försöker leva igen

Alla inlägg under februari 2009

Av Flummet - 23 februari 2009 21:11


God kväll på er.

Här sitter jag hos pärona i paradiset..med 1 av de 3 galna hundarna som ligger och värmer min rygg. Åkte vid 07:50 imorses och var hemma strax innan 11. 

Som vanligt när jag kommer hit så ställde jag mig bara ute och andades..det är ett sådant lugn här...man får slå lock för örat för att det är så tyst...helt stilla...Underbart.
Mamma och jag åkte iväg en snabbis och fixade räkrulle till mig och kebabrulle till mamma o pappa. Jag åt typ..1/5 av rullen, utan bröd...och med maaassa räkor. Det pizzastället är hur underbart som helst...och mycket får man för pengarna med. Jag har mat/mellanmål hela dagen imorgon =). Blev mätt åt alla kanter...

De har packat ned sig i sängen nu, så jag skall ta och gå ned och hämta lite banan, kncke och dryck.

Av Flummet - 22 februari 2009 17:00



Vräker fortfarande ned snö..kommer bli så roligt att bila hem imorgon. ..usch.
Har ialla fall packat det mesta. Har 3 kassar med kläder som min mor och svägerska ska få gå igenom..resten hamnar på loppisen för i sommar hos mor och far. Är så innerligt trött på auktionssiten o alla dess nollor till köpare. Jag har varit där i 4 år och varenda gång..( ja , varenda..Mr T tycker det är flummigt )..så får jag någon dåre som vil betala senare, inte vill ha det de budat på eller inte såg min 6 cm stora vädjan om att det INTE skickas utan hämtas på plats.....och vill att JAG ska stå för frakten..för att jag hade så " strikta regler"...- öh ?...Jag har kläder för runt 6000 ..men jag orkar bara inte..hellre sälja det till de närmsta istället.

Imorgon 07:20 skall jag lämna Mr T vid tåget och sedan är det meningen att det skall bära av....skall packa ihop alla frys och kylvaror imorgonbitt också.
Skulle inte förvåna mig om jag kommer iväg senare sen iallafall.

jaja....funderar på att slänga mig i ett varmt bad för att sedan dra mig upp och fixa ännu en köttfärsgryta med paprika, lök, champinjoner...hm..kanske lite parmesan ?....och grädde ?..hm...aja...får se

Av Flummet - 22 februari 2009 16:54



Jag testade för första gången att göra en amatörvideon på youtube....
Dessvärre har jag bäddat in den ...och som jag har förstått..kan inte ens jag visa den i min egen blog..sen är jag så glad över min katt så.......men men..klicka på länken så kommer ni dit... =)



http://www.youtube.com/watch?v=NNYK-dyl0EY

Av Flummet - 22 februari 2009 13:46


Det har varit ett vitt knappt synligt täcke här i snart 3 veckor...men nu...nu när jag ska bila 25 mil..ja då faaen har det vräkt ned sedan igår och det är runt 10-13 cm ute.
Det roliga i det hela...är att det fortfarande vräker ned.

Någon middag idag blir det inte heller...de hade blivit sjuka i Mr T´s familj med...vilket är väl tur på sätt och vis. Jag ville så gärna dit på middag...men jag slapp ge återbud iallafall.

Maten är bara jobbig idag..fy fan..känner varken smak eller lukt, näsan är igenbommad...som oopad brukar man inte ha så hyffsad hunger när man är förkyld....lägg då på det gånger 3..blä.

Har ätit en knäckemacka ed 3 skinkskivor, 1 ostskiva och gurkskivor...samt drucki 0,5 dl Verum Låglaktos drickyoghurt...( har börjat med den lite då och då....se om magen klarar den...inte så säkert än..)

Av Flummet - 21 februari 2009 16:17



Ändrade lite i bloggen och lade för första gången in lite bling bling....jag vet inte om jag är nöjd eller inte..men det visar sig...

Av Flummet - 21 februari 2009 15:51



Ja...efter 7 veckor med LCHF så var det vägning idag för 2:a gången för Mr T. Han skall köra vägning var 3:e vecka.

-8,5 cm
-5,4 kg

Om 11 dagar åker han till Las Vegas i 1 vecka....öh..amerika...mat...öh..
Jaja....

