försöker leva igen

Direktlänk till inlägg 6 augusti 2009

Respekt

Av Flummet - 6 augusti 2009 02:36En vacker dag skall jag ha ett jobb där man slipper se folk SPARKA sina djur framför ögonen på folk.

3...3 st hundar på 1 vecka. Vad har ni i hjärnan ?.....Bara tanken på hur ni behandlar de djuren hemma sen skrämmer mig.

Sedan barnsben har vi haft hundar i min famil och har således 3 kvar i detta nu. Där har de egna huvudkudar i sängen och är lika bortskämda som jag vet inte vad..men...de lever bara en gång. Jakthundar i stora lass.

Här hemma har jag min lilla ängel.
Mysdyna på balkongen *
Princessstol köpt på IKEA *
Råttkudde i vitt  Ikea *
Råttkudde  orange  Ikea *
Rosa fyrkantig myssäng
Ett mjukishus ( en svamp ) att gosa i *
En liten blå sängplats med himmelsäng *
Mysdyna på golvet i vardagsrummet*

Sen inte att förglömma de "naturliga"
Alla goda strumpor man kan slicka av fodret på*
Badhanddukshyllan - där måste det finnas plats...annars är gnället igång.
Sin egen kudde bredvid min i sängen
etc etc etc...That´s My cat!

 
ANNONS
 
Linda

Linda

6 augusti 2009 08:05

Nu börjar det närma sig..:)
Jag flyger upp fredagen den 25 september...
Kanske ett glas vin på Arlanda?..:)

kramar Linda

http://www.fetmaoperation.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Flummet - 30 december 2011 23:45

 Kanske inte som jag ville, önskade eller tänkte..Livet är mer kaos än någonsin, men insett att jag behöver min ventil.Såhär natten innan Nyårsafton kanske det blir en nystart på min blogg ?. Jag vet inte, och vet inte om någon läser eller tittar in ...

Av Flummet - 25 februari 2010 12:18

    Men jag vet inte hur, vart eller om jag är Var.Idag åker jag upp med en kåpad kärra 24 mil tillbaka till staden och lägenheten jag bott i under 9 år. Just nu bor jag hos mina föräldrar igen och jag har åkt fram och tillbaka med bil och flyttk...

Av Flummet - 22 december 2009 22:32

*Singel - efter nära 10 år*Arbetslös - efter 7,5 år*Bostadslös till hälften.                                               Så livet kan bli ibland.... ...

Av Flummet - 3 december 2009 06:12

jag har tagit ett beslut som kommer påverka min framtid rejält.men kan tyvrr inget säga förrän allt ät fixat och klart... kram på er ...

Av Flummet - 29 november 2009 06:52

Det var ett tag sedan jag skrev här och det finns många orsaker... *en av orsakerna är att den där kassan som man Ska få hjälp utav och betalar in skatt till....beslutat att inte ge mig nåra pengar för min lite över 2 månaders sjukskrivnin...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se