försöker leva igen

Alla inlägg under februari 2009

Av Flummet - 13 februari 2009 09:28



Så otroligt slött...så otroligt härligt.
Renoveringssnubbarna var här vid 07...och vi vet inte om det går på garantin...VI "borde ju vetat" att man skall måla med badrumsfärg runt fönstret.....Öh.?!?...JAG är inte renoveringsmänniska, DE bytte lister, DE skall täta och måla...EV. säga åt oss att måla för att förebygga.

*arg*

Mellan 12-14 kommer maten för 2-3 veckor framöver, jag rådiggar det. Underbart!

Sen tänkte jag tvätta...sen ska jag inte göra ett skit. Nada, ingenting.

Hemmet är rent och fint.
Har plockat ihop lite kläder mamma skall få av mig när jag åker hem..lite toppar och byxor...Om det inte är för stort för henne. Sen skall hon få spetstrosor med....De är liksom nya, men för stora för mig...var ju med i en underklädesklubb där man fick trosor var 3:e månad...perfekt..snygga, sexiga, läckra för fetton ..haha. Men nu får jag 46/48 och det är för stort....vet inte om mamma kan ha dem.-...men men.
Hon får massa presenter min mor. =)


Har försökt få i mig en knäckemacka med skivad leverpastej och hemmagjord ättiksgruka på..men....3/4 sen mådde jag illa.

Satt och pratade om det hos tant Knas igår....mat, vikt, operationer etc.

Av Flummet - 12 februari 2009 17:11



Har beställt mat via nätet, så imorgon mellan 12-14 så kommer de med leveransen. Det är så grymt skönt att storhandla via dem, man betalar när de dyker upp och allt är fräscht och bra. Levereras med kolsyreis så allt håller sig svalt.

Beställde 1,5 kg köttfärs, 1 kg kycklingfilé, grytbitar, diskmedel, toalettpapper, hushållspapper, kryddor, massa mjölk , frukt, grönsaker...etc etc..d.v.s tunga saker.

Idag var jag iväg till kuratorn och babblade....hon skulle se om jag kunde få mer stilnoct...och sen skall jag börja med Atarax igen....för jag klarar inte av att ha den här ångesten.

Atarax gör att man får en andpaus...man får " ta igen sig"...haha..hur knasigt det än låter. Jag avskyr piller, men just nu har jag inget val.

Tog även prover så man får se hur min hypothyreos ligger till...sänkte ju levaxinet efter op..så skall bli spännande och se hur proverna blir.

Passade även på att handla 2 saker till Mr T och mig för alla hjärtans dag....dagen jag inte gillar pga. det är för mycket jippo.
Men....1 sak vi kan dela på och 1 sak till Mr T...tyvärr så gäller det mat. men men...ni får kanske se sen. Lite nyttigt är det.

Och tokig som jag var så köpte jag min 4:e ost/skink fralla på 11 månader.
Lade på mer skinka och 1 till ostskiva...har nu ätit 1/3 av den och jag fick smärtor ála AJ i magfickan och dumpade finfint på den. Jag KAN inte äta frallor / mjukt bröd...jaja.men ibland kan man ju få försöka...hoho..

Imorgon kommer även renoveringsfirman på besök för att kolla på skadan i badrummet.....usch...vill inte skriva me rom det..för det ger mig ångest..vet inte om vi får betala eller inte...vill inte veta.

Som ni kanske märker...( ja inte vet jag...om det märks . )...men idag är en ok dag....jag sminkade mig från topp till tå....och min hud skriker av smärta..( sedan 5 år tillbaka har jag svårt med smink..tyvärr...att bara ta av det med oparfymerad rengöringslotion.....ajajaj...jag ser ut som en svullen gris efter det..rödflammig och det svider. )...men hey..vill man vara fin..uhm. JAG var ialla fall vacker idag..lite...
Men men...jag har inga billiga produkter heller...men inget funkar. Skitsamma...personligheten sitter ju inte i sminket eller hur ?.

Snart skall jag iväg och hämta Mr T..han skall hämta ut nya passet för att sedan åka hem och fylla i papprena om att få komma in i USA...första veckan i mars så åker han till LAS VEGAS...jag då ?..* muttrar något ohörbart*...

Ikväll serveras det schmöörstekt gösfilé med en sås gjord på cremé fraiche, räkor, dill, majonäs , kaviar och citron.



Av Flummet - 11 februari 2009 18:07



Hade skrivit ett Långt inlägg angående det ...men sidan uppdaterades utan min iblandning och glömde kopiera....så nu blev jag sur.

Jag skrev mest att det är otroligt svårt att hitta en bra kirurg som tar MIG för den jag varit och den jag är idag i kroppen.
Jag vill ha en kirurg som kan hjälpa mig..inte stjälpa med ord och beskrivningar om vad jag verkligen skulle behöva göra så att den kirurgen kan tjäna lite mer pengar på mig.

Jag VET att mina lår ser förjävliga ut och gör ont när jag går, mina gäddhäng är hemska och mina bröst finns i princip inte idag.
Men han ska ta sig tid till mig, se mig för den jag är Nu och att jag vill försöka få en "normal" mage...En kirurg som inte bara vill tjäna pengar på mig.

200.000 och då SKA den kirurgen kunna sitt jobb, ge mig all hjälp han kan, vara nåbar dygnet runt efter op och inte komma me ddumheter om vad jag " Bör " göra mer...de ska han skita i ...han kan ge råd, men inte föreslå något till en person med skadat psyke som bara vill se normal ut..

Men ju mer jag luskar och söker, ju mer fel hittar jag hos olika kirurger.
Det är otroligt lätt att hitta kirurger som göra bröstoperationer...men inte så lätt att hitta kirurger som gör Stora bukplastiker...väldigt lite info om det.

Ett tips är att ni ringer HSAN om ni vill veta om kirurgen har anmälningar och socialstyrelsen för att kolla upp så kirurgen verkligen är plastikirurg. Det finns ett fåtal som har någon utbildning, men Icke är registrerad hos socialstyrelsen..Akta er för dem.

Jag har minimerat mina val till dessa: ( ge mig gärna tips om ni själva varit i kontakt med dem )

Art Clinic uppsala
Läkarhuset Uppsala
Victoriakliniken Stockholm
Plastikhuset Linköping

Där finns det dryga men bra kirurger, ställen som inte hjälper dig mer korrigering om något går fel...trots fina ord på deras hemsida. De som föreslår att du bör göra lite mer..etc..etc..och 1 som har en anmälan.

Ska man enbart gå på magkänsla eller hur sjutton gör man ?

Alla operationer innebär risker och ev. komplikationer....

Usch, jag vill verkligen inte göra de här...men samtidigt kan jag inte leva med mig själv om jag har det kvar.
Jag har aldrig sett hur jag ser ut som "normal"...så jag vet inte hur man klagar om något blir fel...jag menar...ALLT är ju bättre än det jag har.

Den dagen jag är klar...så lovar jag att ni får se bilder....men tills dess får ni nöja er med mina beskrivningar av kroppen...haha

Av Flummet - 11 februari 2009 10:13


Då var man hemma igen. Somnade till på soffan på jobbet och fick en smärtsam men ändå trevlig liten sovstund.

Dock ringde telefonen och de ville beordra ut mig på 1 timmes övertid = 12,5 timmes jobb sammanlagt.

Inte en chans....där står jag ..och försöker desperat få tag i facket.
10 minuter innan det var dags att jobba över så blev jag ombedd att inte ta ett steg av facket.
Jag VET att 12 timmar är regeln, men inte så lätt när man är ensam mot 3 personer som ska tvinga ut dig och lätt kan hämnas. Mycket tjaffs, gnäll och ilska..men..

Nu blev det fart på facket iallafall och nu är det beslutat, klart och inskrivet......snacka om att det gick fort...klockan är inte ens 11...
Så idag är jag helt varm i kroppen...enbart för det här... MIN rätt.

Dell ringde och de dyker upp mellan 15-16. Vad bra att de ringde EFTER jag städat nu på morgonen. Kom ju hem 09:00 och satte igång dammsugaren, en disk och plockade undan. Men nu sitter jag i soffan, skall kolla i senaste klädkatalogen, köpte en ny parfym för 75 kr ...en-dags-erbjudande, och har mumsat på en Piggelinglass.

Jag skall inte jobba förrän på söndagkväll igen...och ni kan gissa hur skönt det är.


Dessutom sänktes reporäntan idag..Jippie!..Snart dags att låna pengar till mina operationer....Då får räntan gärna gå ned. Jag är inte i mål än ..målvikten ligger 8 kg bort. Men jag lär ju ha "tagit" den till vintern det här året..eller ?...Det vet man aldrig, men men.



Av Flummet - 11 februari 2009 00:42


Underbara ni som ger så mycket stöd. Ni finns varmt i mitt hjärta, kommentarerna betyder jättemycket.

Just nu sitter jag på jobbet och mitt sista nattpass innan jag är ledig till på söndagkväll då nästa nattpass kör på. Mr T har jag inte träffat sedan i söndagskväll, så det blir välkommet när han stiger genom dörren nu på onsdagkväll.

Även nu på onsdag..d.v.s nu på  morgonen...om några timmar så kommer Dell och lagar min dator...tror de skulle göra det på plats. Underbart, då kan jag använda min lap igen, men funderar på att sälja den ändå.

Innan jag stack till jobbet så svängde jag runt lite och städade, slängde mig i badkaret, puffade humöret med lite chokladmuffins....sen drog jag.

Just nu går jag på dag för dag och tycker inte om mina tankar och hur jag är. På torsdag ska jag till skötaren...och får väl se om de har lust att ge mig mer sömnisar. Jag tar ½ åt gången och när jag inte kan sova...får se. Det är ju inte skötaren utan psykologen som skriver ut...jaja..det är mitt minsta bekymmer.

På jobbet så slängde jag i mig en Plopp ( liten ..men ändå )..sen var den roliga timmen igång...fy så dålig jag blir. Diarré och magsmärtor...urk.
Är dock reserv nu inatt och man vet aldrig vad man får göra....så jag är nära en toalett så länge jag inte har fullt upp.

Kraaam på er

Av Flummet - 9 februari 2009 16:47



De slutar inte...tårarna...jo..de slutar..lugnet infinner sig...för att sedan hugga tag i bröstet och det blir svårt att andas och gråten kommer igen.

Jag vill till 100% Inte gå till jobbet, jag vill vara hemma, ligga under täcket och hoppas på en bättre dag imorgon.
Men samtidigt vill jag till jobbet till 100% eftersom då får jag annat att tänka på , det går inte att sitta och ha ångest på jobbet...går går det väl...gråta kan man med. Men då jag är ett ansikte utåt....så fungerar det inte så bra. Det är bara att bita ihop då....så på sätt och vis vill jag definitivt till jobbet..vilket jag också ska. Väskan är packad, lunchlådan gjord, telefonen ladda och jag har precis kommit upp ur ett 1,5 timmes långt bad med chokladmuffins i badet.

På onsdag kommer Dell för att hämta eller laga min laptop på plats...vet inte hur de menade. På onsdag kommer jag även hem efter att ha varit hemifrån 13 timmar genom jobbet....det blir nog fint ändå.
På torsdag ska jag besöka kuratorn....eller rättare sagt Skötaren jag fått eftersom jag inte mår så dåligt längre...nehej du ?!?.

Jag vill ha tillbaka min gamla kurator....hon var så underbar och ringde alltid för att kolla till mig...den här skiter i mig känns det som.
Jag som har så svårt att öppna mig för nya människor...ska nu...i en period där jag mår som sämst...dessutom öppna mig för en ny person på psyk ?...För att verkligen visa att jag mår dåligt....det blir ju hur bra som helst. Jösses...
Sist jag var där frågade hon om jag ville bli utskriven ...och det SÅG UT som om jag mådde bra. Brukar det inte vara så att den som mår sämst...visar det bäst...


Jag vill skrika rakt ut. : ! " LÄGG IN MIG , GE MIG HJÄLP, TA BORT MIN ÅNGEST, PROPPA MIG MED ALLA MAGISKA MEDICINER OCH GÖR MIG TILL EN NORMAL MÄNNISKA UTAN DET HÄR "

Men så kan man inte göra heller.....



jag är nog bara dum i huvudet.


Kramar till er

Av Flummet - 9 februari 2009 14:16



Vaknar med ett hugg i bröstet, säger rakt ut " Ge dig" - "Inte nu" - "Inte idag" - " För din egen skull. sluta "

Men hur lätt är det att stoppa ångest ?

Går in i badrummet, kollar sedan på mig själv i spegeln...ser en patetisk varelse...

Sen forsar tårarna....ångest blandat med självförakt och avsky.
Varför i hela friden ska jag ha det såhär för ?
Vart kommer det ifrån ?

Jag vill inte ha det.

Jävla skit.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5 6
7
8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards