försöker leva igen

Direktlänk till inlägg 17 oktober 2008

Flyttar Hem!!!!!

Av Flummet - 17 oktober 2008 14:20



Äntligen..yes.ja..JA....
Jag har haft fullt upp hela veckan med kurser, heltid på jobbet och packning...för på söndag flyttar vi hem efter 6 veckor på en uppblåsbar dubbelmadrass.

Vi har flyttat lite saker hela veckan...igår åkte Mr T´s syster till sin kille...ikväll..om några tmmar åker Mr T´s föräldrar till sin sommarstuga...så vi har hela huset för oss själva..därför flyttar vi inte i panik ikväll !!!!..Första gången..synd bara att det kom så sent...

Imorgon skall vi till IKEA och se om vi hittar lite saker där till badrummet...bilder på det kommer senare när vi flyttat hem och lugnat oss.
På kvällen blir det festmat som sjutton..handlade 1 påse med mat för 300 kr ..men ibland får man faktiskt fira.
Kycklinglår, vitlökskräftor, räkor i chili/vitlöksmarinad, rökta räkor, kalkonsalami, pastrami, pruiscutto, brieost, vitlöksost, päron, färsk ananas..m.m.mm.
Jag kommer väl få i mig några matskedar...men det är ju plockmat och kommer räcka ett bra tag och man kan sitta i flera timmar.

Äntligen kanske jag får bukt med mitt sug efter saker....men hörrni...min ostbågspåse jag snackat om i 6 veckor......det är hälften kvar i den..haha.
Så Ja, jag är sugen....men det räcker med 1 liten bit av något så är jag nöjd...men vill inte ha det här suget.
Kylskåpet hemma är i princip tomt...så det blir nog till att handla lite i helgen också.

Så....vi flyttar hem...och förutom att tvättmaskinen installerades med en glömd slangklämma ( TACK installatören för det )...så det sprutade vatten i hela badrummet vid test 1...( som han sedan fixade )..så är det nog ok.
Jag har inte känt efter så mycket än, det frestar inte att flytta hem pga. allt det här med föreningen..har ingen glädje.
Men vist är jag g lad att vi får flytta hem....är dock fortfarande rädd att de skall ta till åtgärderna de snackat om..men.-.men..det löser sig.

Ledig till på måndag...tis -jobb, ons - begravning, tors - utbildning, fre -jobb

adios

 
 
Ingen bild

Moi

17 oktober 2008 21:41

Ohh vad skönt för dig/er att få flytta hem igen! Är du nöjd med badrummet?

Såg dina nya bilder på forumet, bra jobbat tjejen!

Här är det sådär, maten går skit... äter väl frukost, lunch och middag typ. Hetsäter nästan dagligen. Skäms för mitt beteende, känner mig misslyckad. Sjukhuset har inte hört av sig och jag tänker inte ringa igen, känner mig tillräckligt besvärlig redan som det är.

Hoppas flytten hem går bra och jobba inte ihjäl dig hörru du :) Trevlig helg! Stor kram!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Flummet - 30 december 2011 23:45

 Kanske inte som jag ville, önskade eller tänkte..Livet är mer kaos än någonsin, men insett att jag behöver min ventil.Såhär natten innan Nyårsafton kanske det blir en nystart på min blogg ?. Jag vet inte, och vet inte om någon läser eller tittar in ...

Av Flummet - 25 februari 2010 12:18

    Men jag vet inte hur, vart eller om jag är Var.Idag åker jag upp med en kåpad kärra 24 mil tillbaka till staden och lägenheten jag bott i under 9 år. Just nu bor jag hos mina föräldrar igen och jag har åkt fram och tillbaka med bil och flyttk...

Av Flummet - 22 december 2009 22:32

*Singel - efter nära 10 år*Arbetslös - efter 7,5 år*Bostadslös till hälften.                                               Så livet kan bli ibland.... ...

Av Flummet - 3 december 2009 06:12

jag har tagit ett beslut som kommer påverka min framtid rejält.men kan tyvrr inget säga förrän allt ät fixat och klart... kram på er ...

Av Flummet - 29 november 2009 06:52

Det var ett tag sedan jag skrev här och det finns många orsaker... *en av orsakerna är att den där kassan som man Ska få hjälp utav och betalar in skatt till....beslutat att inte ge mig nåra pengar för min lite över 2 månaders sjukskrivnin...

Skapa flashcards