försöker leva igen

Direktlänk till inlägg 28 december 2008

Tur Och Retur på 12 mil - Bild -

Av Flummet - 28 december 2008 23:55vi drog iväg på en "liten" resa förut idag för att söka efter denna där datorn jag skrev om tidigare..men den är slutsåld överallt....nu är den beställd på nätet...och hoppas att den finns...men har ingen aning...slutsålda produkter har internetvaruhusen inte koll på...

Vi hann precis kolla affärerna innan de stängde vid 17:00..usch..så mycket det fanns att shoppa annars....lindex, H&M, kappAhl, rusta, ikea..m.m....dit åker vi fler gånger.
Närmsta shoppingcenter här ligger 3 mil bort...nog kan man då åka 6mil enkel resa istället med fler roliga affärer.

Vi kom hem med leksaksbollar till vår egen bortskämda diva Kissemissen

Vi åt även på MAX...en crispy chicken sallad, cola och chili cheese tog jag till mig...öh....hallå ?!?
Jag orkade 3 crispy chicken bitar, 2 chilicheese, 3 gurkskivor, ca; 5 klunkar cola...1 dl ?...sen var jag proppigt mätt.
Orkade inte ens salladen i sig...humor

Kissemissen kom studsande in i sovrummet när hon hörde klockan idag, vrålade som en gris, såg mig och hoppade vrålande upp i sängen.
Intog platsen mellan mig och Mr T, gnällde fortfarande som en gris, purrade som en galning..gosad ned sig mellan oss i någon halvtimme...jag tror hon saknat oss...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Flummet - 30 december 2011 23:45

 Kanske inte som jag ville, önskade eller tänkte..Livet är mer kaos än någonsin, men insett att jag behöver min ventil.Såhär natten innan Nyårsafton kanske det blir en nystart på min blogg ?. Jag vet inte, och vet inte om någon läser eller tittar in ...

Av Flummet - 25 februari 2010 12:18

    Men jag vet inte hur, vart eller om jag är Var.Idag åker jag upp med en kåpad kärra 24 mil tillbaka till staden och lägenheten jag bott i under 9 år. Just nu bor jag hos mina föräldrar igen och jag har åkt fram och tillbaka med bil och flyttk...

Av Flummet - 22 december 2009 22:32

*Singel - efter nära 10 år*Arbetslös - efter 7,5 år*Bostadslös till hälften.                                               Så livet kan bli ibland.... ...

Av Flummet - 3 december 2009 06:12

jag har tagit ett beslut som kommer påverka min framtid rejält.men kan tyvrr inget säga förrän allt ät fixat och klart... kram på er ...

Av Flummet - 29 november 2009 06:52

Det var ett tag sedan jag skrev här och det finns många orsaker... *en av orsakerna är att den där kassan som man Ska få hjälp utav och betalar in skatt till....beslutat att inte ge mig nåra pengar för min lite över 2 månaders sjukskrivnin...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ försöker leva igen med Blogkeen
Följ försöker leva igen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se