försöker leva igen

Direktlänk till inlägg 19 oktober 2007

LEDIG...nästan ialla fall...Don´t mess with the PMSwoman

Av Flummet - 19 oktober 2007 03:07


Trodde jag...avbokade psykologen..skall dit på måndag istället.
Orkade bara inte...jag har inte haft 1 enda ledig ..helledig dag sedan min semester slutade i slutet av Juli.

Förutom någon dag varannan helg då vi ändå varit fullt upptagna med brödbak, storhandling,tvätt etc.
Så min Första egna, lediga dag från jobbet...var idag...
Visst jag hade en dag för någon vecka sedan då jag var och shoppade och ansiktsbehandling...men samma dag var jag även på efterkontroll med bilen, psykologen, handlade, tvättade och fixade mat + matlådor.

Jag menar idag gjorde jag i princip inte ett skit!

Så idag började jag dagen med att titta på TV.....sedan en sväng med disken ( har de sexigaste diskhandskarna..ever ).
Plockade även ut saker ur tv-skåpet som skall plockas isär (..det är en stor fet sak...)

Men..i övrigt...nada.
Vilket var en skön dag med tanke på min PMS just nu som får mig att stöna, sucka, vara illamående, ont i svanken, brösten ,svullen, huvudvärk..och grina illa av smärta...diklofenak, naproxen...hjälper till ca. 40%....så att be mig ta Ipren är ett skämt. haha. =P
The på the på the... - mums-

Imorgon är en hemsk dag på jobbet...fredag och ja...jobbigt bara ...de som vet vad jag jobbar med vet vad en fredag kan bjuda på. .
+ PMS...don´t mess with me.
Jag är ett monster på jobbet de här dagarna...och skriker som en idiot när någon ger sig på mig.
Tänk om man alltid vore så...snacka om skön feeling och självförtroende.. haha

Gjorde en underbart god middag igår som vi gör...ca. var 6:e månad...synd då den är så god.
Igår gjorde jag för 3:e gången inte originalreceptet och det smakade skit.

Jag använder grädde enbart i den här maträtten, i mina smörgåstårtor och mina sugarpaste tårtor...annars har jag Aldrig grädde i mat...
Igår tog jag 4% matlagningsgrädde...som vanligt..men jag måste ge mig och använda äkta grädde i den här maträtten...den smakar...hm...illa som faen annars

Receptet kommer imorgon eller måndag...eller ..ja. vi får se. =)

Fläskfilé med grön paprika, tomater, lök, grönpepparkorn
gött gött..( OM det görs på "riktigt" )

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Flummet - 30 december 2011 23:45

 Kanske inte som jag ville, önskade eller tänkte..Livet är mer kaos än någonsin, men insett att jag behöver min ventil.Såhär natten innan Nyårsafton kanske det blir en nystart på min blogg ?. Jag vet inte, och vet inte om någon läser eller tittar in ...

Av Flummet - 25 februari 2010 12:18

    Men jag vet inte hur, vart eller om jag är Var.Idag åker jag upp med en kåpad kärra 24 mil tillbaka till staden och lägenheten jag bott i under 9 år. Just nu bor jag hos mina föräldrar igen och jag har åkt fram och tillbaka med bil och flyttk...

Av Flummet - 22 december 2009 22:32

*Singel - efter nära 10 år*Arbetslös - efter 7,5 år*Bostadslös till hälften.                                               Så livet kan bli ibland.... ...

Av Flummet - 3 december 2009 06:12

jag har tagit ett beslut som kommer påverka min framtid rejält.men kan tyvrr inget säga förrän allt ät fixat och klart... kram på er ...

Av Flummet - 29 november 2009 06:52

Det var ett tag sedan jag skrev här och det finns många orsaker... *en av orsakerna är att den där kassan som man Ska få hjälp utav och betalar in skatt till....beslutat att inte ge mig nåra pengar för min lite över 2 månaders sjukskrivnin...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se