försöker leva igen

Alla inlägg under juli 2009

Av Flummet - 13 juli 2009 01:41



Vid 12-tiden i fredags var bilen klar och jag var lite över 2000 kr fattigare...och där rök en del av semesterpengen.


Var hemma på fredagen vid 16:30-tiden och då åkte jag för att hämta ut min nya kamera ( som de skickat till fel adress )...och min Regnjacka som min arbetsledare tyckte skulle fungera till sommarjacka...då de andra sommarjackorna kommer i oktober.. .. ..Den jag har är storlek 56 på och den kan jag inte ha....Nåväl..det var ingen regnjacka..det var ett par shorts...i samma storlek jag skickat tillbaka.....ska man återigen skratta eller gråta åt det här företaget jag jobbar åt ??
Obs...att en sommarjacka beställde jag i MARS...när de fanns...3 ggr gjorde jag det.

Skitsamma...min nya kamera är en Canon SX200 och jag är totalt förälskad i den, den kombinerar min Canon Digital Ixus och min andra stora kamera Canon Powershot som jag har ett teleobjektiv till.
Då jag är fotofantast sedan jag var 6 år gammal ( då jag hade en gammal kamera man bytte blixt på när de tog slut... .. . ...) och gick ett mediagymnasium....så borde ju jag ha en systemdigitalkamera eller hur ?

Japp, men jag har aldrig kunnat begränsa mig...jag vill alltid ha mer och mer objektiv...och har inte haft de pengarna. Visst hade jag haft dem om jag inte köpt de här 3 kamerorna ..Men...Jag har både fotat bröllop och många andra saker med min powershot och de har blivit underbara. MEN....man bör ha vidvinkel och teleobjektiv till den för att den skall bli någorlunda "systemaktig".

En vacker dag skall jag ha en hasselbladare..=)..

Jag vill inte gå in på vad som hände i lördags men efter 8 timmars gråt så är ögonen igensvullna.
På kvällen var vi bortbjudna på helgrillad kyckling,grillad ananas, sallad och aubergineplättar. Jag har aldrig i hela mitt liv tappat min mask såsom jag gjorde igår bland folk. Aldrig någonsin..Jag vet inte hur man gör...det här är även anledningen att jag inte drar upp sådant här på bloggen.
Jag kan gråta som en gris en hel dag...sen gör jag mig iordning och går ut, då ser det ut som om jag kommit från en harmonisk hemmiljö med smink och klädsel...jg är så jävla bra på det att det finns bilder som visar mig 1 timme efter ett sådant sammanbrott och jag har glimten i ögat. Det är ganska hemskt hur man kan fixa en mask.

Idag vaknade jag...vek ihop tvätt...plockade lite..tryckte tillbaka klumpen...efter 2 timmar sprack jag och tårarna rasade.
Väckte Mr T och grinade i 2 timmar sen låg vi i sängen och pratade i 4 timmar - sen gick vi upp...åkte iväg för att fixa en kameraväska och skyddsfilm...sen råkade Millenium boxen säsong 1 följa med hem.
Ett besök på MAX gjordes och jag åt 3 chicken nuggets, 1 chilicheese, 5 pommes..sen var jag mätt...

Har även hunnit med jordgubbar med mjölk, Polkagris och hasselnötsglass, klämt några nötcréme och mått skit.

Jag planerar att åka tillbaka till mina föräldrar på onsdag tror jag, jag ha en sån jävla klump i bröstet och jag kan knappt andas i den här lägenheten i den här miljön. Jag vill inte vara här....kommer inte hinna det jag vill på semestern, utan bara vara där jag mår som bäst...

Men..men..ni vet att jag lever i allafall men det är lite för jobbigt just nu för att uppdatera....men bilderna som jag tagit under 13 dagar skall jag försöka få upp i morgon...

Kram på er.

Av Flummet - 9 juli 2009 22:00




Imorgon är jag några tusenlappar fattigare efter reparationen av rutan...
det var de semesterpengarna......å andra sidan krockade jag inte...

Mitt humör dök och jag vetefan om jag orkar åka hem imorgon.

En låt som jag älskat i många år och som finns på min cd-skiva HIStory album med Michael Jackson med guldskivor som jag köpte när det kom ut är låten "Smile" som Charlie Chaplin skrev.

Den lyssnade jag på några dagar innan MJ avled...och när jag fick se den på Minnesceremonin för MJ på tv häromdagen sjöng hans bror Jermaine den..och jag tyckte han sjöng den bättre...men det var med sorg i rösten och mer känsla.
MJ sjunger den med ett leende...om man lyssnar noga kan man se hans leende i fantasin.

Fullkomligt älskar den texten:....

Lyrics:

Smile though your heart is aching
Smile even though its breaking
When there are clouds in the sky, you'll get by
If you smile with your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow
You'll find that life is still worthwhile

If you just
Light up your face with gladness
Hide every trace of sadness
Although a tear may be ever so near
That's the time you must keep on trying
Smile, what's the use of crying?
You'll find that life is still worthwhile

If you just
Smile though your heart is aching
Smile even though its breaking
When there are clouds in the sky, you'll get by
If you smile through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow
You'll find that life is still worthwhile
If you just smile

that's the time you must keep on trying
Smile, what's the use of crying?
You'll find that life is still worthwhile
If you just smile

Av Flummet - 9 juli 2009 00:13


Nu skall ni få något att skratta åt iaf =)


( För övrigt är jag djupt takcsam för era varma kommentarer ang. mitt förra inlägg....fick ett Svar från Patientnämnden igår ..som tydligen gjorde ett undantag och svarade på ett mail..då de är tillbaka föst v. 35.. som sade "Beklagar" och att jag "KANSKE" kan få någon tusenlapp för bakterien i skadestånd......men att jag skall vända till konsultationen av allmänläkaren i september..7 månader i kö...) - vet ni..för första gången i mitt liv...så skulle jag lätt avstå 1 milljon..bara någon ville ta bort mitt  kg hängande skinn...

Men..skit i det ...till det humoristiska nu =)


Jo...jag har ju varit här ute hos mina föräldrar i 11 dagar nu.
Och idag...eller det blir igår...Onsdag skulle jag hem.
Allt var packat och klart...19:10 satte jag mig i bilen för att vända hemmåt...till min älskade underbara fluffiga katt, och min älskade Mr T...


Tuffade på och såg stoora svarta moln..seden en enda stor svart himmel dit jag skulle..hemmåt. Men lite skönt med regn där då det tydligen varit sol där hela veckan.

Började bli lite småtrötter och magen mullrade....så jag funderade...men åkte förbi McDonalds....som jag tycker har den mest vidriga snabbmaten...sen McD nr 2...men...äh..kan ju ta chicken nugget..lite at snaska på....så nej...jo..nej..jo...så i all hast svängde jag av motorvägen..till McD nr:3.

Får maten..skall trycka upp elhissen som vanligt...halvvägs upp...så ...*POFF*....rutan ramlar ned....jag kör ut handen genom rutan...fick en lite chock och fattade inget.....rutan var borta...funderade....sen började jag asgarvar...rakt upp och ned på parkeringen.
Jag skrattade tills jag grät....tänkte att det här går inte fixa där jag bor i stan närmsta veckorna....Ringer min älskade far som ringer en kille på hemtelefonen..en kille som jobbar på verkstaden här där de bor.....21:09..ringde han killen...och 08:00 imorgon skall jag lämna bilen på verkstaden....
Vart inne i stan kan man göra så ??...

Så...jag hade hunnit 11 mil och hade 14 mil kvar...så..jag vände om....

Sittandes i en jacka....med 3 par byxor knutna runt nacken...och 4 par t-shirtar + värme.
När mack nr:4 enbart kunde erbjuda mig svart plast för rutan..kunde jag likagärna åka utan....jag ville gärna se ut genom rutan på motorvägen...varför har de inte genomskinlig på en mack ?...Helknasigt..
Var hemma vid 23 tiden igen...hoppade in i en dusch...skall nu sova..saknandes av mina älsklingar iförd långbyxor, sockor, strumpor och sweatshirt..för jag fryser än...haha

Så under tiden svor jag som jag aldrig gjort senaste halvåret....jag förstår inte HUR jag kan drabbas av allt.....min sambo har numer sagt att han skall aldrig mer misstro mig när jag säger att jag har otur....min far och mor fattar det inte heller....

jag skulle ju bara ha lite nuggets....

Synden straffar sig......just nu skrattar jag när jag skriver det här....vet inte om han hinner fixa det imorgon...eller om de hinner få delar...men på fredageftermiddag stänger de för semester...så håll en tumme eller gärna en stortå för mig också.
06:30 Ringer klockan och sedan drara vi strax efter 07.


För senast tisdag skall jag även hämta ut min nya kamera jag beställde till den här adressen...men företaget gjorde fel och skickade den till min hemadress för 1,5 v sen...trallalaaaa...

Puss på er ...och ni är välkomna att få ett gott skratt nu i natten =)


Av Flummet - 6 juli 2009 23:45
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Flummet - 6 juli 2009 09:27



Åh, jag önskar så jag kund elägga upp bilder i normaltakt....förutom vid lunchtid när man varit och badat...så har åskan dundrat som fan..och idag är 3:e dagen jag ör med dÅngel för att det är skitväder.

Idag är det Måndag och idag börjar officiellt min 4v. semester. Jag hade ju 1 v. extra pga min 82% tjänst.

Mr T har varit med om en sak han önskat i hela sitt liv i princip....en sak han själv försökt med ett antal gånger men folk bara drar sig ur. Igår var han iväg på ett möte och fram till onsdag ska han jobba röven av sig ( det är en hobby/fritidsprojket - med drömmar om en framtid ), så jag hoppas de kommer gilla vad han kan leverera på onsdag när de skall träffas igen.
Då blir det kanske ett arbete....nackdelen är att jag kommer knappt se Mr T...men men..huvudsaken är ju att han får sin dröm uppfylld - hur ska jag kunna vara glad om inte han är glad. Det var jag som fixade ansökningspapper och tvingade honom att skicka iväg dem till skolan 50 mil bort som han sedan studerade vid i 2,5 år...sedan dess har jag inte sett honom njuta så  mycket som han gör att sitt arbete nu.


Min ena bror var här igår från skåne också med frugan, de har varit tillsammans i 18 år och igår visade det sg vara en bula å magen....så jag skall bli faster igen. Men då jag träffar dem 2 ggr per år, så lär det inte bli så tätare kontakt med det. Men jag/ vi ska försöka. Vi bor
Min andra bror finns inte i vår familjjust nu - orkar inte ta det...det har hänt en sak för några månader sedan och den kontakten är bruten nu.


Sen har jag inga mer syskon....så vetefan hur det slutar den dagen vi inte träffas de få ggr hos våra föräldrar...

Igår och natten mot söndag hade jag sådana där hemska anfall i magpartiet som jag hade runt midsommar..4 timmars smärta som inte ville gå över.
Jag funderar på om såret i skarven börjar göra sig påmint igen...
Grillad kycklingfilé, grillad vildsvinsfilé, färskpotatis, kantareller och hemmagjord rödvinssås.....
Jag äter 2-3 tuggor, sen hugger det till, känns som en tennisboll, smärtan går inte beskriva och det gör så jävla ont. Men...än så länge funderar jag på om det har med svamp att göra....varje gång det hänt har jag ätit svamp...så jag ska utesluta det totalt och se om det händer igen. Om det gör det så tänker jag försöka boka en tid och kolla upp det.
Men svamp har jag å andra sidan ätit flera gånger i månaden i 1 år....

