försöker leva igen

Direktlänk till inlägg 23 januari 2009

Helg!!

Av Flummet - 23 januari 2009 16:35Ja...äntligen min lediga helg..underbart!!

Stack iväg och handlade så fort jag kom hem...så jag kom hem nyss istället ( 16:30 ) för kl 15:30..lite surt men ..men..sådant är livet.
Jag tänker inte börja med maten förrän Mr T kommer åvi kan laga den ihop...vi har jobbat lika mycket idag och jag har dessutom sprungit in i galna tanter i livsmedelsaffärer för att handla 1 timme...så egentligen ska ju han laga hela middagen...

Eller hur ?..ganska enkelt..

Middagen blir iallafall färdig wokblandning, kycklingbitar och färska champinjoner.

Lördag:
Lunch:
Stekt gösfilé med morötter

Middag:
Hemmagjord hamburgare i salladsblad ( dvs brödet ) med sockerärtor, rödkål, alfagroddar och paprika

Söndag:
Lunch: Köttfärsgryta med färska champinjoner, paprika och soyabönor

Middag:
Baconinlindad kycklingfilé i ugn med färsk riven parmesan + grönsallad.

Så är det tänkt ialla fall...är ju bara jag som tänker, planerar och köper dte vi skall ha....trots att Mr T borde göra det nu när han äter LCHF.

Fick dock hem den nya kokboken idag =)
Skall visa den imorgon eller när jag hinner.
 
ANNONS
 
Ingen bild

Marie

23 januari 2009 21:18

Klart jag har lust med en till dejt :) Du är så duktig som lagar mat och har dig, tror jag ska bli inneboende hos dig ett tag :P Hoppas du får en skön helg! Kram kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Flummet - 30 december 2011 23:45

 Kanske inte som jag ville, önskade eller tänkte..Livet är mer kaos än någonsin, men insett att jag behöver min ventil.Såhär natten innan Nyårsafton kanske det blir en nystart på min blogg ?. Jag vet inte, och vet inte om någon läser eller tittar in ...

Av Flummet - 25 februari 2010 12:18

    Men jag vet inte hur, vart eller om jag är Var.Idag åker jag upp med en kåpad kärra 24 mil tillbaka till staden och lägenheten jag bott i under 9 år. Just nu bor jag hos mina föräldrar igen och jag har åkt fram och tillbaka med bil och flyttk...

Av Flummet - 22 december 2009 22:32

*Singel - efter nära 10 år*Arbetslös - efter 7,5 år*Bostadslös till hälften.                                               Så livet kan bli ibland.... ...

Av Flummet - 3 december 2009 06:12

jag har tagit ett beslut som kommer påverka min framtid rejält.men kan tyvrr inget säga förrän allt ät fixat och klart... kram på er ...

Av Flummet - 29 november 2009 06:52

Det var ett tag sedan jag skrev här och det finns många orsaker... *en av orsakerna är att den där kassan som man Ska få hjälp utav och betalar in skatt till....beslutat att inte ge mig nåra pengar för min lite över 2 månaders sjukskrivnin...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ försöker leva igen med Blogkeen
Följ försöker leva igen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se