försöker leva igen

Direktlänk till inlägg 22 april 2008

Ångest och panik

Av Flummet - 22 april 2008 15:12Fick sjukskrivningsintyget idag.
Jag är redan sjukskriven till den 30/4....och träffade bara sjuksköterskan i fredags som ringde kirurgen...som sjukskrev mig till slutet av maj.

Nu helt plötsligt har han skrivit 21/4 - 18/5..jag "missar" 2 veckor, dessutom är jag dubbelt sjukskriven.
Fick sedan tag i sjuksköterskan som trodde han missuppfattat henne, men han var inte där idag...och hon ska ringa upp på fredag och se om det löst sig, eller om han bara tyckte jag skulle vara sjukskriven 2 v till.


mEGAåNGEST

nästäppt, ont i skallen, hostar och allmänt skit.

Frukosten blev en osötad limpskiva med ost och minilätta....
vid 11 tiden ( vaknade sent ) . 0,5 dl Pago juice med morot, apelsin, citron
Till lunch....4 klyftpotatisar, 1 fiskpinne 1,5 tsk remouladsås.

0,5 dl Bravo apelsinjuice utan tillsatt socker.


SATAAAN vad jobbigt det är...usch.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Flummet - 30 december 2011 23:45

 Kanske inte som jag ville, önskade eller tänkte..Livet är mer kaos än någonsin, men insett att jag behöver min ventil.Såhär natten innan Nyårsafton kanske det blir en nystart på min blogg ?. Jag vet inte, och vet inte om någon läser eller tittar in ...

Av Flummet - 25 februari 2010 12:18

    Men jag vet inte hur, vart eller om jag är Var.Idag åker jag upp med en kåpad kärra 24 mil tillbaka till staden och lägenheten jag bott i under 9 år. Just nu bor jag hos mina föräldrar igen och jag har åkt fram och tillbaka med bil och flyttk...

Av Flummet - 22 december 2009 22:32

*Singel - efter nära 10 år*Arbetslös - efter 7,5 år*Bostadslös till hälften.                                               Så livet kan bli ibland.... ...

Av Flummet - 3 december 2009 06:12

jag har tagit ett beslut som kommer påverka min framtid rejält.men kan tyvrr inget säga förrän allt ät fixat och klart... kram på er ...

Av Flummet - 29 november 2009 06:52

Det var ett tag sedan jag skrev här och det finns många orsaker... *en av orsakerna är att den där kassan som man Ska få hjälp utav och betalar in skatt till....beslutat att inte ge mig nåra pengar för min lite över 2 månaders sjukskrivnin...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se