försöker leva igen

Direktlänk till inlägg 19 januari 2008

Smörgåsrulle ?

Av Flummet - 19 januari 2008 09:20


Jag somnar senast 21:00 om kvällarna när jag har det här schemat..d.v.s 8 dagar när jag går upp 04:00..hemma mellan 15:30-16:00.

Igår mös vi med en stor fruktbricka och ostar. *mums*


Dessutom testade jag att SMS:a till Metro Tidningen ..ett litet kärleks SMS..som kom med...=p..Till min söte Mr T.

Jag var den enda som inte skriv " Din fluffsis" " Din gurka" " din plumsa" errh.
Jag skrev mitt namn..."Din" ?...ingen äger mig...dessutom ser det så fånigt ut...

Nåja...nyvaken, nyduschad och skall ner till ICA och fixa lite prylar till ikväll och överraska Mr T med. ( Han snarkar som den värsta stocken just nu ) ...
Tänkte göra en smörgåsrulle..ett recept jag hittade härmdagen vid en städning av recept.

Philadelphia, räkor, chilisås, lätt créme fraiche etc...en light variant som jag måste testa.
Blir den god så kommer det kanske bilder och recept..om jag kommer ihåg.

Annars är det min lediga helg och jag bara njuter....

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Flummet - 30 december 2011 23:45

 Kanske inte som jag ville, önskade eller tänkte..Livet är mer kaos än någonsin, men insett att jag behöver min ventil.Såhär natten innan Nyårsafton kanske det blir en nystart på min blogg ?. Jag vet inte, och vet inte om någon läser eller tittar in ...

Av Flummet - 25 februari 2010 12:18

    Men jag vet inte hur, vart eller om jag är Var.Idag åker jag upp med en kåpad kärra 24 mil tillbaka till staden och lägenheten jag bott i under 9 år. Just nu bor jag hos mina föräldrar igen och jag har åkt fram och tillbaka med bil och flyttk...

Av Flummet - 22 december 2009 22:32

*Singel - efter nära 10 år*Arbetslös - efter 7,5 år*Bostadslös till hälften.                                               Så livet kan bli ibland.... ...

Av Flummet - 3 december 2009 06:12

jag har tagit ett beslut som kommer påverka min framtid rejält.men kan tyvrr inget säga förrän allt ät fixat och klart... kram på er ...

Av Flummet - 29 november 2009 06:52

Det var ett tag sedan jag skrev här och det finns många orsaker... *en av orsakerna är att den där kassan som man Ska få hjälp utav och betalar in skatt till....beslutat att inte ge mig nåra pengar för min lite över 2 månaders sjukskrivnin...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se