försöker leva igen

Direktlänk till inlägg 29 maj 2009

Hemma..

Av Flummet - 29 maj 2009 23:51Happ...så var man hemma igen.

Fick kupong på kläder och pengar av mor och far....kläder..kläder..kläder...tänker jag då =)..
Även en ananaspaj..som jag dumpade grovt på.

I torsdags åt vi vildsvinsstek och idag grillad rådjursfilé ute i solen...lovely.

Jag har tvättat bilen, torkat med sämsskinn, pappa och jag har även vaxat bilen. Sen dammsög jag och torkade hela bilen...så nu ser den ny ut...väldigt trevligt må jag säga.

Hemma blev det en räkrulle ..samma som kebab med bra sallad och räkor...brödet åt jag inget av.


Har Nog bestämt mig för att åka dit ensam 1 vecka islutet av juni...vi får se...vi skall även ned 2 nätter under midsommar.

Har med mig 3 kassar med rabarber som emsgumman skall få och hoppas hon kan göra något trevligt av dem...blir en liten tur dit imorgon.
Sen blir det middag, massor av filmmys, dessert och mer mys...mysig födelsedag.

Kram på er

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Flummet - 30 december 2011 23:45

 Kanske inte som jag ville, önskade eller tänkte..Livet är mer kaos än någonsin, men insett att jag behöver min ventil.Såhär natten innan Nyårsafton kanske det blir en nystart på min blogg ?. Jag vet inte, och vet inte om någon läser eller tittar in ...

Av Flummet - 25 februari 2010 12:18

    Men jag vet inte hur, vart eller om jag är Var.Idag åker jag upp med en kåpad kärra 24 mil tillbaka till staden och lägenheten jag bott i under 9 år. Just nu bor jag hos mina föräldrar igen och jag har åkt fram och tillbaka med bil och flyttk...

Av Flummet - 22 december 2009 22:32

*Singel - efter nära 10 år*Arbetslös - efter 7,5 år*Bostadslös till hälften.                                               Så livet kan bli ibland.... ...

Av Flummet - 3 december 2009 06:12

jag har tagit ett beslut som kommer påverka min framtid rejält.men kan tyvrr inget säga förrän allt ät fixat och klart... kram på er ...

Av Flummet - 29 november 2009 06:52

Det var ett tag sedan jag skrev här och det finns många orsaker... *en av orsakerna är att den där kassan som man Ska få hjälp utav och betalar in skatt till....beslutat att inte ge mig nåra pengar för min lite över 2 månaders sjukskrivnin...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se