försöker leva igen

Alla inlägg under april 2007

Av Flummet - 9 april 2007 04:55

04:55det här går ju bra med min sömn. ArGAhBeck filmen ligger ju där den ligger..i DVD´n..Nåja..innan 06 måste jag sova som sagt.Ang. mataffärer, man kan ha otroligt roligt i dem bara man har en kamera ^^...vilket jag hade idag. el . snarare mobilkameranJag skulle kunna gå där hela dan och leta suspekta och knasiga saker..Krutrök - en ost med Aquavit O.oDiablo - Ett av världens bästa spel innan WoW komPospie - ..namnet...Det snöar än..

Av Flummet - 8 april 2007 23:49

Det SNÖAR ffs...bilarna är helvita, marken helvit.Det är förståss försvunnet imorgon, men småroligt.Men jag vill icke ha det när jag kör senare.1 hel vecka semester..som kommer säga .."swhccoowsch"men ändå.Gick av mitt nattpass i söndagsmorse efter en mycket jobbig helg med fylla, slagsmål, misshandlad kollega,poliser i massor och annat.. fy fan.Men det skiter jag i just nu.Slutade ju vid 08:32..var hemma vid 10 -tiden..somnade 10:30. Skulle "bara" sova till 14..Men orka gå upp efter knappa 4 timmar.Sambon försökte väcka något som mest liknade en zombie..drog mig ialla fall upp vid 16 tiden.Med vetskap om att jag Nu inte kan somna...måste sova innan 06. Skall bila 26 mil idag..så jag måste få S.ö.m.nKvällen bestod i film - Click, Tex Mex kycklingdelar och mys.Har även en Beck film som jag ska se senare.

Av Flummet - 6 april 2007 16:02

Lovely. några timmar kvar sen traskar man iväg till jobbet.Bussarna går ju så jävla dåligt med ( Långfredag..) så jag får vänta 2 timmar på jobbet innan mitt skift börjar.Sing halleluja.Mer halleluja...jag får vänta 50 min på bussen imorrgon också när jag skall hem. - segertecken - Bitter ? ..jag ?Neeeeh..Hur kan du tro det ? Ikväll kommer jag inte sova på den här platsen, men visst ser bilden/platsen mysig ut ?!Den sover jag på om 2 veckor igen =)Rena rama lyxhotellet vi får övernatta på...

Av Flummet - 6 april 2007 00:27

hela 250 gram ..något sådant har jag ätit ikväll..snarare 150 gram utan ben.Det är fan så gott..de tunna ..inte de feta revbenen.Man får njuta som en galning när man äter det 1 gång / halvåret.Sen måste vi prata lite om Coca-Cola Zero."Prisad vare Gud, här kommer skatteåterbäringen.."( citat från Robin Hood )Men i det här fallet kommer skatteåterbäringen med ZERO,jag drack knappt 1 glas med den vidriga sucralosen.Den fick mig att vrida minen värre än en apa.De har nu alltså insett sitt misstag och återskapar den gamla älskade godingen med sötningsmedlet Aspartam ( som vi ju alla vid det här laget vet ger oss både cancer,gör oss fetare och diabetes )...så ni behöver inte dra upp det ^^Den vanliga colan dricker jag inte...så för första gången på ..hm . är det 1 år ? Så sitter jag och njuter av en äkta god Cola Light..nej nej..Zero..ska det vara =Pgod damn!skålFörutom det så kom det Fan ingen rolig skatteåterbäring.Jag skall straffas för att Försäkringskassan betalat in för lite IGEN..( har ju bara bett dem ändra 8 ggr)...nu jobbar jag heltid..men det blir 3.e året på raken jag får betala runt 2000 igen.Ta er i röva.Tur sambon får en gosig återbäring.

Av Flummet - 5 april 2007 14:49

Det är fan jag det.Har bakat mitt bröd nu.Ett recept jag fick när jag gick på viktväktarna,så förbannat goda bröd/tekakor.Med bla. havregryn,sirap och rinnande smör ( för att få ned fetthalten ;D )Snabbt går det att göra dem också...sen att det är svårt att beskriva smaken på dem utan att komma in på snuskiga ord...är svårtSå jag säger kort och gott...de är underbara ^^Funderar på att göra en kryddkaka...ett nytt recept med kanel och kryddnejlika..likt en sockerkaka...får se.Tänkte njuta Liite av min ledighet.Imorrn är det dags för jobb igen o hela hemska påsken, påsken i sig är inte hemsk.Men helnätter hela helgen på mitt jobb >_<

Av Flummet - 5 april 2007 09:52

Torsdag - min lediga dag.Men varför sitta på röven när man kan göra så mycket annat ? - skrattar ironiskt-Diskade och tvättade igår, samt fixade påskmiddag som vi åt...jag jobbar helnattspass på 12 timmar vardera hela påskhelgen så...därav.Idag ringde klockan 08:15, börjar dagen med att mäta upp ingredienser till brödet jag skall baka senare.Just nu frostar jag av den ena frysen.Senare skall jag packetera kläder från ett postorderföretag som inte passade, har dock kläder till bröllopet i sommar =).Försöka fixa till en tid för luftballongsfärden, hämta ut paket på posten, göra matlådor..för att sedan ta det lugnt någon timme innan sambon kommer hem.Trevligt..han är ledig 4 dagar utan att behövea lyfta ett finger..tsss..tänk om man hade det så.nej då. jobbar alla dagar , året runt, dygnet runt.Julafton som påskafton, röda dagar som svarta dagar.-gäsp-

Av Flummet - 4 april 2007 16:49

Och det yttrade sig i tvätt, disk och vilande av skalle då jag var sjuk igår och idag.. =/Förlorar massor av pengar på det..

Av Flummet - 4 april 2007 03:48

Btw.Tips om en formidabel låt som knäcker mig mitt itu.Shakespeare´s sisters - StayEller varför inte lyssna på Faith No More med ex. epic (-90 ) eller easy (-92)17 år gamla...känns som igårFinns att hitta på youtubeEller rättare sagt för er som är runt 15 år..en "gammal..Oldies".Den kom 1991. =Phahhaha...fan vad gammal jag är..Ni har missat precis allt...precis allt.Precis som jag missade hårdrockens intåg på 70 och 80 talen..men det får jag sörja. Jag föddes 1980..och fick således uppleva både coola Lick It Up med Kiss, Crusader med Saxon och häftiga Alice cooper med Poison.^^Nåja. se/lyssna på den och inse att den gjordes när ni småttingar föddes.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27 28
29
30
<<< April 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards