försöker leva igen

Direktlänk till inlägg 26 maj 2009

Fixat

Av Flummet - 26 maj 2009 11:58Så ..då har jag:

diskat 1 gång
Hängt tvätt och är inne på 2:a maskinen med tvätt
Ringt det här länets enhet för journalkopior, så jag har begära att få ut dem från 2002 och frammåt...d.v.s året innan jag gick in i den berömda väggen...vet inte om det är så bra att läsa vad de skrivit om mig, men jag vill veta vad det står.
Kommer även få kopia på min operation.
Får se hur mycket de strukit i papprena....
Sen fick jag ett paket där 3 saker saknades, då jag tar det på faktura blev jag pissed...HUR ska man kunna bevisa att något saknas när det står på ordersedeln att allt är med ?.

Kvinnan trodde dock på mig och jag skall få det som saknades.

Jag beställer alltid från seriösa företag och har beställt från de här tidigare..så hoppas det löser sig.

Fick även en parfym jag vann på en auktionssite förra veckan. Inplastad..så jag ser fram emot att öppna den snart. En parfym från Anna Sui en Dolly Girl..och jag älskar dolly girl i vanliga fall.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Flummet - 30 december 2011 23:45

 Kanske inte som jag ville, önskade eller tänkte..Livet är mer kaos än någonsin, men insett att jag behöver min ventil.Såhär natten innan Nyårsafton kanske det blir en nystart på min blogg ?. Jag vet inte, och vet inte om någon läser eller tittar in ...

Av Flummet - 25 februari 2010 12:18

    Men jag vet inte hur, vart eller om jag är Var.Idag åker jag upp med en kåpad kärra 24 mil tillbaka till staden och lägenheten jag bott i under 9 år. Just nu bor jag hos mina föräldrar igen och jag har åkt fram och tillbaka med bil och flyttk...

Av Flummet - 22 december 2009 22:32

*Singel - efter nära 10 år*Arbetslös - efter 7,5 år*Bostadslös till hälften.                                               Så livet kan bli ibland.... ...

Av Flummet - 3 december 2009 06:12

jag har tagit ett beslut som kommer påverka min framtid rejält.men kan tyvrr inget säga förrän allt ät fixat och klart... kram på er ...

Av Flummet - 29 november 2009 06:52

Det var ett tag sedan jag skrev här och det finns många orsaker... *en av orsakerna är att den där kassan som man Ska få hjälp utav och betalar in skatt till....beslutat att inte ge mig nåra pengar för min lite över 2 månaders sjukskrivnin...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se