Av Flummet - 21 februari 2009 15:47



Jag slutade ju med mina p-piller i december...efter 15 års dagligt intag...eftersom de inte skyddar längre iom min gbp.

Efter 15 år med exakta dagar då mensen kom....så går jag nu och har inte en aning om den är regelbunden eller ej. Hade mens i januari....veckan innan hade jag det värsta sötsuget på 7 år...sen fick jag mens..
Den här veckan har varit skitjobbig....jag är aldrig hungrig annars..men den här veckan har jag ätit hela tiden...godis, knäcke, mat, mat mat MAT!...hela tiden. Håller faen på att bli knäpp...
Sedan igår gör mina bröst så förbannat ont...som de brukar göra vid mens. Inte ens jag själv vill nudda dem...satan vad ont det gör. Att jag lidit av PMS i 16 år gör det inte bättre när jag slutat med P-piller..min PMS blev bättre med piller.

Så ...duh..jag tror jag är på G att få mens igen....lycka...

Av Flummet - 21 februari 2009 15:32



Jag är förkyld...IGEN...
Ska man skratta eller gråta ?

Igår eftermiddag så började jag nysa och ha mig....på arbetsplatsträffen så snörvlade jag ...men fick det "positiva beskedet " - " Jamen du var väl ledig nu ganska länge ?!..Va BRA du kan du ju vara hemma och vara sjuk så slipper vi ha en sjukanmälan av dig IGEN"..

Duh..

Nu sitter jag här och är igenmurad i näsan och mår skit....halsen har inte börjat än...vilket är skönt

Jag åker inte imorgon...utan åker iväg på måndagmorgon vid 07:30 tiden istället...tar ju runt 2,5-3 timmar att köra dit. Känner mig inte det minsta pigg idag..anar att det inte är så lätt å bila imorgon heller om jag känner likadant.. Imorgon är vi hembjudna till Mr T´s föräldrar på middag..."Hej - jag är sjuk....".......idag avbokade jag ett besök här hemma....
Orkade inte...

Åkte även på en hemsk sak som jag helst inte vill upp leva igen....förra gången var för 9 månader sedan.
Jag gjorde misstaget att steka upp färdig pytt....till det några rödbetsskivor och ...sodastream läsk...<- ajajajaj
Åt väl 0,5 dl...2 skivor betor..sen drack jag 2-3 msk...=/...Sen visste jag inte vart jag skulle ta vägen av smärta.
Mr T höll mig i handen och masserade stället där min magficka sitter...jag mådde illa och ville spy....samtidigt kändes min mage som en köttkvarn...

Dvs....ni vet det lilla hålet man lägger kött i....sen Trycker man ned köttet...ungefär så kände jag mig. Hjärtat slog frivolter . Tårarna sprutade...Mr T hjälpte mig till sängen ..sen gnydde jag i någon timme....sen gick det över..och jag däckade helt utslagen och utpumpad i någon halvtimme.

Fy Fan!


Jag KAN INTE äta färdigmat i någon form egentligen....men sen att dricka kolsyra till det....sktisamma om det är läsk eller vatten...det går bara inte.
Inte för en enda gång kan man slappna av egentligen, man måste hela tiden vara på sin vakt och förstå vad MAN KAN och INTE KAN äta.
Men ibland vill man ju så gärna....det var bråttom med Lunch..och det blev så..

Nåväl...idag har jag även fyllt upp en hel fryslåda med mat till Mr T när jag är borta i veckan. Inte det att haninte kan laga mat själv ( han gör görgod mat )..men jag vet efter 8 år hur han gör när sockersuget sätter in och han glömt fixa mat.
Sedan första Januari har han varit så jäkla duktig med maten o sin LCHF livsstil att inget ska få rubba det. Han har för första gången på 5 år ätit frukost VARENDA dag...
Så han har gösfilé, grillad kyckling, kycklingfiléer, picnic bog, fläskkotletter, fläskytterlår, chorizokorvar, hemmagjorda köttbullar, grytbitar, blandfärs m.m...,,Sen har jag fixat massa bacon, grädde, ägg, avocado m.m...Å gud nåde om han inte ätit upp det när jag kommer hem..haha.
Det är ju för hans egen skull att han inte släpper garden och gör något dumt när jag är borta. Jag har ialla fall gjort det jag kan.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5 6
7
8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards