försöker leva igen

Direktlänk till inlägg 28 december 2008

Dagar börjar bli normala

Av Flummet - 28 december 2008 13:56Ja..för bloggens del iallafall..och även för mig som kör på med jobbet på tisdag igen...för att på något sätt fira nyårsafton efter jobbet..och inte däcka ihop på jobbet dagen därpå.

Har även bestämt mig för att sälja min laptop som jag köpte i somras..den rosa, läckra Dellen. Den är för stor och passar inte för mina krav.
Jag skall istället köpa en liten netbook och en stationär speldator..eller rättare sagt ..bygga ihop min nya stationära...eller rättare sagt...be Mr T göra det. Har kollat runt och hittat en som även har ssd hårdisk..men alla saknar ju dvdläsare...men det fixar sig ändå, den jag kollat på kan visa dvd filmer lätt som enplätt och det ser jättebra ut.
Men..men...får se om de har den inne...står att det är en beställningsvara och den är slutsåld på alla andra ställen..så jag hoppas inte på så mycket.

Den jag har nu kostade lite fina penningar över 10.000 kr, men då hade jag sålt massor av saker på loppisen hos föräldrarna för 4000 kr och tradera för 3000...så det blev nte mycket sparpengar jag lade på den.
Och har tänkt sälja den för en summa som bidrar till netbooken och en halv ny stationär dator.

Men vi får se som sagt....

Vi skall ta en tur till affären och se om vi kan hitta en hummer...har aldrig ätit det..och vissa sägerr att man då inte första gången ska äta en fryst billig hummr...haha..men men ....det kanske går.
Vi skall ha den till vår årsdag.

kram på er.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Flummet - 30 december 2011 23:45

 Kanske inte som jag ville, önskade eller tänkte..Livet är mer kaos än någonsin, men insett att jag behöver min ventil.Såhär natten innan Nyårsafton kanske det blir en nystart på min blogg ?. Jag vet inte, och vet inte om någon läser eller tittar in ...

Av Flummet - 25 februari 2010 12:18

    Men jag vet inte hur, vart eller om jag är Var.Idag åker jag upp med en kåpad kärra 24 mil tillbaka till staden och lägenheten jag bott i under 9 år. Just nu bor jag hos mina föräldrar igen och jag har åkt fram och tillbaka med bil och flyttk...

Av Flummet - 22 december 2009 22:32

*Singel - efter nära 10 år*Arbetslös - efter 7,5 år*Bostadslös till hälften.                                               Så livet kan bli ibland.... ...

Av Flummet - 3 december 2009 06:12

jag har tagit ett beslut som kommer påverka min framtid rejält.men kan tyvrr inget säga förrän allt ät fixat och klart... kram på er ...

Av Flummet - 29 november 2009 06:52

Det var ett tag sedan jag skrev här och det finns många orsaker... *en av orsakerna är att den där kassan som man Ska få hjälp utav och betalar in skatt till....beslutat att inte ge mig nåra pengar för min lite över 2 månaders sjukskrivnin...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ försöker leva igen med Blogkeen
Följ försöker leva igen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se