försöker leva igen

Direktlänk till inlägg 30 maj 2009

Idag är det min Födelsedag. Hurra Hurra

Av Flummet - 30 maj 2009 12:57              Lite självgod får man vara....men idag...är det faktiskt
MIN FÖDELSEDAG!


                                       den här damen blir 29 år. 
ANNONS
 
Ingen bild

Slumpadinka

30 maj 2009 16:17

Grattis grattis! (må ju gratta dig överallt ;)
Kram

 
Jenny

Jenny

31 maj 2009 04:10

GRATTIS!!! "bara" 4 timmar sen det var din födelsedag. Men i USA är det fortfarande din dag, så jag kör på USA-tid fast jag är i Sverige :D

hoppas din dag var bra

http://blogg.aftonbladet.se/nyttliv

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Flummet - 30 december 2011 23:45

 Kanske inte som jag ville, önskade eller tänkte..Livet är mer kaos än någonsin, men insett att jag behöver min ventil.Såhär natten innan Nyårsafton kanske det blir en nystart på min blogg ?. Jag vet inte, och vet inte om någon läser eller tittar in ...

Av Flummet - 25 februari 2010 12:18

    Men jag vet inte hur, vart eller om jag är Var.Idag åker jag upp med en kåpad kärra 24 mil tillbaka till staden och lägenheten jag bott i under 9 år. Just nu bor jag hos mina föräldrar igen och jag har åkt fram och tillbaka med bil och flyttk...

Av Flummet - 22 december 2009 22:32

*Singel - efter nära 10 år*Arbetslös - efter 7,5 år*Bostadslös till hälften.                                               Så livet kan bli ibland.... ...

Av Flummet - 3 december 2009 06:12

jag har tagit ett beslut som kommer påverka min framtid rejält.men kan tyvrr inget säga förrän allt ät fixat och klart... kram på er ...

Av Flummet - 29 november 2009 06:52

Det var ett tag sedan jag skrev här och det finns många orsaker... *en av orsakerna är att den där kassan som man Ska få hjälp utav och betalar in skatt till....beslutat att inte ge mig nåra pengar för min lite över 2 månaders sjukskrivnin...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se