försöker leva igen

Direktlänk till inlägg 1 december 2008

1:a December

Av Flummet - 1 december 2008 15:13Det rusar mot jul...en jul som blir lika stressig som alltid...
Jag var egentligen bara ledig på julafton då mitt semesterönskemål blev avböjt.
För det är så fin att på mitt jobb går man efter semesterlistor på sommar,vår,höst och vinter....d.v.s .du hamnar i en grupp..( det finns 4 grupper )..sen får du välja din semester...redan i november.
Ditt 1:a hands val kan du få var 4:e år så att säga...och 2007 ansökte jag om v52...fick avslag och ja...
Men fick igenom 2 dagar till när de hade personal så det räckte över jul..därför fick jag 3 dagar ihop.

Det skall firas hos Mr T´s päron, hos mina osm bor 25 mil bort och här hemma..på 3 dagar...ugg.
Fick även en minigran av Mr T´s päron igår...otroligt snuskigt söt.

Igår var det väl ingen höjdare på jobbet.hade 3 kollegor som jag verkligen gillar som jag jobbade med...så det var lugnt.
Men någon hade rånat en del avstället...där jag går till jobbet....och lite senare var dt inblandat ambulanser och poliser....mitt emot mig.
Känns verkligen som jag har fått ett fint jobb.

Lämnade också in önskemål om arbetsgrupper som vi ska välja nu...samma där...de flesta är det 15 års väntetid på...suck..
Får jag någon jag inte kan ta pga. jag inte kommer till och från jobbet med kollektivtrafiken...blir det kaos.

Men iallafall....sitter nu med en tallrik med mjölk och flingor, skall strax tappa upp ett varmt bad och gå till jobbet efter 21:00 någong gång.
Är hemma vid 09:00 imorgon....gäsp.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Flummet - 30 december 2011 23:45

 Kanske inte som jag ville, önskade eller tänkte..Livet är mer kaos än någonsin, men insett att jag behöver min ventil.Såhär natten innan Nyårsafton kanske det blir en nystart på min blogg ?. Jag vet inte, och vet inte om någon läser eller tittar in ...

Av Flummet - 25 februari 2010 12:18

    Men jag vet inte hur, vart eller om jag är Var.Idag åker jag upp med en kåpad kärra 24 mil tillbaka till staden och lägenheten jag bott i under 9 år. Just nu bor jag hos mina föräldrar igen och jag har åkt fram och tillbaka med bil och flyttk...

Av Flummet - 22 december 2009 22:32

*Singel - efter nära 10 år*Arbetslös - efter 7,5 år*Bostadslös till hälften.                                               Så livet kan bli ibland.... ...

Av Flummet - 3 december 2009 06:12

jag har tagit ett beslut som kommer påverka min framtid rejält.men kan tyvrr inget säga förrän allt ät fixat och klart... kram på er ...

Av Flummet - 29 november 2009 06:52

Det var ett tag sedan jag skrev här och det finns många orsaker... *en av orsakerna är att den där kassan som man Ska få hjälp utav och betalar in skatt till....beslutat att inte ge mig nåra pengar för min lite över 2 månaders sjukskrivnin...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se