försöker leva igen

Alla inlägg under juni 2009

Av Flummet - 18 juni 2009 13:35


Jajamensan. trots 2,5 timmes sömn inatt så studsade jag ur sängen och gick iväg till frisören..hela 3 minuter tog det att gå dit. Bra att bo i "centrum".
Underbar personal, sköna brudar...och ja...Tänk er Tom Cruises fru...den där bobben hon hade på huvudet. Som jag anser vara avskyvärd...ungefär så fast lite längre har jag nu.
Hon ville inte ta så mycket på längden och ville ta bort min etappklippning och försöka få en enhetlig frisyr iom att jag vill spara ut det igen.

Så tadah...jag har halvkort hår igen..Men..jag vet att det är för att få det enhetligt.. Det får fungera. Dit går jag iallafall igen nästa gång. Me like.

Åkte sedan och handlade, väl hemma så fixade jag en tacograträng..och lade i lite extra som jag brukar...röd paprika, färska champinjoner och lök. Fick 9 matlådor. Tackar.
Sedan diskade jag och fixade Halloncheesecaken med vit choklad ...yummu....ni får se bilder sedan. Jag lovar...på hedersord...ja...ni vet hur det brukar bli. Men jag skall försöka få upp den på hm..tisdag eller onsdag.
Tänkte ta ett kort när man skurit i den med...borde vara härliga färger. =).

Småjoxigt att pyssla med den..först själva kakan..som skulle in i ugnen, sen smeten som skulle in i ugnen..och sedan 3:e gången den skulle in..och då med créme fraiche och vit choklad.

Gjrode även iordning smörgåsar som vi skall ha i bilen, jag hämtar ju Mr T direkt vid tåget när han kommer från jobbet. Grova smörgåsar med massor av sallad, paprika, ost och pastramiskinka. Jag har svårt för mjukt bröd än..men äter det som är ovanpå..d.v.s pålägget.

Jag som inte haft ont någonstans på flera veckor...fick igår ont i bröstet igen..så nu kör jag Omeprazol igen..och igår knäcktes min rygg till igen..Men men...jag har inte haft ont i höfterna/lederna på snart 1,5 månad. Så förbaskat skönt!

Jag är småtrötter och har ingen lust att hamna i diket under bilfärden ikväll så jag skall ta och vila med en förhoppning om att somna snart. Hoppas jag däckar i 3 timmar.

Kram på er. Och Glad Midsommar.


Av Flummet - 18 juni 2009 01:34



Ja jag vet inte....här i byn finns det runt 13 salonger...i den här byn..shiatze.

Fick en tid hos den som skall vara bäst, jag avskyr att lyssna på andras tips och råd. Men nu testar jag iallafall.

Så 08:00 imorgon skall jag vara där..Zzzzzz...skall bara toppa och försöka få en frisyr på det här jag har på skallen. Känns så irriterande då håret inte växer...Bah. Innan op växte det som ogräs...hela tiden...minst 1 cm i månaden. Nu..dä händer inget...uff.

Jag var så duktigt och ett så fint stöd inatt för kollegan att jag fick gå hem 1 TIMME tidigare imorses...med FULL betalning. Ibland kan de vet ni...sen att sommarjackan kommer i höst o jag kan se mig om i stjärnorna efter den och fick tipset att ha en tröja med en regnjacka ovan är en annan femma...
Sen att regnjackan är XXXL...är ju också lite ironi...frö den andra som de beställt kommer i september.. Hahahhah...-jösses-

Nåväl...var iväg och fick mig en spruta i röven..gottit, köpte Bacardi Limon...vilken jag hoppas är god..den skall blandas med Passionsfrukt, mynta, citron och is. Kärringdricka =).

Jag har 5 arbetspass kvar...sen går jag på semester. Lovely.

Mina handlingar för handledarintyget ang. körkortstillståndet för Mr T...ja...det fick jag idag reda på var arkiverat och "råkat" gå som avslag..HAHAHA...

Undrar just om det står " Jävlas med mig" i pannan på mig..uhm.

Kommer vara något trötter imorgonkväll när jag kör hemmåt till mor och far.
Och inte fasen hittar jag min bilsterion heller...argh.

*frust*..*frust*..

Tänkte även packa sakerna vi skall ha med och även göra en ny sak som jag hittade i en tidning idag..: Halloncheesecake med vit choklad och ta med mig...+ mer loppissaker som skall upp på loppisen där nere.

Kram på er.

Av Flummet - 17 juni 2009 02:10



Jag att på jouren nu ikväll

Fick ett samtal...packa ihop dina grejjer och gå
Handgemäng mellan kollega och person.
Taxi för mig dit jag skall
Polis är där
Kollega misshandlad
Ser kollega..blir förbannad.
så jävla trött på det här.

Och för några timmar sedan skrev jag just om det här.
Jag har inte jour längre..jag har fullt upp hela natten då jag fick ta över kollegans arbete som åkte till sjukhuset med en annan jour.

S.u.c.k

Hur sjutton kan jag skriva glada inlägg när det skiter sig för ofta ?.
Glada eller icke..det är en ventilation.
...tänker bara på kollegan nu...så oerhört onödigt att det här hände.

fy fan

Av Flummet - 16 juni 2009 19:02



Haft strul med arbetsledare och nära en uppsägning av mig själv, privatstrul..och då hamnar bloggen ganska lågt ned.

Jag skall iaf iväg på mitt 2:a nattpass om några minuter. 11,5 timme lång är den. Åker 19:30. Passet är 20:30-08:00. Sen åker jag hem och sätter mig på vårdcentralen i 40 minuter för att där få en B12 spruta i röven. ( Åker jag hem däremellan är risken stor att jag somnar..och ni vet hur svårt det var att få en tid till den där jekla sprutan ).
Så jag är hemma efter ca 15 timmar....brrr.

Tänkte även se om det finns någon tid hos någon frisör imorgon...mitt hår har växt hela 8 cm på 10 månader....Jag som hade som enda stolthet innan op..Mitt hår...har idag ...ingen tillväxt så att säga. Men men..jag är ju mindre. euhm.
Måste klippa det slitna och få en frisyr igen..får se om de har någon tid imorgon eller torsdag.

Jah..ska in på systemet också och se om de har Bacardi Lime, jag och mamma tänkte göra drinkar på midsommarafton. Så på torsdagkväll hämtar jag Mr T vid tåget och sedan bliar vi 23 mil hemmåt för midsommarfirande...återkommer på lördagkväll eftersom jag jobbar på söndag igen.

Men jag tänkte lätta upp tisdagen för er med en skön gunglåt som jag hörde i morses på radio.

 P.S Dessutom älskar jag regerigen som ska hindra sådana som mig att få ett slutbetyg på komvux...som hade vikarier, vikarier, och vikarier under 4 år i skolan...Hade jag/ vi haft en syo på min gymnasieskola hade jag vetat att jag skulle läsa 1 enda ämne för att få slutbetyg och inte samlat betygsdokument...inom 8 år...nu är mina betyg 11 år och min kommun vägrar låta mig tillgodoräkna något utav det....Tack för det skolan.. D.s

Av Flummet - 16 juni 2009 16:47



Vi lever i ett totalt sjukt samhälle. 

Människor mördas, slaktas, våldtas, skjuts, rånas, misshandlas, blir hotade, nedslagna av rent patetiska anledningar.

Svartsjuka, respekt, mod, hat, känslor, heder, eller "bara för att", skoj, coolt.

Vad i helvete är det för fel på människor ?

Har ni helt tappat greppet ?
Vad händer med människorna och vår värld ?

När människor inte vågar gå ut på natten, inte vågar vara på jobbet, inte vågar leva sin egen frihet...utan rädsla för en jävla galning ska få uppfylla sina sjuka, frestande handlingar.

Låt varandra vara. Ta hand om er egen skit och sköt er själva och låt människor leva. VAD gör ER till pöbel och tar er egen makt med egna lagar ?
VAD gör det legitimt att Döda, förnedra, misshandla en annan människa ?
Att släcka en annan människas liv, hopp,framtidstro och levnadsglädje ?

Ni måste ju vara sjukt störda, psykiskt störda. Eller helt enkelt leva i en annan värld än vad jag gör..

Gör mig en tjänst, avlägsna er själva från den här världen.

Jag mår illa

Av Flummet - 15 juni 2009 03:21



Själv kan jag se, men ändå inte. Själv tycker jag det inte är så stor skillnad.

Kan man liksom inte operera hjärnan lite ? .

hm

Av Flummet - 14 juni 2009 02:51



Att få för sig att man skall börja måla naglarna igen..i alla dess sprakande läckra färger som Jag tycker om....knallrosa,lila,svart/glitter,svart/, blå/glitter, neongult,limegrönt,orange etc etc...

Jag gjorde det som liten...sen slutade jag...för jag blev fet.

Det har alltid hängt med mig..jag har alltid varit noga med kläder, hur jag ser ut, man Måste inte ha myspysbyxor för att man är fet...Jag har aldrig haft det utanför mitt hem.

Men...små små enkla saker...som att måla naglarna igen..som jag inte gjort på 7 år...en färgklick....eller att ha en knallila färgglad scarfes.

Jag behöver inte skämmas längre, för att jag är fet. Jag ser mig som tjock ännu, som stor. De som inte känner mig och ser mig kommandes kan tycka jag är stor. Eller som en kollega sade...:
"Ja...du kanske har lite kvar ?. Jag tycker ju du har gått ned mycket nu, men SÅÅÅ liten är du inte "

Men JAG vet ju att jag varit mycket större...jag ser det i spegeln, men det kopplar inte. När jag ser vågen ...så vill både den och jag att den skall visa -8 kg till. Men den vägrar. Den står där den står.

Dock märker jag det hur JAG är och beter mig..jag kanske inte SER mig som den jag Ser ut ...men jag hittar varje dag den jag letat efter i många år. Jag gillar mig själv mycket mer.

Tycker inte om mina depptider, mina mediciner för att orka må bra.
MEN...jag har alltid gillat den jag ÄR...min humor, min styrka, mitt stöd för andra, min styrka att orka sätta på mig en mask inför andra ( ja det är en styrka ), mina knasiga uttal,mina infall, mina idéer, jag är ganska galen egentligen. Man måste försöka acceptera den man är.
Har alltid kunnat vara mig själv..klär mig i det jag gillar...köper jag något snyggt och det är mode...kul..är det inte mode...vem bryr sig ?. Säga vad jag vill, uttrycka mig och vara Jag .
Jag måste bara försöka gilla hur jag SER UT också..men det kanske kommer någon dag. Att kunna Älska sig själv är en annan femma. Det får jag också jobba med.

Som ett banalt nagellack som kan få mig att fnittra barnsligt av glädje att.

Kram




Always stuck a leaving, drives me crazy
Make of someting I know nothing, baby
it's hard
Baby it's so hard
I would like to wear your face for a minute
You are always staying, I'm always leaving
baby
, I'm gone
And I see you let me out of this silent soul

I can't love
myself
But I can't leave myself
Can't be no one else, cause in the end
We are the ones we are
But I just can't love
myself
So how could you my friend

Yes, I can pretend, but in the end
We are the ones we are
And I just can't love myself

I'm the kind of thing you don't remember
Like a rainy day in this September
I'm gone, baby I'm gone
People never hate me, my world is so silent
When I try to sing, it sounds like the siren
Baby, it's hard
And I see you let me out of this lonely life

I can't love myself
But I can't leave myself
Can't be no one else, cause in the end
We are the ones we are
But I just can't love myself
So how could you my friend

Yes, I can pretend, but in the end
We are the ones we are

Whatever you say
I'm not gonna change
Whatever you feel
Stay the same way

I can't love myself
But I can't leave myself
Can't be no one else, cause in the end
We are the ones we are (x2)



 

Av Flummet - 10 juni 2009 02:37



Så har jag lovat en person att skriva det positiva i mitt liv nu.

* min 5 veckor långa semester börjar om 17 dagar..10 dagar av semestern kommer jag tillbringa i Paradiset
* Midsommar firas hemma hos päronen i Paradiset, att jag sen jobbar på söndagen..shit i det.

* Skatten har dykt upp på kontot
* Jag har fått möjlighet att jobba 82 %
* Jag har INTE haft ont alls i magfickan sedan "anfallet" hos mina föräldrar för några veckor sedan
* Jag har INTE haft mer än normalt ont i ryggen = Inga värktabletter

* Mr T kom hem med plockgodis till mig idag då min mens dök upp från ingenstans. Och att jag bara får vara Hans. Denna människa....denna ibland otroligt jobbiga ( liksom jag ) människa.
Jag var ned och handlade igår, står på andra sidan vägen med kassen, han kommer från jobbet, går av bussen. Jag fnittrar till, blir varm i hela kroppen och hur jag än försöker får jag inte ned mitt leende. Han ler tillbaka och undrar vad jag pysslar med. Vi har våra duster. Vi är totalt olika, kanske kommer vi hålla eller inte...men kärlek...det finns det..Och efter alla misslyckade försök..är jag Värd det.


I juli är det 8,5 år....8,5...Och vi har varken barn, giftermål eller annat i sikte. Vi kanske bara lever, reser,myser och blir gamla. Det får helt enkelt framtiden berätta.


Vad kan göra mitt liv till fullo med lycka ?

- att jag får plugga komvux på distans samt jobba samtidigt.

- att jag får ett svar från den ¤%&/?=)(¤#"!#% plastikkirurgen ( Inte den jag besökte..utan den jag vill besöka..)
- att vi hittar en ny , större, finare lägenhet

- att jag går ned mina sista 5-8 kg

- att jag får något utav jobben jag sökt

- att Mr T friar - ain´t gonna happen. haha

- att vi fixar till min förlovningsring så den passar igen.

Dvs..inga fantasidrömmar, men ändå drömmar för mig =)

Ovido - Quiz & Flashcards