försöker leva igen

Direktlänk till inlägg 15 oktober 2007

Jag gör inget annat än att shoppa..

Av Flummet - 15 oktober 2007 02:02


Men nu var det inte bara jag..utan även Mr T.
I lördags åkte vi iväg till mina päron 24 mil bort..var där vid 11-tiden och sprang iväg efter min far och bytte vinterdäck på min bil.
Åt underbar "mammamat"...fick med mig matlådor hem, massor av bakat bröd, kakor, FISK...massa underbar gös..filéad av grannen just för min/ vår skull.. haha..

Min far fick dock ingen älg...bröl...så det sket sig iår.

Bilade hem samma dag..hyrde 2 filmer och käkade lövbiff.

Idag så drog vi till IKEA och köpte 1 ny TV-bänk i mörkt trä samt nya köksmöbler i mörkt trä.
Det skall levereras mellan 12-15 imorrn...varken senare eller tidigare hoppas jag...jag skall både sova och jobba..

ASsnygga möbler.
De nuvarande köksmöblerna och tv-möbeln..kommer vi såga ned. ^^

 
ANNONS
 
Ingen bild

Emla

16 oktober 2007 12:46

Inte såga ner!! Även om du inte får mkt pengar för dem kan du alltid glädja någon fattig student eller ensamstående småbarnsmamma som inte har råd att shoppa nytt, ut med dem på blocket! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Flummet - 30 december 2011 23:45

 Kanske inte som jag ville, önskade eller tänkte..Livet är mer kaos än någonsin, men insett att jag behöver min ventil.Såhär natten innan Nyårsafton kanske det blir en nystart på min blogg ?. Jag vet inte, och vet inte om någon läser eller tittar in ...

Av Flummet - 25 februari 2010 12:18

    Men jag vet inte hur, vart eller om jag är Var.Idag åker jag upp med en kåpad kärra 24 mil tillbaka till staden och lägenheten jag bott i under 9 år. Just nu bor jag hos mina föräldrar igen och jag har åkt fram och tillbaka med bil och flyttk...

Av Flummet - 22 december 2009 22:32

*Singel - efter nära 10 år*Arbetslös - efter 7,5 år*Bostadslös till hälften.                                               Så livet kan bli ibland.... ...

Av Flummet - 3 december 2009 06:12

jag har tagit ett beslut som kommer påverka min framtid rejält.men kan tyvrr inget säga förrän allt ät fixat och klart... kram på er ...

Av Flummet - 29 november 2009 06:52

Det var ett tag sedan jag skrev här och det finns många orsaker... *en av orsakerna är att den där kassan som man Ska få hjälp utav och betalar in skatt till....beslutat att inte ge mig nåra pengar för min lite över 2 månaders sjukskrivnin...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se