försöker leva igen

Alla inlägg under maj 2009

Av Flummet - 17 maj 2009 20:38


Imorgon kan jag vara jätteglad över 2 saker..eller så kan jag vara jätteledsen över 2 saker.
Eller så kan jag må ok...

antingen kan jag se frammåt, eller så kan jag börja leta igen, försöka komma på hur det skall finnas medel och må skit.

usch

ANNONS
Av Flummet - 16 maj 2009 10:17Upp och hoppa..solen skiner, blåser dock kallt som fan.

På gården står en container som vi hade tänkt fylla med halva vårt förråd...eller något i den stilen.

Just nu skriker min mage efter mat, så jag gissar på att det blir en smoothie gjord på mjölk, hallon/blåbär och vaniljyoghurt...allt laktosfritt och trevligt.
Mr T tycker vi skall dra till det stora möbelvaruhuset och kolla in en DVD hylla...jag röstar för nej...vi kommer nog ändå inte hinna.

En vacker dag tänkte jag även lägga upp min laptop, vår resecheck, mina pysselpaket och 2 helt nya parfymer + 2 knappt använda på ett auktionsforum. - det kommer OM det blir sålt inbringa runt 11.000 - och en ny stationär dator till mig + en ny kamera.

Nehepp..dags för dagens trevliga städstund....usch

ANNONS
Av Flummet - 16 maj 2009 02:57Det är egentligen inte att jag varit tjock, fet ..etc..

Det är inte alla gamla tjockiskommentarer...det är Nu det är som mest jobbigt..

Häromdagen fick jag de här i ansiktet:

" Oj, så fet du måste varit...du har ju gått ned mer än jag någonsin vägt!!"

" Du har ju blivit fin nu iallafall"

Så..jag var både fet och ful förut med andra ord...tänk så rätt en familjemedlem hade när jag var liten... 

Vet ni..jag gör fortfarande dubbeknutar på mina skosnören...jag är livrädd för att de skall gå upp och jag inte kan komma ned och knyta dem.
( Ett minne spökar när jag var i skolan, snörena gick upp...jag fick en knuff ..och där låg en klubbad fet säl och grymtade...)
 
Nu kan jag det...men hjärnan kommer nog alltid spöka.
Nu ikväll ...fick jag inte runt säkerhetsbältet i bussen -  HUR kan då folk säga att jag inte fortfarande är Tjock ?
I veckan var jag in i en affär...där en knapp gick sönder på en tröja jag provade ?

Sådant sänker mig till 0 - jag bygger..varje dag..kloss på kloss...men så lätt det faller.

Ikväll sade söta tjorven att jag måste lära mig älska mig själv inombords - inget blir bättre av plastikoperationer...jag vet alltför väl. Men jag vill slippa se det i spegeln jag sett i så många år. Jag vill försöka se mig själv som andra säger att de ser mig..:

glad
uppåt
vacker ??
kvinna

Vissa dagar fnissar jag en hel dag..för att jag känner mig vacker då... Jag känner mig så fin - men det är bara Jag som kan hjälpa mig själv.
Är mycket stolt över att jag gick ikväll, att jag gick för några veckor sedan..jag håller på att bli jag ..den jag vill vara.

Vet ni..jag gick och nanade för 1 timme sen..men det gick inte så bra så nu skall jag ta 2 citodon för ryggen och sedan bädda ned mig igen.

Av Flummet - 16 maj 2009 00:59Hemma - jag avskyr att bo på landet där det tar 1 timme enkel resa vart man än är/ska till.
Kroppen är påverkad...av 1 sketen stor stark o en shot. Måste se om min magsäck alltid kommer bli såhär. Blir påverkad fort..sedan klar i skallen...för att sedan kroppen skall vara precis som nrä man är påverkad.. lite lustigt det där... Kroppen är seg och hängig...resten är ganska klart.

Kvällen var rolig, kall, trevlig, matig, och uppskattad.

Imorgon ska vi städa och annat roligt....

god natt på er

Av Flummet - 15 maj 2009 16:05Jag vet att jag knappt sovit på 3 dagar....3-4 timmar om dagen.
Och inte tagit någo sömnis, vill inte göra det för ofta.
Så inatt somnade jag strax efter 05..eller imorses.....har i sömnen slagit av 3 klockor!!..Mr T hörde ena klockan och kom in o gosade...sen somnade han med.....klockan 15..TRE....får jag ett ryck..kollar på klockan och skriker.

16:43 Går bussen till staden där det blir middag....fixa resväg, duscha etc.
jag har inte hunnit äta....jaja..sitter här i stället...men jag drar i mig en banan eller knäcke på vägen in-

Snacka om att kroppen behövde sömn..utan något piller i kroppen.

På återseende.

Ha en fin Solig dag!


Av Flummet - 15 maj 2009 03:35


Så har jag mitt certifikat för ännu ett år i mitt jobb..jag klarade provet med 2 slarvfel och 1 "riktigt fel" ..hade inte en aning om vad det var...kom inte på det. Slarvfelen skrev jag rätt från början på ..men suddade....
Det första är nästan alltid rätt...Sudda aldrig...nåja...nu är det gjort..superskönt! Klarar man inte det blir man "avpolleterad" tills man klarar det ..och gör man inte det efter 3 ggr..är det Tack Och Ajö.
Finns ett antal som får tacka för sig och gått...Paragrafer ..örk..

Imorgon är det middag med några viktopade jag aldrig träffat...nervös som en gris, men jag måste lära mig klara av sådant här. Mina hjärnspöken och ångest blandat med fin social fobi har ställt till det tillräckligt för mig.
2003 började det på allvar...sen var jag i princip borta från världen i 2 år..och halvt närvarande sedan dess.

Jag ringde, sms:ade, fikade, mötte folk hela tiden innan..nu är en enkel sak som att slå ett samtal något jag kan tänka på under en hel dag.
Även till min närmsta vän - jag sitter hellre och grinar patetiskt i ett hörn än vågar ringa henne. Det här måste bort! - det är inte jag. Jag vet inte vem det är, men det är någon som bestämde sig för att dyka upp för några år sedan...tyvärr har jag inte kunnat vräka den här personen ännu, men jag försöker. Min GBP operation har hjälpt mig otroligt mycket att börja kicka ut den här människan. Det tar tid, men förhoppningsvis är jag Jag snart igen.

Nåväl...jag är nu ledig i 6 ...SEX dagar! Har jobbat 100% i 4 veckor..sedan körde jag 5 dagar..och nu har jag ledigt för mina 82%..ett mysko system vi har på jobbet ..men det är så det funkar vid nedgång i tid.

Fredag: Middag med ett gäng.
Lördag: Städning - japp vi fortsätter här
Söndag: Lägenhetsvisningar
Måndag: Det ni
Tisdag: Tant knas
Onsdag: åker hem till päronen Om Mr T får ledigt..annars åker jag själv.
Inte varit hemma på flera månader
..kommer hem på Lördag
Söndag: Åter i nattpassen igen

Inte mycket kvar där att göra något på...

Den här helgen kommer antingen gå rekordsnabbt...eller supersegt med en mage som är orolig, en kropp och en Jag som är nervös, ängslig och rädd.
-usch-
 

Mat idag:

5 Skivor pastramiskinka
1 dl isbergssallad, 1/3 avocado, 1 msk fetaost
2 port. WASA knäcken..de med fibrer
1 l vätska
5 dumlekolor,5 lättsaltade chips
4 Kuber skinkost - glada kossan
1 dl grillad kyckling..utan skinn eller något,2 skivor halloumi
3 msk laktosfri vaniljsås
2 msk mazarin
1 50 cl Trocadero - läsk
1 banan
7 jordgubbar
1 knäcke med ost och pastramiskinka / gurka

1 stekt camembert...<----hhhrhgkjk
Räkna ut näringsupptaget av det där....en dag där allt bara gått fel..


Av Flummet - 15 maj 2009 03:35


Så har jag mitt certifikat för ännu ett år i mitt jobb..jag klarade provet med 2 slarvfel och 1 "riktigt fel" ..hade inte en aning om vad det var...kom inte på det. Slarvfelen skrev jag rätt från början på ..men suddade....
Det första är nästan alltid rätt...Sudda aldrig...nåja...nu är det gjort..superskönt! Klarar man inte det blir man "avpolleterad" tills man klarar det ..och gör man inte det efter 3 ggr..är det Tack Och Ajö.
Finns ett antal som får tacka för sig och gått...Paragrafer ..örk..