Jaja, den som lever får se.
Är bara oerhört trött på att skriva om min jävla gbp i dig lilla blog.
En dag tänkte jag få ett avslut...men jag har en lång resa kvar...bland annat mina operationer...den dagen de är gjorda...så finns nog inte du längre....jag får tänka på det.

Av Flummet - 6 juli 2009 00:05



Hade jag med min bästa väninna..vän..kompis..you name it.
Vi har varit bästisar sedan 1993 första dagarna i 7:an...jag bodde i princip hos henne mestadelen av mina ungdomsår.

Vi behöver inte messa varje dag för att veta vart vi har varandra, vi behöver inte tala i telefon hela tiden...för vi Vet...vi kan ...vi är bara där ändå för varandra. Innan kunde vi prata 2-3-4 timmar ..samma dag vi skulle ses. Vi gör inte så idag..men varje gång vi träffas är det som igår.

Jag önskar så att vi bodde närmre och faktiskt kunde göra dte vi gjorde igår lite oftare.

Förutm skratt, prat och en härlig stund...så blev det god mat.
Jag beställde fläksfilémedaljonger med bearnaisesås, räkor och champinjoner - dumpade friskt på bean..men så gott...åt tills magen stod rätt ut....Även om det sällan syns på tallriken att jag ätit...
Efter det serverades det en Friterad Camembert med varm hjortronsylt, banan och äpple...jag åt en halv banan och en halv camembert...vi satt där i 1,5 timme....1 timme till så hade jag snaskat i mig allt.

Efter det så blev det bio.." Män som hatar kvinnor" 2,5 timme lång...jag säger bara SE DEN!!! - fy fasen vilken bra film. Underbar!
Popcorn, coca cola och godis.

I magen mådde jag skit, i humöret mådde jag topp...ohhh fasen vad jag längtar tillbaka till att bo i Örebro som under studenten
Men allt har en tid...

Stort hjärta till din min lilla Camembert

Av Flummet - 4 juli 2009 00:40



När jag väl har tid att sitta vid datorn sent på kvällen är det så mulet att internetkabeln dras ur här....För ute på landet går sakerna sönder i ett naffs pga åskan. Det hinner knappt gå några sekunder från dess att första knallen kommit tills dess att något är trasigt...så det är snabba bud.

Och det är nu 3:e natten på raken som jag dinglar med min dÅngel ( tacka gudarna för att en dÅngel finns ) - men jösses...1 enda b ild tar runt 2 minuter att få upp och jag har väl ett snart 30 tal som jag tänkte lägga upp..i samband med med dagens inlägg...vilket det inte blivit. Så jag får väl sätta mig väl hemma och gröpa upp bilderna...

Bara att uppdatera sidan med en ny bild ..lite trevligare än blinkande stjärnor..men den såg förjävlig ut på min lilla dator..men jag pallar inte ladda upp en ny nu.
Det där är nere vid stranden.

Vad händer här då ?...:

*Grillat...rådjursfilé,vildsvinsfilé,kycklingfilé
*sol...bad..sol..bad...( jag är knallröd, prickig, kliar och 50 i solskyddsfaktor på en med solurtikaria är ett skämt - men det skiter jag i..). Sitter med svalkande krämer, apotekets kylbalsam etc.
Jag hade kunnat ta skiten om jag nu blev brun...men jag blir röd..knallröd...svidande hud..o sen blir jag blek igen. Men vet ni...på 1800-talet så var det bara Smutsigt folk som var bruna..så det så..haha. *Stolt*
* Andas..jag andas...
*Är...bara är..

Jag fick även veta att vårdslussen är stängd till v. 31...kontaktat ännu en till plastikklinik som till nästa vekca ska se om de vågar ta emot mig.
Skrivit till plastikenheten på akademiska och i princip bett dem fara åt helvete om de inte hjälper mig. ( fast på ett vackert sätt )..och håller på att författa ett brev till vår "älskade" regering ang. deras jävla vård.

