försöker leva igen

Direktlänk till inlägg 24 augusti 2009

Jag är här - Vinkar -

Av Flummet - 24 augusti 2009 04:25


Jodå, jag finns, existerar, andas.

Det har bara blivit lite för mycket av allt - jag fokuserar på mig själv just nu..och försöker hålla mig levande och kvar.

*Semestern är slut - den var underbar, omtumlande, sorglig, rolig m.m
Ullared, grillning,kolmården, närmare 3 veckors besök hos mina föräldrar.

*Vi har kollat på lägenheter, men alla går över 1,5 miljon för en 3:a..jag vill inte betala det för en lägenhet som är ihopsatt som färdiga klossar med plastdörrar. En sak som stör mig otroligt är...Varför finns inte persienner på nybyggda lägenheter ?...Why ?

*Patientnämnden motarbetar mig, likaså vårdgarantin. Det här landstinget har inga vårdavtal med något annat län. Och det är inte i lagen att kommuner skall följa vårdgarantin, det är inget man kan kräva. Det är upp till varje landsting att själv avgöra...nu har jag väntat 5 månader på en slakt av min degklump till mage.
Har fått svart på vitt att ESBL e-coli bakterien jag smittades av vid min op, förblir livet ut. Man blir aldrig friskriven från den, så mina plastiker har jag sett gå upp i rök. Jag vet knappt hur jag överlever dagarna.

* Jag har fått nej av 11 plastikkliniker pga den här jävla bakterien, jag vågar inte kontakta fler...för jag orkar inte ta mer negativa besked.

*Vi har även börjat med den otroligt roliga hobbyn Geocaching...skattjakt med GBP.s så att säga.
http://www.geocaching.com/
Spänning, motion och fotografering i ett.

*Har fått gå i extramöten på jobbet då de på ett sätt ( jag tyvärr inte kan beskriva här utan att ni får veta Hur ) -  som som de gör med folk de vill bli av med. På helt lagligt sätt... Jag har sökt massor av jobb - men icke.

*Har även fått bekanta mig med att jag kommer få en bukop upp till första raden av revbenen av en slaktläkare a´la allmänkirurg...där det inte ens ingår 1 enda återbesök...Resten av magen kommer hänga...ni kan se bilderna som jag lagt in tidigare. Tänk er den första degklumpen längst ned, resten kommer få sitta. Det kommer se förjävligt ut.

*En kräftskiva dyker upp om ca 1 vecka och om ca. 2 veckor åker jag på en kryssning.

*Den 10:e september...kommer jag att göra mig 7:e gastroskopi....tryck ned en slang i halsen bara. Tur man inte blir sövd på akademiska...hade varit synd att missa det hela då menar jag....

* I början av oktober är det 2 stora Marknader som uppstår. Jag älskar marknader, ända sedan jag var liten har jag likt en 7 åring alltid gått med pirrande mage vid alla stånden.

* de närmsta 8 dagarna så kommer jag jobba 6 nätter och är knappt närvarande.

Så..intet nytt...men jag är här iallafall..

Kram på er


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Flummet - 30 december 2011 23:45

 Kanske inte som jag ville, önskade eller tänkte..Livet är mer kaos än någonsin, men insett att jag behöver min ventil.Såhär natten innan Nyårsafton kanske det blir en nystart på min blogg ?. Jag vet inte, och vet inte om någon läser eller tittar in ...

Av Flummet - 25 februari 2010 12:18

    Men jag vet inte hur, vart eller om jag är Var.Idag åker jag upp med en kåpad kärra 24 mil tillbaka till staden och lägenheten jag bott i under 9 år. Just nu bor jag hos mina föräldrar igen och jag har åkt fram och tillbaka med bil och flyttk...

Av Flummet - 22 december 2009 22:32

*Singel - efter nära 10 år*Arbetslös - efter 7,5 år*Bostadslös till hälften.                                               Så livet kan bli ibland.... ...

Av Flummet - 3 december 2009 06:12

jag har tagit ett beslut som kommer påverka min framtid rejält.men kan tyvrr inget säga förrän allt ät fixat och klart... kram på er ...

Av Flummet - 29 november 2009 06:52

Det var ett tag sedan jag skrev här och det finns många orsaker... *en av orsakerna är att den där kassan som man Ska få hjälp utav och betalar in skatt till....beslutat att inte ge mig nåra pengar för min lite över 2 månaders sjukskrivnin...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se