Imorgon är det middag med några viktopade jag aldrig träffat...nervös som en gris, men jag måste lära mig klara av sådant här. Mina hjärnspöken och ångest blandat med fin social fobi har ställt till det tillräckligt för mig.
2003 började det på allvar...sen var jag i princip borta från världen i 2 år..och halvt närvarande sedan dess.

Jag ringde, sms:ade, fikade, mötte folk hela tiden innan..nu är en enkel sak som att slå ett samtal något jag kan tänka på under en hel dag.
Även till min närmsta vän - jag sitter hellre och grinar patetiskt i ett hörn än vågar ringa henne. Det här måste bort! - det är inte jag. Jag vet inte vem det är, men det är någon som bestämde sig för att dyka upp för några år sedan...tyvärr har jag inte kunnat vräka den här personen ännu, men jag försöker. Min GBP operation har hjälpt mig otroligt mycket att börja kicka ut den här människan. Det tar tid, men förhoppningsvis är jag Jag snart igen.

Nåväl...jag är nu ledig i 6 ...SEX dagar! Har jobbat 100% i 4 veckor..sedan körde jag 5 dagar..och nu har jag ledigt för mina 82%..ett mysko system vi har på jobbet ..men det är så det funkar vid nedgång i tid.

Fredag: Middag med ett gäng.
Lördag: Städning - japp vi fortsätter här
Söndag: Lägenhetsvisningar
Måndag: Det ni
Tisdag: Tant knas
Onsdag: åker hem till päronen Om Mr T får ledigt..annars åker jag själv.
Inte varit hemma på flera månader
..kommer hem på Lördag
Söndag: Åter i nattpassen igen

Inte mycket kvar där att göra något på...

Den här helgen kommer antingen gå rekordsnabbt...eller supersegt med en mage som är orolig, en kropp och en Jag som är nervös, ängslig och rädd.
-usch-
 

Mat idag:

5 Skivor pastramiskinka
1 dl isbergssallad, 1/3 avocado, 1 msk fetaost
2 port. WASA knäcken..de med fibrer
1 l vätska
5 dumlekolor,5 lättsaltade chips
4 Kuber skinkost - glada kossan
1 dl grillad kyckling..utan skinn eller något,2 skivor halloumi
3 msk laktosfri vaniljsås
2 msk mazarin
1 50 cl Trocadero - läsk
1 banan
7 jordgubbar
1 knäcke med ost och pastramiskinka / gurka

1 stekt camembert...<----hhhrhgkjk
Räkna ut näringsupptaget av det där....en dag där allt bara gått fel..


Av Flummet - 13 maj 2009 18:28Klockan har rusat iväg idag....09:40 åkte jag hemifrån..10:00 - 11:20 var jag på besök hos Tant Knas.
Sen åkte jag iväg för att hitta en kofta...sen blev det i lugn och ro klädprovning som slutade i ..Inget..förutom koftan.
Iväg till affären för att handla och sedan hem vid 16:40...in med en tvättmaskin, fixa en disk, hänga upp tvätt, ta fram papper för imorgon..kursen.."plugga på" säkerhetsreglerna etc som jag har prov på imorgon...skriva matlista för kommande 6 dagar....och nu är klockan 18:30

Mr T sitter fast på tåghelvetet....det är försenat..jippie..
Själv skall jag hinna skära snackpaprika, färska champinjoner, bacon och färsk lök.
Det skall jag steka lite lätt och sedan hälla ned det i GRÄDDE med en klick Laktosfri vitlöks creamcheese och grillade kycklingbitar.
Sen slår jag på lite soya och, paprikapulver, cayenne och peppar.

Till det blir det en vanlig sallad som jag gör nuför tiden.

Skall även hinna duscha....samt Raida i WoW klockan 21:00 med 9 andra personer...det tar någon timme....där emellan någonstans tänkte jag hinna duscha...men jag sitter här i stället..haha.

Ajöken på er.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se