försöker leva igen

Direktlänk till inlägg 15 oktober 2007

Hilton =)

Av Flummet - 15 oktober 2007 13:50


Ja...där kom det ..brevet vi väntat på.
Bokningsbekräftelsen..brevet i brevlådan.

Till Hilton Metropole i London.
Tadi do di da...3 nätter 2 bufféfrukostar.
Argh.

Fatta..det är 10 dagar kvar...i juni var det ..ja..4 månader kvar.
Jag hoppas och vill och önskar att resan kommer bli som vi hoppas...
och att allt skall klaffa..

Jösses...vi åker snart.

Jag jobbar bara den här veckan ut..mån-söndag.
Sen är jag ledig mån-tis innan vi åker.


^^

 
ANNONS
 
Ingen bild

Emla

16 oktober 2007 12:45

Jag håller tummarna för att allt går bra och klaffar :)
Kom ihåg att Maria skulle skicka relative-kortet direkt till incheckningen, kan vara värt att kolla upp extra att det kommit :)
Kram!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Flummet - 30 december 2011 23:45

 Kanske inte som jag ville, önskade eller tänkte..Livet är mer kaos än någonsin, men insett att jag behöver min ventil.Såhär natten innan Nyårsafton kanske det blir en nystart på min blogg ?. Jag vet inte, och vet inte om någon läser eller tittar in ...

Av Flummet - 25 februari 2010 12:18

    Men jag vet inte hur, vart eller om jag är Var.Idag åker jag upp med en kåpad kärra 24 mil tillbaka till staden och lägenheten jag bott i under 9 år. Just nu bor jag hos mina föräldrar igen och jag har åkt fram och tillbaka med bil och flyttk...

Av Flummet - 22 december 2009 22:32

*Singel - efter nära 10 år*Arbetslös - efter 7,5 år*Bostadslös till hälften.                                               Så livet kan bli ibland.... ...

Av Flummet - 3 december 2009 06:12

jag har tagit ett beslut som kommer påverka min framtid rejält.men kan tyvrr inget säga förrän allt ät fixat och klart... kram på er ...

Av Flummet - 29 november 2009 06:52

Det var ett tag sedan jag skrev här och det finns många orsaker... *en av orsakerna är att den där kassan som man Ska få hjälp utav och betalar in skatt till....beslutat att inte ge mig nåra pengar för min lite över 2 månaders sjukskrivnin...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se