr


På samma ställe brukar man få plocka ihop sin egen sallad för samma pris och då får man räkor..handskalade motsvarande 2 dl, ananas, fetaost,soltorkade tomater,pasta,grönsallad...de lägger på massor etc etc..
Inte blev det mycket ned i magen heller...för mig tycker jagh det, men ser man på bild kan man undra om någon bara provsmakat. Gnagde av brödkanter, åt de flesta räkorna, drack 0,5 dl coca cola, tog 3 msk skagenröra...och sallad.


Tallriken före   Tallriken när jag var klar...  

Sen att jag som opad inte kan äta vitt bröd...Det beror på Hur man definerar "kan inte äta" - det är så många som blir förvirrade av det där.
så...när jag säger till folk/äter/beställer tillsammans med folk ..så blir de "Jahaa..men du kan ju inte eller kan du nu?!"

Men..för att reda ut vissa saker...

Korv med bröd - jag äter väl ½ korv och 2 msk bröd
Pizza - knappt 2 msk stor bit
Rostat bröd - äter de hårda kanterna och det tar väl 30-40 minuter. Kan i enstaka fall ( provat 3 ggr på 1,5 år ) få i mig 1 skiva på ca 1,5 timme.
Baguette ( ex, vitlöksbagutte ) - äter de hårda kanterna på ca 1-1,5 st
Frallor - totalkört ( min mage säger AJ, rikitigt..riktigt AJ som fan- gör inte om det där)
Vitt mjukt bröd - samma som frallor
Grovt mjukt bröd - samma som frallor
Bullar - Här äter/gnager jag bort fyllningen och pärlsockret..så 90% kastas
Sockerkaka - njet
Knäckebröd - Ja tack säger magen. Men ur mättnadssynpunkt så äter jag inte vitt knäckebröd..min mage vill ha mat redan efter 30 minuter igen då.

Så såååå jäkla invecklad är jag inte. Sen KAN jag ju äta 1 helt korvbröd ( dock utan korv )...om jag får 2 timmar på mig.. Jag säger bara: jag kan inte äta bröd..*Punkt*..för 2 msk bröd är inget att hänga i julgranen...råttmoves here i come ungefär. Men det är gott de gånger man kan äta det.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Flummet - 30 december 2011 23:45

 Kanske inte som jag ville, önskade eller tänkte..Livet är mer kaos än någonsin, men insett att jag behöver min ventil.Såhär natten innan Nyårsafton kanske det blir en nystart på min blogg ?. Jag vet inte, och vet inte om någon läser eller tittar in ...

Av Flummet - 25 februari 2010 12:18

    Men jag vet inte hur, vart eller om jag är Var.Idag åker jag upp med en kåpad kärra 24 mil tillbaka till staden och lägenheten jag bott i under 9 år. Just nu bor jag hos mina föräldrar igen och jag har åkt fram och tillbaka med bil och flyttk...

Av Flummet - 22 december 2009 22:32

*Singel - efter nära 10 år*Arbetslös - efter 7,5 år*Bostadslös till hälften.                                               Så livet kan bli ibland.... ...

Av Flummet - 3 december 2009 06:12

jag har tagit ett beslut som kommer påverka min framtid rejält.men kan tyvrr inget säga förrän allt ät fixat och klart... kram på er ...

Av Flummet - 29 november 2009 06:52

Det var ett tag sedan jag skrev här och det finns många orsaker... *en av orsakerna är att den där kassan som man Ska få hjälp utav och betalar in skatt till....beslutat att inte ge mig nåra pengar för min lite över 2 månaders sjukskrivnin...

Skapa flashcards