försöker leva igen

Alla inlägg under februari 2009

Av Flummet - 15 februari 2009 02:48



Ja..förresten så målade jag i badrummet igen för 1 timme sedan...
Får man se slutresultatet imorgon.

Mr T gick och nanade nu..själv skall jag försöka vara vaken 2-3 timmar till ...skall upp 14:00...går jag och lägger mig nu så är jag vaken frammåt 09..inte så bra om jag skall till jobbet 20.30 ikväll ..njet

Av Flummet - 15 februari 2009 02:24



När man gör en stor bukplastik så stramas ju magmusklerna åt så det känns som om man blivit påkörd av en ångvält. Många vet inte hur det känns..men tyvärr vet jag det.
Då min GBP slutade i öppet snitt från naveln och upp till bröstbenet / mellan bysten...+ 5 titthål...då kapade man mina magmuskler och nerver.

Hur man skall kunna vara full arbetsför efter 3 veckor vetefan...men det var jag INTE efter mitt öppna snitt...citodonet jag hade var en fis i rymden och tog inte bort smärtan för fem öre. Så tyvärr vet jag hur det känns när de är där inne och joxar. Jag springer runt och hoppar upp och ned i mitt jobb...jag kan riktigt känna hur skinnet sakta kommer glida isär när jag hoppar upp eller ned mina halvmetrar varannan minut.... AJ.

Usch..helst hade jag velat vara utan den smärtan och bara göra en stor bukplastik och vara ovetandes om smärtan....jag lovade mig själv att aldrig ha så ont igen...
Enkla saker som att prata,hosta,klämma ut en skitkorv  ( ..humor mitt i natten ) eller bara andas kändes som en spark i magen hela tiden...ja..ni som följt mig vet hur jävla ont jag hade. Svimmade gång på gång av smärtan.

Idag har jag ingen känsel längst ned på vänstra sidan av magen/ buken...På grund av att nervtrådarna också kapades...så vet jag hur det känns när de hittar tillbaka till varandra. Det känns som knivar i buken...det är Inte skönt..MEN....när det är som jävligast och gör riktigt ont...det är då det läker....så det är fördelen. haha.

Fördelen är väl att jag fick vet hur lite / mycket smärta jag klarar av...om det nu var så upplyftande...

Förresten så har jag hittat skit idag om den kirurgen / kliniken jag hittade i malmö igår. Så den blir det inte...

En annan jag hittat i stockholm..sjukskriver enbart i samråd med min arbetsgivare...erhm..va ?  Det är min arbetsoförmåga..INTE vad jag är opererad för som avgör. Att det här är kosmetisk kirurgi är skitsnack.
Först och främst gör jag det för att slippa ha ont, ligga på skinnet / fettdepåerna som finns etc.
I andra hand vill jag för första gången se "normal ut".

Ibland funderar jag bara på att skita i dessa operationer....men hur skulle jag , min kropp, mitt psyke och resten av mitt liv se ut om jag inte får avsluta min påbörjade största resa här i livet ?

Jag veler och funderar och har mig....men var och varannan dag så hittar jag ju nackdelar med vissa plastikkirurger.


De enda som hållt sig kvar hela tiden sedan 5-6 månaders undersökning är:

Victoriakliniken - Stockholm
Plastikakademin - Linköping

Hjälp mig.....jag blir tokig. Tror jag får lägga ned det här ett tag och pausa. Det är nog inte bra att hålla på såhär...luska, undersöka och ha sig. Jag har gjort det då och då under 5-6 månader..men nu mer intensivt när min målvikt närmar sig....

Mr T har sagt åt mig att lägga ned det ett tag....men hur lätt är det ?.
Jaja...nu kommer jag jobba 2 nattpass och kommer inte hinna med det.

Upp 14....äta frukost...slänga mig i badet vid 15-tiden...krypa upp ur badet vid 16-16:30. Laga middag vid 17...äta 17:30...lugna magen min till runt 18-tiden...göra lunchlåda och packa väskan 18:30-19..Sen drar jag vid 20:00 tiden...Allt enligt schemat. Underbart....ja..det är det faktiskt..det är Söndag...nattpass...bästa dagen att jobba på.



Av Flummet - 14 februari 2009 22:13



1: målningen är utförd...tänkte se om jag kan måla på 2:a lagret inatt så är det gjort sen. Jag skall ju ställa om mig nu inatt igen för att komma in i nattpassen...så då kan jag lika gärna ha något att göra.
Får se..är redan sömnig och vill däcka ..men skall försöka vara uppe till 05..lycka till eller så..

Av Flummet - 14 februari 2009 16:14



Sådär..då har vi fixat målarfärg för fönstret i badrummet...karmarna..som firman Icke målat mer än färdigimpregnerat ( ? ) trä. Så därav luckrades träskivan närmast duschen upp efter 4 ..FYRA månaders dusch..OBS...att jag duschar 1-2 ggr i månad..annars badar jag. Så av 1 person har det blivit förstört. Det var heller inte tätat längst ned.
Nollor som vi är så antog vi att firman fixat det här då vi sa NOGA innan att vi haft problem med det innan...då karmen var 20 år gammal. Nu blev det förstört efter 4 månader...så man undrar ju.

Och Ingen sade att vi själva skulle måla runt fönsterkarmen då karmarna var som sagt vita, lena, färdigmålade. Hur faen skulle vi veta att vi skulle göra efterarbetet på en sak vi gav 80.000 kr för ??....borde man inte informera om det då ?
" Förresten, NI skall själva måla runt karmarna för att täta med mer färg och isolera får ni också göra själva. " - jag menar..Tjenare...det var en helentreprenad...
Nu har de bytt karm..och de visste inte om det gick på garantin, utan det får vi veta nästa vecka....jag kommer explodera.


Så nu skall vi ..läs: JAG...måla...1 gång..sen skall det torka i ca: 6 timmar...sen måla igen...för att sedan vänta 6 timmar igen..sen skall man undvika vatten på området i 7 dagar. I ett badrum ?....Alltså...
No Comment.

Imorgon skall jag även gå och jobba igen...ser Mr T imorgonkväll...sen ser jag honom på Tisdagkväll igen. Blöh.

Av Flummet - 14 februari 2009 02:02



Hallå...någon som hänger med på en konsultation till malmö eller kan erbjuda mig pengar för en fucking tågbiljett..där den billigaste kostar 1200 kr ENKEL resa.

Hur i hela jekla friden skall jag kunna betala 2500 för en resa dit för att gå på en konsultation..?..2500 för opdagen...2500 kr 2 veckor senare för att ta stygnen ?..2500 3 månader senare och 2500 6 månader senare ?
Bara resorna kommer gå loss på 12.000 kr..ööööh..

Jag får ju faen inte flyga efter en stor bukop...så jag skall kånka på ett tåg i 5,5 timme efter en bukop. ( Flyg kostar runt 6-800 kr enkel om man bokar tidigt )


Men hur i hela friden skall jag kunna ligga i en bil o andra sidan ??


Jag har nu dragit ned plastikklinikerna till 3 st..varav den här vill jag verkligen på en konsultation till....han skall vara bra på magar och har 1 anmälan från 2005...men den har inte lett till något.

OBS!..en plastikkirurg kan både ha indragen licens och inte godkänd i andra länder, men här i sverige kan de arbeta. Sen skall du tänka på att här i sverige krävs det egentligen bara att en läkare har en läkarlegimitation för att få göra en plastikop.


Det är nästan så jag hoppas luska ut något mer om honom..så jag inte vill dit mer...det är så få som jag fått förtroende för..det här är en av få...så snälla säg att jag hittar något mer..

Av Flummet - 13 februari 2009 22:03



Fredagkväll och jag lagar ytterfilé..till det en gräddsås med massa grönpeppar, lök, bacon och färska champinjoner. Serverades med avocado och parmesan.
1 skiva...4 msk sås. ..åt jag...jippie liksom..

Det mest irriterande när jag inte äter är ju att vågen inte minskar...för första gången här i livet skall jag äta hela tiden..annars står vågen still eller går upp..försök slå det ni.. haha

Så det är ju inte precis som om att jag försöker avstå mat...jag är bara varken sugen eller får i mig det. Det jag menar med att inte få i mig....1 skiva ytterfilé tog 1 timme....sen började jag må illa....det är så jag menar när jag inte får i mig mat...varesig jag vill eller inte.

Sugigt, men ingen har sagt att livet skall vara lätt.
Nu är jag mest suuuugen på godis , godis, godis och godis...men det är ändå inte gott när jag väl får något..så jag avstår.

Men men...in kommer Mr T med en stor , lång vacker ros. 1 gång per år får man vara glad för. Jag blir alltid lika fnirrtig när jag får rosor..speciellt av Mr T.  Rosor i alla dess färger är min favoritblomma.

Funderar på om jag skall spara det jag tänkte bjuda på till imorgon....en fruktsallad på nätmelon, honungsmelon, nachipäron, banan, apelsin och Färska blåbär...40 kr för en ynka ask...shiat. Med lite riven choklad ovanpå.
Gurkan ska vi inte snacka om...49.90 KG!!!!....jävlar i min låda..jag äter mina gurkskivor med en förbön liksom...

Imorgonbitti åker vi iväg för att få tag i färg till badrummet....som vi enligt badrumsfirman ska fixa själva. Puckon.


Ha en fin helg på er allihopa



Av Flummet - 13 februari 2009 17:23



Ja, inte av den bra sorten...ibland flippar min mathållning bara ut.
Började ju med knäckemackan med leverpastej och gurka...sen har det bara gått utför.


7 dumlekolor, 1 pepparkakssandwich, 1 banan, ½ portions förpackat knäcke, 1 raggmunk 1 baconskiva 2 msk lingonsylt...

