försöker leva igen

Direktlänk till inlägg 26 maj 2009

Still going....- bild -

Av Flummet - 26 maj 2009 17:14Ni får en liten kavalkad av ointressanta bilder...=)

Jag är still going strong...däckade 50 min, diskade lite till, sniffar på mina blommor...fylld av kärlek.

Idag blir det kebabrulle för första gången sedan op....eller..det blir köttet och grönsakerna...+ en vitlökssås fylld med laktosfulla mjölkprodukter. haha.

Hittade lite fler nagellack på affären tidigare idag....ja, jag bryr mig inte om vad andra tycker eller säger..jag har det jag tycker är snyggt, eller flummigt.

Nu skall jag in i duschen, klä på mig, träffa Mr T vid stationen, handla mat, sen packa bilen...

Jävlar i mig vilken fin dag jag har idag. Allt är på Topp!...Snälla ge mig mer sådana här dagar!Love you all !

 
ANNONS
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av Flummet - 30 december 2011 23:45

 Kanske inte som jag ville, önskade eller tänkte..Livet är mer kaos än någonsin, men insett att jag behöver min ventil.Såhär natten innan Nyårsafton kanske det blir en nystart på min blogg ?. Jag vet inte, och vet inte om någon läser eller tittar in ...

Av Flummet - 25 februari 2010 12:18

    Men jag vet inte hur, vart eller om jag är Var.Idag åker jag upp med en kåpad kärra 24 mil tillbaka till staden och lägenheten jag bott i under 9 år. Just nu bor jag hos mina föräldrar igen och jag har åkt fram och tillbaka med bil och flyttk...

Av Flummet - 22 december 2009 22:32

*Singel - efter nära 10 år*Arbetslös - efter 7,5 år*Bostadslös till hälften.                                               Så livet kan bli ibland.... ...

Av Flummet - 3 december 2009 06:12

jag har tagit ett beslut som kommer påverka min framtid rejält.men kan tyvrr inget säga förrän allt ät fixat och klart... kram på er ...

Av Flummet - 29 november 2009 06:52

Det var ett tag sedan jag skrev här och det finns många orsaker... *en av orsakerna är att den där kassan som man Ska få hjälp utav och betalar in skatt till....beslutat att inte ge mig nåra pengar för min lite över 2 månaders sjukskrivnin...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se