försöker leva igen

Direktlänk till inlägg 22 april 2009

Kramkalas

Av Flummet - 22 april 2009 23:54Så var det dags att dra täcket över huvudet...en citodon för ryggen är intagen och den gör skönt. Hoppas bara att man får starkare efter plastiken...för det här tar ju inte ens bort min smärta i skoliosryggen...huvva.  Kan de inte skriva ut 5-6 rena morfintabletter ?..Jag menar..då är det ju begränsat och inget man bör bli beroende på....finns vissa som får det efter GBP.

Iof så hjälpte ju morfinpumpen föga efter min GBP op ....gnäll gnäll...

Imorgon är min lediga dag...handla, tvätta, kontakta företagsläkaren ( skall se om jag kan få igenom att äta citodon när jag behöver för ryggen..alternativet är att vara hemma...) - tror inte det då jag har en tjänst som är säkerhetsklassad..och lite annat.

God Natt på er

 
ANNONS
 
Linda

Linda

23 april 2009 07:55

Lediga dagar gillar vi!
kram ...:)

http://www.fetmaoperation.blogg.se

 
Ingen bild

Slumpadinka

23 april 2009 11:19

Så du ska också roa dig med att tvätta idag... då är vi två.

Hoppas ryggen känns bättre idag! Kramar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Flummet - 30 december 2011 23:45

 Kanske inte som jag ville, önskade eller tänkte..Livet är mer kaos än någonsin, men insett att jag behöver min ventil.Såhär natten innan Nyårsafton kanske det blir en nystart på min blogg ?. Jag vet inte, och vet inte om någon läser eller tittar in ...

Av Flummet - 25 februari 2010 12:18

    Men jag vet inte hur, vart eller om jag är Var.Idag åker jag upp med en kåpad kärra 24 mil tillbaka till staden och lägenheten jag bott i under 9 år. Just nu bor jag hos mina föräldrar igen och jag har åkt fram och tillbaka med bil och flyttk...

Av Flummet - 22 december 2009 22:32

*Singel - efter nära 10 år*Arbetslös - efter 7,5 år*Bostadslös till hälften.                                               Så livet kan bli ibland.... ...

Av Flummet - 3 december 2009 06:12

jag har tagit ett beslut som kommer påverka min framtid rejält.men kan tyvrr inget säga förrän allt ät fixat och klart... kram på er ...

Av Flummet - 29 november 2009 06:52

Det var ett tag sedan jag skrev här och det finns många orsaker... *en av orsakerna är att den där kassan som man Ska få hjälp utav och betalar in skatt till....beslutat att inte ge mig nåra pengar för min lite över 2 månaders sjukskrivnin...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se