försöker leva igen

Direktlänk till inlägg 10 december 2008

Trött, arg, irriterad, förbannad.

Av Flummet - 10 december 2008 15:55Komme rhem efter nattpasset som gett mig hela 40 min sömn..kliver in i lägenheten 09:10....då bankar en idiot i väggarna...översatt: spikar.

Skriker, gormar..- översatt: ( jävlas inte med mig när jag är arg, irriterad och jobbet varit en helvetesnatt med massa idioter ).

Kl 10:20 börjar slagborren i betongväggarna - den slutar borra 13:14.

13:14 - 15:00 får jag sova.

Jag är så jävla glad och lycklig. - översatt: Ironi

Jag skall iväg och jobba ett 12,5 timmars nattpass vid 19 tiden.

Imorgon 08:30 ska jag träffa idiotsyon i den här skitkommunen.

När jag är på det här humöret så passar det sig inte att jobba där jag är, när jag är såhär är jag en riktig elak bitch på jobbet.
Jag äcklas av dem, jag hatar dem, jag spyr på dem och den som klagar får en verbal käftsmäll som heter duga. -  på ett fint sätt.
Dvs. jag kan diskutera på ett elakt, spydigt sätt till dödagar med den som kommer i närheten av mig...taskigt för dem..otroligt hysteriskt roligt för mig...

Jag är Alltid professionell ändå, men de som tjaffsar med mig idag ..har gått på fel person.

badkar,fixa matlåda, packa väskan, laga mat.

ajöken på er.


 
ANNONS
 
Ingen bild

Moi

10 december 2008 23:37

Fy vad irriterande! Jag hoppas verkligen att det går bra för dig på nattens pass, att du slipper alla idioter. Men det kanske är att hoppas på för mycket... Syon imorrn, lycka till!

Många kramar!

 
OLDSS

OLDSS

11 december 2008 12:17

Jag vet hur det känns att behöva bli väckt så, våran granne brukar starta dammsugaren och stereon tidigt på lördagsmorgen, väldigt irriterande, när man vill sova ut på helgen, fast vääre är borrning. Försök att ha en trevlig dag iaf

http://www.oldss.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Flummet - 30 december 2011 23:45

 Kanske inte som jag ville, önskade eller tänkte..Livet är mer kaos än någonsin, men insett att jag behöver min ventil.Såhär natten innan Nyårsafton kanske det blir en nystart på min blogg ?. Jag vet inte, och vet inte om någon läser eller tittar in ...

Av Flummet - 25 februari 2010 12:18

    Men jag vet inte hur, vart eller om jag är Var.Idag åker jag upp med en kåpad kärra 24 mil tillbaka till staden och lägenheten jag bott i under 9 år. Just nu bor jag hos mina föräldrar igen och jag har åkt fram och tillbaka med bil och flyttk...

Av Flummet - 22 december 2009 22:32

*Singel - efter nära 10 år*Arbetslös - efter 7,5 år*Bostadslös till hälften.                                               Så livet kan bli ibland.... ...

Av Flummet - 3 december 2009 06:12

jag har tagit ett beslut som kommer påverka min framtid rejält.men kan tyvrr inget säga förrän allt ät fixat och klart... kram på er ...

Av Flummet - 29 november 2009 06:52

Det var ett tag sedan jag skrev här och det finns många orsaker... *en av orsakerna är att den där kassan som man Ska få hjälp utav och betalar in skatt till....beslutat att inte ge mig nåra pengar för min lite över 2 månaders sjukskrivnin...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se