Jag är jävligt less på det här.

Vad i helvete betalar jag egentligen skatt för vården för ??
Min op hade jag genom min skatt under 12 år redan betalt.

För några veckor sedan var det enda problemet att hitta en mycket bra kirurg och få tag i pengar.

Nu skiter jag i vem som opererar mig...huvudsaken är att någon vill...tårtspade,borr och såg någon ?..I will pay !

Jag SKA inte tänka på det....men det är ju lätt för er andra att tycka, tänka och säga...ni som inte har det här problemet att Ingen plastikkirurg egentligen vill ta i dig..för du kan rasera deras verksamhet....
Och de som gav mig skiten vägrar hjälpa mig...och de som SKA hjälpa mig..vill inte veta av mig..och är nu på semester i några veckor till...

*Skrattar*

Ni är så blåsta på vårdgarantin i det här länet så det finns inte.....

Puss och godnatt på er.

Av Flummet - 1 juli 2009 23:32


Hur ska jag författa mig nudå för att inte klaga, gnälla eller vara deppig.

Idag hade jag fått ett brev från Victoriakliniken...där de avsäger sig en plastikoperation av mig pga. min Resistenta Bakterie E-coli jag FICK i present av Akademiska Sjukhuset när jag gjorde min GBP.
JAG som har fobi för sjukhus och spritade sängen, bestick, mig själv..ja allt...
De opererar HIV smittade på Victoria...men inte mig...kan ni ana hur jävla pestsmittad jag känner mig för något jag själv inte rår för.
Något ett jävla sjukhus gett mig och inte har vårdavtal med någon annan.

Jag letade i 4,5 månad, kontaktade HSAN, gjorde efterforskningar och hittade 3 stället...som ni vet...1 i skåne..( för långt )...1 i Linköping..som inte svarat trots 5 samtal och 7 mail ( känns tryggt när man är opad och kanske får problem...)..och Victoria.

Så jag är så jävla hoppfull just nu. Varför ..om jag nu får tag i Linköping...skulle Han vilja operera mig ?. Han opererar som kirurg i vanliga fall på Linköpings Sjukhus ( där han även utför sin plastiker )...där de inte har det här utbrottet....det förstår väl ni ..precis som jag med hjärna att de Vägrar opererar mig där OM de kan få in smittan som är resistent...

Så jag har i princip inget annat val nu än att gå via  Enköpings Lasarett av allmänkirurgen. - för har fanskapet till Landsting och Kommun gett mig bakterien så ska de fan rensa upp sina egna jävla sopor.

Jag VILL betala extra för att få en bröstreduktion där...jag är villig att betala för att få se normal ut.  Slippa bröst som når naveln och slippa allt extra skinn runt bröstpartiet..jag är villig att lägga till de pengarna utan problem....MEN...då han inte är plastikkirurg som gör bukopen i Enköping...så är det bara ett NEJ. För han KAN INTE göra de oparna.
Plastikenheten på Akademiska som faktiskt har utbildad personal vägrar hjälpa mig..även om jag betalar för att de skall ta mitt bröstparti ( utan inlägg )...men nej nej nej.

Jag har även väntat i 4 månader på att få komma på konsulation till Enköping....när jag ringer vårdgarantin så säger de bara Att de sparar och inte har avtal med andra län.

Jag orkar inte mer...jag pallar inte mer...Jag ångrar inte open..men just nu HATAR jag den.

Jag har fått ledproblem, min skolios har blivit värre och jag mår värre med allt jävla skinn som skaver, kliar, kläms, luktar och har sig.

Trodde verkligen inte att man kunde må värre än när jag sjukskriven för grov ångest, depression, inskriven på psyket och fullproppad med psykofarmka.

Nu Vet jag.

Har varit så stark, kämpat och trotsat, kontaktat alla jag kan...och det här är det jag får.

Jag vill vara Tjock igen - då mådde jag bara dåligt, nu mår jag förjävligt.



Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards