försöker leva igen

Direktlänk till inlägg 27 maj 2009

Paradiset hägrar

Av Flummet - 27 maj 2009 23:29Sådärja...då är vi här. Hos föräldrarna och paradiset som jag kallar det..för det är just det..ett paradis. Hela min kropp andas ut och jag blir lugn.


Kom hit vid 13:30 tiden idag och mamma och jag lade ut massor av böcker, ljus etc som jag hade med till loppisen, skulle vara kul om man tjänar lite kronor på det i sommar.

Mumsat glass, fikat mm. Vid luncen åt vi korv med sallad på verandan i solen...så skönt......då fick jag en smärtsam upplevelse jag inte haft förut. Det gjorde så jävla ont i magfickan att jag höll på att smälla av....så förbannat arg över att det händer nu och här. Rusade upp till sängen och tårarna kom - fan vad ont det gjorde. Mr T fick massera området i 15-20 minuter och jag hyperventilerade mellan omgångarna. Fy i helvete vad ont jag hade. Går inte förklara..det gjorde ont att röra sig, andas, prata, det stack, sved och hade sig..ajajaj...
Däckade under täcket ..utmattad och arg. Vaknade 1,5 timme senare och tog en citodon....nu är det ok, men det gör fortfarande ont.

Har ingen aning om vad fan det var som hände....jag brukar ha ont i omgångar någon vecka hit..och någon vecka dit. Den här veckan har jag haft ont..som vanligt....men det här kom som en blixt från klar himmel.

Uscha...inte en gång till får jag hoppas - jag var närapå att be Mr T ringa akuten..=((.

Nåja, imorgon skall jag tvätta min bil, byta vinterdäck, grilla och mysa.

Kram på er

 
ANNONS
 
Ingen bild

Slumpadinka

27 maj 2009 23:41

Otäckt... hoppas det inte händer igen och att du får det mysigt i paradiset och bara kan njuuuuta! Kram på dig!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Flummet - 30 december 2011 23:45

 Kanske inte som jag ville, önskade eller tänkte..Livet är mer kaos än någonsin, men insett att jag behöver min ventil.Såhär natten innan Nyårsafton kanske det blir en nystart på min blogg ?. Jag vet inte, och vet inte om någon läser eller tittar in ...

Av Flummet - 25 februari 2010 12:18

    Men jag vet inte hur, vart eller om jag är Var.Idag åker jag upp med en kåpad kärra 24 mil tillbaka till staden och lägenheten jag bott i under 9 år. Just nu bor jag hos mina föräldrar igen och jag har åkt fram och tillbaka med bil och flyttk...

Av Flummet - 22 december 2009 22:32

*Singel - efter nära 10 år*Arbetslös - efter 7,5 år*Bostadslös till hälften.                                               Så livet kan bli ibland.... ...

Av Flummet - 3 december 2009 06:12

jag har tagit ett beslut som kommer påverka min framtid rejält.men kan tyvrr inget säga förrän allt ät fixat och klart... kram på er ...

Av Flummet - 29 november 2009 06:52

Det var ett tag sedan jag skrev här och det finns många orsaker... *en av orsakerna är att den där kassan som man Ska få hjälp utav och betalar in skatt till....beslutat att inte ge mig nåra pengar för min lite över 2 månaders sjukskrivnin...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se