Det är ju inte ens vad jag åt till frukost innan op ( mängdmässigt )...men det är för mycket, för onyttigt och inga näringsämnen alls. Fasen, avskyr när det blir så...

Ikväll blir det iallafall ytterfilé i grädd och grönpepparsås med färska champinjoner och lökpytt till.
Imorgon till lunch blir det Falukorv i ugn med tomater, middag lövbiff med boursinost ( vitlöksist ) i med grönsallad.
På söndag äter jag bara middag innan jobbet...så det blir en köttfärsgryta av något slag.

Dock är jag inne på min 3.e liter vätska idag...d.v.s vatten

Av Flummet - 13 februari 2009 14:38



Datum                          BMI          Vikt                Ändring





op. 6 Mars 2008             45.2         -----                 +/-


1v. 14 Mars 2008           43.4         -5.1 kg             -5.1 kg

2v. 21 Mars 2008           42            -4.1 kg             -9.2 kg

3v. 28 Mars 2008           40.9         -3.1 kg             -12.3 kg

4v.  4 April 2008           40.5          -1.3 kg            -13.6 kg

5v. 11 April 2008          40.1          -1.0 kg            -14.6 kg ( Mens )

6v. 18 April 2008          39.9          -0.7 kg            -15.3 kg

7v. 25 April 2008          39.2          -2.0 kg            -17.3 kg

8v . 2 Maj    2008          38.4          -1.6 kg            -18.9 kg

9v.  9 Maj    2008          38.1          -1.6 kg            -20.5 kg ( Mens + -20 kg )

10v. 16 Maj 2008          37.7          -1.2 kg            -21.7 kg

11v. 23 Maj 2008          37.4          -0.8 kg            -22.5 kg

12v. 28 Maj 2008          37.0          -1.1 kg            -23.6 kg ( Födelsedag )

13v. 6  Juni 2008          36.4          -1.7 kg            -25.3 kg(Mens+Nationaldag)

14v. 13 Juni 2008         36.0           -1.3 kg            -26.6 kg

15v. 21 Juni 2008         35.8           -0.6 kg            -27.2 kg (Midsommarafton )

16v. 27 Juni 2008         35.8             +/- 0              -27.2 Kg  ( meh..=( .. )

17v. 4 Juli   2008          35.1            -2.0 kg           -29.2 kg (mens+ la la la la)

18v. 11 Juli 2008          34.9            -0.5 kg           -29.7 kg

19v. 18 Juli 2008          34.7            -0.5 kg           -30.2 kg ( - 30 kg )

20v. 25 Juli 2008          34.3            -1.4 kg           -31.6 kg ( 5 månader )

21v. 1 Augusti  2008    33.8            -1.2 kg           -32.8 kg ( Mens )

22v. 8 Augusti  2008    33.2            -1.9 kg           -34.7 kg

23v. 15 Augusti 2008   32.8            -1.0 kg           -35.7 kg

24v. 22 Augusti 2008   32.8           +/- 0 kg           -35.7 kg ( Blä ) 6 månader

25v. 29 Augusti 2008  32.0             -2.3 kg           -38.0 kg

26v. 5 September 2008 32.1           +0.1 kg          -37.9 kg  ( + !! ..+ mens )

27v.12 September 2008 --                ---                  -----   ( Vågen ligger vilande )

28v.20 September 2008 --                ---                  -----     ( Våg = Vilande )

29v.26 September 2008 --                ---                  -----     ( Våg = Vilande )

30v. 3 Oktober      2008 31.1           -2.8 kg          -40.7 kg (  - 40 kg tack.)

31v. 10 Oktober    2008 --                ---                  -----       ( Vilande )

32v. 17 Oktober    2008 --                ---                  -----       ( Vilande )

33v. 24 Oktober    2008 --                ---                  -----       ( Vilande )

34v. 31 Oktober    2008 29.7           -4,2 kg          -44.9 kg ( "Bara" överviktig )

35v. 7 November  2008  --                 ---                  -----      ( Vilande )

36v.14 November 2008  --                 ---                  -----      ( Vilande )

37v.21 November 2008  --                 ---                  -----      (Vilande )

38v.28 November 2008 29.0            -2.0 kg         -46.9 kg

39v. 5 December  2008  --                 ---                  -----      (Vilande )

40v.12December  2008  --                 ---                  -----      (Vilande )

41v.19December  2008  --                 ---                  -----      ( Vilande)

42v.26December  2008 28.2            -2.2 kg         -49.1 kg

43v. 2 Januari      2009 --                  ---                  -----      ( Vilande )

44v. 9 Januari      2009 --                  ---                  -----      ( Vilande )

45v.16 Januari     2009 --                  ---                  -----      ( Vilande )

46v.23 Januari     2009 27.3            -2,7 kg         -51.8 kg ( MINUS 50kg )

47v.30 Januari     2009 --                  ---                  -----     ( Vilande )

48v.6  Februari    2009 --                  ---                  -----     ( Vilande )

49v 13 Februari   2009 --                  ---                  -----     ( Vilande )

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5 6
7
8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards