försöker leva igen

Direktlänk till inlägg 22 maj 2009

Vart är bilderna på bukplastiker ??

Av Flummet - 22 maj 2009 02:36



Jag får fan psykbryt - lite humor i natten...

Det finns 2 stora plastikforum i sverige, det ena som är störst där man kan se medlemmarnas bilder..kräver registrering.. MEN - de har stängt av funktionen att överhuvudtaget kunna kontakt en medlem och att själv bli medlem. Så ..jag kan bara läsa vad de skriver..
Jag har mailat dem och bett om en förklaring varför de stängt möjligheten och hur man skall göra för att få ett konto där, min situation etc...but noo.

Det andra är ännu väldigt litet och har inte så mycket information.

Problemet är att kliniker visar sina finaste operationer...och vissa kliniker visar 1 mage...med en mini bukplastik.
Nej, ge mig Äkta vara.., äkta bilder, äkta ärr gjorda av plastikkirurger på vanligt folk....men det är så svårt att hitta.

Det enda som finns är diskussioner, bilder och ämnen om TUTTAR...tuttar..tuttar..Vart är bilderna på bukplastiker ??

Har hittat 1 till kirurg som jag skall skicka en förfrågan till HSAN om .  . .vet inte så mycket om honom annat än han sägs vara bra på TUTTAR, finns på olika kliniker, jobbat på sjukhus och rekonstruktiv plastik på cancerpatienter - dock är de i princip lika dyra som den jag var hos i måndags. Men det vet man inte förrän man själv varit där.
Samt att överviktiga blir nekad, rådet är att gå hem, träna, äta bra och sedan återkomma. Vilket är bra..men efter 55 kg nedgång vet jag inte om jag går ned mer..men enligt BMI är jag fortfarande överviktig.
Samt att de vill att man skall vara klar med barnafödandet innan.

KLAR ? - jag har inte ens börjat och vet inte om jag varken vill, kan eller kommer skaffa barn. Så jävla blåst är jag ju inte att jag förstår att man kan "förstöra" bukplastiken om man får barn. Jösses....magmusklerna går i princip isär igen om man har otur. Men då kommer jag nog behålla den magen...Det är ju fasen ingenting mot det jag har idag. Alla f.d gravida hängmagar med skrynklor och hängande skinn....jag är avundsjuk på dem...de kan få min istället =)
De mår säkerligen lika dåligt som jag gör..för alla har vi olika grunder..de kanske hade platta, vackra magar..och nu står de där idag..med fula, skrynkliga hängande degar och de vill bara ha bort skiten.
Själv hade jag en degmage när jag var 7 år...så jag har inte sett / haft något annat..så ALLT är bättre än det här.


Jag vill ju verkligen inte göra olika operationer hos olika kirurger, utan vara hos 1 och vara nöjd och trygg med den.
Runt 5 operationer kommer jag få göra för att återställa min kropp till så normal den kan bli.

Nu skall jag knapra stilnoct, försöka hitta sängen och däcka.
Klockan är 02:43..

Utöver det har jag haft otroligt ont i min magficka sedan i tisdagsmorses...ni vet...det gamla vanliga som jag kommer få ha resten av livet...magsyra som finns kvar och skumpar i fickan.
Det känns som en kniv som hugger hela tiden...att prata, andas, rapa är en pina. Att äta och svälja är lite utav självplågeri..men jag har valt att ta en stilnoct nu ikväll istället för smärtstillande... vill inte äta för mycket olika piller.

Men imorgon är en ny dag....


god natt på er





 
 
Ingen bild

Slumpadinka

22 maj 2009 07:28

Hmm, att dom inte svarar på ditt mail tycker jag är konstigt... Förstår att du vill se "riktiga bilder". Hoppas du fick en massa sömn i natt :) Kramar

 
Tina

Tina

22 maj 2009 08:18

Har du kollat denna klinik http://www.ostersjokliniken.se/?
Nämner dom bara, men jag vet ingenting om dom.

http://www.tippelitina.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Flummet - 30 december 2011 23:45

 Kanske inte som jag ville, önskade eller tänkte..Livet är mer kaos än någonsin, men insett att jag behöver min ventil.Såhär natten innan Nyårsafton kanske det blir en nystart på min blogg ?. Jag vet inte, och vet inte om någon läser eller tittar in ...

Av Flummet - 25 februari 2010 12:18

    Men jag vet inte hur, vart eller om jag är Var.Idag åker jag upp med en kåpad kärra 24 mil tillbaka till staden och lägenheten jag bott i under 9 år. Just nu bor jag hos mina föräldrar igen och jag har åkt fram och tillbaka med bil och flyttk...

Av Flummet - 22 december 2009 22:32

*Singel - efter nära 10 år*Arbetslös - efter 7,5 år*Bostadslös till hälften.                                               Så livet kan bli ibland.... ...

Av Flummet - 3 december 2009 06:12

jag har tagit ett beslut som kommer påverka min framtid rejält.men kan tyvrr inget säga förrän allt ät fixat och klart... kram på er ...

Av Flummet - 29 november 2009 06:52

Det var ett tag sedan jag skrev här och det finns många orsaker... *en av orsakerna är att den där kassan som man Ska få hjälp utav och betalar in skatt till....beslutat att inte ge mig nåra pengar för min lite över 2 månaders sjukskrivnin...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7
8
9 10
11 12 13
14
15 16 17
18
19
20
21 22 23 24
25
26 27
28
29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards