försöker leva igen

Direktlänk till inlägg 17 december 2008

Trött...såå ovanligt

Av Flummet - 17 december 2008 22:11



Ja...sov runt 3 timmar inatt, sedan studsade jag ur sängen 04:20..eller hur...
Snarare krävlade..väsande..dregglandes ur sängen..Somnat i omgångar på jobbet idag.
På vägen hem så handlade jag julskinka som jag skall koka imorgon...4,5 kg...PROTEIN säger min kropp. + en Lättrökt kokt julskinka. Så fel på något sätt, men ack ack den gick att äta utan problem.

Var hemma runt 17 tiden idag och kastade mig i ett bad....NäHä ?!?..med en muffins... Jag var inne på Lush idag och köpte en liten badoljetvål som jag tänkte testa på lördag.

Imorgon skall jag upp 04:00..är hemma 15:00...Znark...bara 2 dagar kvar...bara 2 dagar innan helg...Hatar de här förmiddagspassen.. 9,5 timme är ohumant..med hela 52 min lunch.
Imorgon tänkte även den här Tjockisen slå in julklappar...jag har ingen jullust för fem öre....sist jag kände såhär var för 3 år sedan.
Julen flöt förbi i en dimma och jag brydde mig inte ett skit...jag har verkligen försökt....kokat julskinka, gjort knäck, lussebullr, pepparkakor, rischoklad, nougatgodis..allt från grunden..men njet.
Men det kanske hinner komma ?!

Mr T har varit på ett releaseparty för ett spel som hans polare´s jobb släpper i dagarna..och han är på väg hem nu. Det var visst ingen höjdare..Lisa Miskovski ( stavning ?! ) sköng..och sedan var det dunka dunka nattklubb...Sååååå..Inte Mr T. hahahaha...

Besöket i huvudstaden igår och 12.985 steg ( ca. 1 mil )..var härlig.
Träffade ju fina Moi efter ett antal gupp i magen så släppte det efter ett tag. Hon är ju så go =). Jag har så extremt svårt att slappna av i andras närvaro, men det gick ganska ok igår.
Besökte Gamla Stan och julmarknaen där..( vad det nu var att ha...)...irrade omkring som yra höns....letade matställe efter att benen och kroppen svarat med att bli tunga, skakiga och trötta.
Hittade till slut ett ställe som såg mysigt ut...där beställde vi bägg bakad potatis med skagenröra....och det var nog f*n den vidrigaste bakpotatis jag ätit..

Alla gånger ( många...haha )..jag beställt bakpotatis med skagenröra...så är skagenröran kall, med räkor inuti...+ räkor ovanpå röran.
Här hittade vi tillsammans knappt 2 räkor...och resten var små brödbitar av crabsticks...Örk.. Vart var det proteinet som man ville åt ?

Nej fy fasen..men stolarna var skön som bara den, grönsakerna goda och sällskapet gott..
Undrar dock vad servitören tänkte när han tog bort våra tallrikar...då bägge i princip lämnat lika mycket var...( Läs ganska mycket ) . haha.

Nepp....nu har jag 5,5 timme på mig innan jag skall upp så det är dags att besöka sängen...som om jag gör det innan Mr T kommer...tsss.
Får skylla mig själv när tröttheten kommer imorgon.

Kram på er

 
 
Ingen bild

Moi

18 december 2008 08:30

Ditt jobb skulle inte jag orka med, huva :) Hoppas det går bra de sista dagarna nu och att du sedan får en skön helg!

Den där hemska röran...brrr. Aldrig mer.

Ha en bra dag! Kram

 
linda

linda

18 december 2008 10:53

Ingen höjdare när man väntar sig något gott och smarrigt på resturangen...

Men jag tror alldeles säkert att sällskapet tog över istället för maten..*L*

http://www.fetmaoperation.blogg.se

 
Ingen bild

Moi

18 december 2008 20:43

Hej sötsak! Hur mår du? Hoppas du inte jobbar ihjäl dig alldeles :) Mm, det är verkligen svårt... man ser ju ingen skillnad alls :/. Kramar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Flummet - 30 december 2011 23:45

 Kanske inte som jag ville, önskade eller tänkte..Livet är mer kaos än någonsin, men insett att jag behöver min ventil.Såhär natten innan Nyårsafton kanske det blir en nystart på min blogg ?. Jag vet inte, och vet inte om någon läser eller tittar in ...

Av Flummet - 25 februari 2010 12:18

    Men jag vet inte hur, vart eller om jag är Var.Idag åker jag upp med en kåpad kärra 24 mil tillbaka till staden och lägenheten jag bott i under 9 år. Just nu bor jag hos mina föräldrar igen och jag har åkt fram och tillbaka med bil och flyttk...

Av Flummet - 22 december 2009 22:32

*Singel - efter nära 10 år*Arbetslös - efter 7,5 år*Bostadslös till hälften.                                               Så livet kan bli ibland.... ...

Av Flummet - 3 december 2009 06:12

jag har tagit ett beslut som kommer påverka min framtid rejält.men kan tyvrr inget säga förrän allt ät fixat och klart... kram på er ...

Av Flummet - 29 november 2009 06:52

Det var ett tag sedan jag skrev här och det finns många orsaker... *en av orsakerna är att den där kassan som man Ska få hjälp utav och betalar in skatt till....beslutat att inte ge mig nåra pengar för min lite över 2 månaders sjukskrivnin...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards