försöker leva igen

Alla inlägg under april 2009

Av Flummet - 15 april 2009 15:22



Har skickat iväg ett mail till HSAN ang. några plastikkirurger och får se vad de säger.

Har inte vågat ringa ännu...knyter sig i magen bara jag tänker på det..får nog sluta tänka på det för nu och återkomma nästa vecka till det ämnet istället..jag har ju tagit första steget iallafall. =)


Skall ta mig ut för att hämta ett paket....blir jag nöjd får ni se vad det var jag hämtade ut...annars får ni fantisera om vad det var. haha


Just ja...jag är Ledig idag! =). 2 dagpass till....sedan är jag ledig i helgen!

Torsdag: 12:20 - 19:57
Fredag: 07:35 - 14:54

Sådana korta pass får man när man arbetat arschlet utav sig hela påsken, man tackar och tar emot då =)..eller korta och korta...7 timmar ÄR grymt korta i det här jobbet.

Av Flummet - 15 april 2009 12:23



Har fått svar på mitt mail...och det är bara att ringa för en konsultation. Ville dock beskriva allt först via mail..

Hur Faen ska jag våga ringa ?

Skakade ju i kroppen bara utav att skicka mailet.
Jag vill ju inte det här, men samtidigt vill jag..jag måste ju..
dessutom är jag livrädd för smärtan och narkosen igen.

Tänk sedan om jag inte får förtroende för kirurgen..

brrrrrrrr

Av Flummet - 15 april 2009 04:47


Skickade nyss iväg mitt första mail ang. en konsultation....

till Victoriakliniken....



hjärtat dunkar...


jag behöver göra bröst, armar,buk,rygg ev, lår...


Hjälp.



Ser Inte fram emot det här, men jag måste göra det, måste slutföra det jag påbörjat..jag mår illa av min egen kropp mer än någonsin...

Vad har jag gjort...?!?


Klockan är 04:49....efter ytterligare 3 timmars "forskning" slängde jag iväg mitt första mail..

Har inte sökt eller letat något om plastikoperationer på 5 veckor....nu tog jag tag i det.

Av Flummet - 15 april 2009 02:59


Kom hem imorses...somnade 09..gick upp 13:15..för 14:30 hade jag min - 50 kg belöning. En 1 timmes konsultation hos en make up artist.
Jag förklarade utförligt och länge när jag bokade för 3 veckor sedan vad som gällde...

* Jag vill ha en make up artist med några år i yrket som kan tipsa mig

och vet vad hon/han pysslar med
* Har en extremt känslig hy. Det tog mig 4,5 år att hitta en hudvårdsserie som inte kliar/svider/lossar skinnpartier i ansiktet.
* När jag tar av sminket är jag som en kokt kräfta..därför bör sminket vara luftigt och lätt.

* Är inte rädd för färger, utan gillar glam och glitter.
* Vill inte se spacklad ut, utan vacker oundationton i ansiktet med betoning på glitter/glam i ögonskuggor.
* Vill verkligen att personen skall veta vad den gör..IGEN.
*Har redan provat biotherm, clarins...etc...inget funkar.

Det här var min 3:e "sittning" hos en s.k make up artist.

Hur slutade det ?...
* personen var nyutexaminerad sedan 1,5 år tillbaka...fick jag reda på mitt i..
* Ögonskuggan ?...Knappt synlig ljusgrå och mellangrå.
* Foundation: "TITTA en morot..eller ett ansikte med en skarv vid hakan" !..Detta såg jag först när jag kom ut..jag såg fördjävlig ut...då hade jag redan köpt foundationen som användes. OBS!..personen använde 9 produkter..jag köpte läppglans + foundation. Dum som jag var tyckte jag inte plombering behövdes..den såg ju bra ut därinne.....väl ute och 5 min senare tillbaka i affären fick jag inte byta..TROTS oanvänd nyinköpt 5 min tidigare.

* Kaka på kaka och mitt ansikte sved som fan. Snacka om spackel
* Väl hemma ser jag att jag har runt 20 rynkor vid ögonen för make upen var så FAST och spacklad att jag inte kunde le normalt.
* Personen hade knappt koll på vad för produkter som användes och glömde skriva i några på kortet.

* Ögonen blev olika sminkade
* Näsan glömdes att sminkas och läppen...
* Mitt problemområde näsan..där allt "rinner av"...ja..där geggade personen på en Creme...så det såg ut som jag inte använt make up alls när jag kom ut.

* Personen frågade MIG vad jag passade i !!. Inget tips alls.


* Jag fick använda rengöring, vatten, fuktkräm 3..TRE!.. 3 omgångar för att få bort skiten...Nu sitter jag här med illrött, svidande ansikte med svullna ögon.


Fy fan säger jag bara.
När jag söker en hudterapeut/ make up artist i stockholm hittar jag bara "vanliga" salonger..jag vill till någon som vet vad de gör.,.kosta vad fasen det vill. Jävla patraskt till s.k branschfolk som inte vet vad de gör.

10.000 kr i havet hitintills...

GE MIG TIPS NU FÖR FAEN!....ja..jag kan skratta åt det hela...om någon dag när min hud "läkt" ihop. 3:e gången ..och jag ser ut som en spacklad kaka...finns det verkligen inte Någon som kan göra en normal make up där man inte ser ut som en klassisk fjortis med olika färgskiftningar. SAMT har en utbildning där de vet hur man gör med min hy.



 

Av Flummet - 12 april 2009 19:32


Magen är full av tacogratäng..tydligen det enda min mage/ min matlust/ mit psyke / min mun vill ha. Det enda som kan få mig mätt...nästan 1,5 dl mat!...förutom det nästan en halv avocado och 1 skiva halloumi.

Vanligtvis äter jag knappt ½ dl mat...inkl allt. Kanske dags att äta tacogratäng varje dag snart ..så jag får i mig allt jag behöver. =)
Inatt skall iallafall bli den skönaste natten på länge. Kommer inte ha någon mat med mig utan Modifast..så otroligt skönt att slippa släpa på matlådan i flera timmar till min skoliosrygg.

Men..jag har faktiskt 2 bananer och WASA färdiga knäckemackor med grovt knäcke med mig också. Som sagt..Modifasten är för att ta ned sötsuget..vilket också lyckats. 3 Godisbitar ( lösgodis ) sedan i söndags.

Bättre än inget.

50 min kvar sedan skall jag stå klädd och klar inför jobbet....tror faktiskt det blir långkalsonger inatt....vissa jobbar ju när det är +1 grad ute....inte när det är sol...dock fick jag ju en hel del myssol på mig under mina 2 dagpass.

Adios och kram på er.

Av Flummet - 12 april 2009 16:10


Sitter på den nyinglasade balkongen med en nygjord iskall smoothie gjord på 4 jordgubbar, 1 dl blåbär 1/3 banan, 1 dl vaniljyoghurt, 1 dl osockrad apelsinjuice. Räckte till både mig o Mr T.
Tog även en liten knäckemacka...brungräddat leksandknäcke med grillad kyckling på.


Solen svider som fan på huden..kommer aldrig bli av med det här, men men...sitter ju även bakom en bambuskärm....katten ligger på sin prinsesstol och njuter järnet.

Somnade vid 06:20 imorses och gikc upp 13:30..in i duschen och ja..nu sitter jag här i linne och pyjamasbyxor.

Idag blir det tacogratäng med extra paprika och lök i ..sedan hägrar nattpasset på jobbet...2 gjorda...2 återstår...Kroppen börjar känna sig seg kan jag säga. Att bara jobba nätter är helt ok..men det här ..att ställa om sig hela tiden är ett helsike.
Att man sedan bara får nej på jobb man söker ger inte mycket självförtroende..så jag kan inte se något annat än att plugga...jag är rådlös...vet ni något..eller har ngt tips...tar jag tacksamt emot det.
Trodde att jag efter 11 års arbetslivserfarenhet skulle ha någon chans..men icke...florist, kassörska,robotförare och mitt nuvarande yrke..but nooo..

Skit...tycker jag.
Klart man ger upp till slut. Inte ens charmiga, enkla, ansökningar med tepåsar inuti för en fika går hem . haha...

Visst skulle jag nog kunna få jobb på enkla snabbmatsrestauranger etc..men varför skulle jag gå ned i lön till ett ännu mer stressigt jobb jag ändå skulle vantrivas på ? ...Jag har idag en lön som är mer än en högutbildad...så skall jag ha ett annat jobb....så är det för att jag skall gilla det.
Hm..förklaring..:
Jag skulle kunna bli kallskänka ( ett drömyrke )..om jag så fick 9000 kr i månaden..för att jag skulle fördmodligen älska det.
MEN..jag skulle på inga villkor kunna stå i en hamburgerbar för 9000 idag..när jag idag tjänar mer än det dubbla nu och..då kan jag likagärna vara kvar där jag är..för det är då roligare än burgare.

Så lönen har inte så stor betydelse så länge jag får ett jobb jag gillar.
Men med min lön idag är det svårt att hitta ett jobb där min utbildning/ arbetslivserfarenhet söks som har samma lön....som är Roligt jobb menar jag. Nu snurrar jag till det....men ni fattar.

Hade jag haft en skitlön..till ett dåligt arbete..hade jag kunnat ta vad som helst nytt jobb....men nu är dte inte så.



Av Flummet - 12 april 2009 03:25


Gick til jobbet 07:10..hemma igen 20:30.

Nygrillad kyckling med avokadosallad till.

Mys i soffan...Åt 2-3 msk av en påskgul prinsesstårta...sen grovdumpade jag mig in i sovrummet med Mr T´s hjälp....väl där väcktes jag 23:40....för att sedan somna om....för att bli väckt 01:30..för att somna om..för att sedan bli väckt 02:30. Sen gick jag upp...ska ju försöka ställa om dygnet nu till idag söndag. Skall upp 14:00 och gå vid 20-tiden.

Kroppen tar stryk av det här jobbet....rejält. Jag vill bara jobba nätter..då trivs jag och min kropp som bäst.

Jobbet gick strålande idag...7 kommentarer...dock 3 utav stor vikt..ni vet..jag vakren kan eller vill ta emot kommentarer om min vikt. Men att få ett " Fan vad du strålar idag Igen!"  eller " Jag kan inte fatta...du ser underbart vacker ut, du är som en ny människa..jag vet inte vad jag skall säga.....du är bara så...var stolt tjejjen! - Kastat i ansiktet...är helt ok. Då myser mitt hjärta och blir till gelé. Både män och kvinnor hoppar fram och säger så....roligast är dock män på mitt jobb som annars är som tysta möss som vräker ur sig något. Det är lite gulligt. haha
Inte att jag är snygg eller vacker...men det värmer i mitt mångårigt sorgsna hjärta och själ.

Jag bygger upp mig själv och mitt självförtroende genom mig själv, min styrka och andras byggklossar av underbara ord.

Sen att jag kanske har knallrött hår,sminkade mig 06:30 imorses, hade rosa påskglitter sprayat i håret... eller var glad idag kanske påverkade =)

Jag vill sova mer...skall försöka hålla ut 2 timmar till...sen får jag besöka den underbara sängen.
Jag är väldigt "off" på nätet under de här dagarna...jag orkar i princip jobba, äta, sova, duscha, vara social här hemma...

Kram på er alla hoppas ni har/har haft en fin Påsk

Av Flummet - 10 april 2009 23:58


God kväller.

Hemma 20:40....en släng i sängen för ryggens skull.
Maten blev potatissallad..( den räckte länge )..2 chickenribs..

Sen blev det 1 knäckemacka och 1 camembertost ( de är fan farliga )..måste sluta med dem också.
Inget godis så långt ögat kan nå sedan i söndags iallafall.

Nu har jag hunnit vara social i sbart 3 timmar...dags att sova för 06:50 ringer klockhelvetet igen och ett nytt pass på 9,5 timme väntas.

Firar ju inte Påsk då jag inte bor hemma längre och kan åka dit...Mr T´s familj har aldrig firat det...eller fira och fira...jag, mina bröder och mina föräldrar brukade äta god påskmiddag och sedan brukade man få ett påskägg med godis i. Det fick jag även upp i vuxen ålder om jag hade möjlighet att vara där under påsk...så inte den här gången.

Så...för mig är det ganska dött på så vis. Men förra Påsk låg jag i hemska smärtor och ångest efter min GBP op...morfars död och min fars hjärtattack inom loppet av 1,5 vecka.. samma dag min mor kom 23 mil upp hit för att "sköta om mig"....hade hon med sig en görgullig Påskkärring som hon satte upp på min gardinstång...när man trycker på den skrattar kärringen gott. Den har fått sitta där sedan dess, den ger mig 100% leende och 100% sorg...så den får sitta där tills jag själsligt orkar ta bort den. Den påminner mig om mitt nya liv..när det började och hur det var.

Nåja...dags att sova...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards