försöker leva igen

Direktlänk till inlägg 23 juni 2009

Midsommarafton 2009 del 2 - Bilder -

Av Flummet - 23 juni 2009 16:21


Här kommer lite blandade bilder från Midsommarafton 2009.
Det enda som skiljer en Midsommarafton som GBP opad jämfört med innan är att: Jag kan inte äta sill..jag får grymma smärtor och det går bara inte ( kul med jul och påsk samt midsommar...jag älskade sill förut..). Så jag får knapra grillat istället...samt att jag inte klarar av så mycket alkohol.
Annars är det samma procedur.

Jag glömde tyvärr att fota Midsommarstången som de fixat på gården..jag som alltid brukar fota den.

Samt bilder på min läckra halloncheesecake och grannens underbara jordgubbstårta...gjord från scratch...helt i min smak.

Jag avgudar det där stället...hela jag blir slapp..avdomnad och allt bara rinner av mig....jag verkligen Avskyr att bo här...men man går dit jobben finns heter det va ?. Må skit..jobba på..dö olycklig. Borde vara ett motto..

Min mor blir så j-la illa behandlad utav en avdelning just nu....min mor som jobbat arschlet av sig hela livet och knappt varit sjuk. Sparkas idag på...ut med packet som rullar tummarna...som går på bidrag och jobbar svart. Ut med alla unga som vill ha jobb och som kommer bidra till sveriges framtid i 40 år... Men ni ska Fan inte sparka på dem som inom 5-6 år snart går i pension och kämpat röven av sig för att få hjälp inom sjukvården...för att sedan bli bedömd av någon som inte ens träffat personen i fråga och sean komma med hotelser.

Fick ett samtal vid 15:10..Tant Knas är sjuk IGEN..min tid avbokades IGEN..jag var där för snart 5 veckor sedan. Jag behövde verkligen den här tiden....jag ville/var i behov av det. Nu kan jag inte komma förrän i Augusti...och de undrar varför folk inte blir bra psykiskt ?..Euhm..

Min rygg har pajjat den med...går på citodon sedan igår för att klara av det.
Gick på jobbet med det inatt och bad i princip till någon högre makt att inte kontrollgruppen för missbruk skulle dyka upp och ta prover...Jag har inget missbruk...men vi får inte ta morfinliknande preparat...men jag hade att välja på att vara hemma...och det ska inte min arbetsledare få njuta av.
Mitt bröst smärtar sedan 4 dagar...magfickan...som det konstaterats vara magsyra i som skvalpar...käkar omeprazol för det.

Jag har sökt massor av komvux i olika län idag...men kommer få nej på alla...den här kommunen vägrar låta någon studera någon annanstans.

Nej, nu ska jag inte klaga mer..

Jag är ledig imorgon, jag skall äta kycklingspett med jordnötssås ikväll..samt jordgubbar doppade i vaniljsås.
Samt försöka hitta en ny kompakt digitalkamera..min gamla canon ixus 70 är seg numer. Och min Stora digitalkamera med objektiv är inget man slänger ned i fickan direkt...måste ju ha ett komplement. =)
Har bara 2 arbetspass kvar innan semestern också !!...Dock får vi inte ledigt helgen innan och helgen efter vår semester.
Dvs.."vanligt" folk går på semester på Fredagen och får lördag, söndag gratis. Det får inte vi...Vi får "betala" med 4 extra ledighetsdagar. Jag hade inte tillräckligt...så jag går på en SÖNDAG i augusti igen..humor..haha.. men det kan jag ta..det är en natt då =)

Solen lyser och jag mår i övrigt ok. Så sååå gnällig är jag inte..jag har bara ont...

Puss på er

 
 
Ingen bild

Slumpadinka

24 juni 2009 23:13

Härliga bilder! Hoppas ryggen känns bättre nu sötnos! Massa kramar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Flummet - 30 december 2011 23:45

 Kanske inte som jag ville, önskade eller tänkte..Livet är mer kaos än någonsin, men insett att jag behöver min ventil.Såhär natten innan Nyårsafton kanske det blir en nystart på min blogg ?. Jag vet inte, och vet inte om någon läser eller tittar in ...

Av Flummet - 25 februari 2010 12:18

    Men jag vet inte hur, vart eller om jag är Var.Idag åker jag upp med en kåpad kärra 24 mil tillbaka till staden och lägenheten jag bott i under 9 år. Just nu bor jag hos mina föräldrar igen och jag har åkt fram och tillbaka med bil och flyttk...

Av Flummet - 22 december 2009 22:32

*Singel - efter nära 10 år*Arbetslös - efter 7,5 år*Bostadslös till hälften.                                               Så livet kan bli ibland.... ...

Av Flummet - 3 december 2009 06:12

jag har tagit ett beslut som kommer påverka min framtid rejält.men kan tyvrr inget säga förrän allt ät fixat och klart... kram på er ...

Av Flummet - 29 november 2009 06:52

Det var ett tag sedan jag skrev här och det finns många orsaker... *en av orsakerna är att den där kassan som man Ska få hjälp utav och betalar in skatt till....beslutat att inte ge mig nåra pengar för min lite över 2 månaders sjukskrivnin...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards